טומי לפיד יוצא להגנת אריה דרעי. מתנגד לדרישת התנועה לאיכות השלטון לבטל את השתתפותו של דרעי בתכנית " /> פורום: א חרדים ספרדים - ככה טומי לפיד קונה את דרעי לנצח... – בחדרי חרדים
בית פורומים א חרדים ספרדים

ככה טומי לפיד קונה את דרעי לנצח...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/11/2006 14:24 לינק ישיר 
ככה טומי לפיד קונה את דרעי לנצח...

וגר זאב עם כבש? *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

טומי לפיד יוצא להגנת אריה דרעי. מתנגד לדרישת התנועה לאיכות השלטון לבטל את השתתפותו של דרעי בתכנית "מועצת החכמים" בערוץ 10. איים כי אם יודח דרעי, יפרוש מהתוכנית לאות מחאה. לפיד: " לא חשבתי שאני מימי אצטרך להגן על אריה דרעי"

דפדף בברנז'ה 

רתם קלינה

30/11/2006 12:38

טומי לפיד יוצא להגנתו של אריה דרעי. לפיד התארח בתכנית תיק תקשורת ווהתעמת עם יו"ר התנועה לאיכות השלטון, אליעד שרגא, בעניין תביעת התנועה לאיכות השלטון מערוץ 10 להפסיק את השתתפותו  של דרעי בפאנל התכנית "מועצת החכמים".

בעימות החריף שהתקיים בין השניים מחה שרגא על מתן הלגיטימציה לאדם שהורשע בפלילים באשמת שוחד וריצה עונש מאסר ואף טען כי השתתפותו של דרעי  באופן קבוע בתכנית מכשירה וסוללת את דרכו חזרה לחיים הפוליטיים.

לפיד השיב לטענותיו כי דרעי משתתף ראוי ששילם כבר את חובו לחברה. במהלך העימות כשנשאל לפיד איך יגיב אם ייענה ערוץ 10 לדרישת התנועה לאיכות השלטון, ענה כי במידה ודרעי יודח מהתכנית הוא יפרוש מהתוכנית לאות מחאה.

לפיד אמר ל- nrg מעריב :"אמרתי שלא חשבתי שאני מימי אצטרך להגן על אריה דרעי. אבל לא ייתכן שעמותה שחרטה על דגלה את חירויות האזרח תנסה לסתום למישהו את הפה".

"חופש הביטוי לא מיועד רק ליפי נפש" מצהיר לפיד, " המבחן של חופש הביטוי הוא שלכל אדם הזכות לומר את דברו. התנועה לאיכות השלטון צריכה בחירוף נפש להגן על זכות זו במקום לנסות ולדכא אותה".

חבר נוסף בפאנל "מועצת החכמים", אמנון דנקנר,  אמר ל- nrg מעריב: "אני מודה מקרב לב לתנועה לאיכות השלטון על  כך שהיא גרמה לבלתי יאומן לקרות. לראות את טומי לפיד מגן בחירוף נפש על אריה דרעי זו התגשמות אחד מחלומותי המתוקים ביותר. לעצם העניין, אריה דרעי בתבונתו, בקסם האישי שלו וברהיטות שלו מוסיף הרבה לתכנית ואני מקווה שהוא יישאר איתנו לאורך ימים".

התכנית תיק תקשורת תשודר הערב ב- 17:30 בערוץ 2 .

מערוץ 10 טרם התקבלה תגובה לדברים.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ככה טומי לפיד קונה את דרעי לנצח...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext