| נשלח ב-11/12/2006 10:02 |
|
| |
הגיע הזמן למשהו חדש
ולמה מתכוונת המשוררת?
זהו, ראינו את כל ההופעות, DVD'S, שמענו את ה- CD'S אני רוצה חומר חדש.
מוסיקה שתסחרר.
הופעה עם משהו שונה.
כולנו נהנים ממחרוזות של שירים ישנים וטובים וזה אחלה עבור הופעה חיה פה ושם אבל חלאס.
אני מחכה לראות מה יהיה בפסח השנה.
האם נזכה לראות משהו באמת מושקע, שירים חדשות, הפקות חדשות, רעיונות חדשים או שמא, נקבל כמה שירים משנה שעברה, כמה רעיונות מלפני שנתיים ואותן התלבושות מלפני עשר שנים.
דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2006 17:51 |
|
| |
דעתי היא שזה בדיוק מה שנראה, בערך כמו מה שהיה במיאמי 25, אולי עם בוגרים קצת יותר אטקרטיביים מאלו שהיו שם.
עם זאת, אני מאוד מאוד מקווה שירחמיאל ישמע את בקשתך-בקשתינו מרחוק ויבין שהגיע הזמן לחדש....
אבל, יש לי שאלה אליך (בעצם לכולם),
כאילו, אם כבר הזכרת את הענין-איזה חידוש למשל היה מספק אותך?
מה תרצי לראות על הבמה שלא היה ב-30 השנים האחרונות?
סתם בשביל הסקרנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2006 19:59 |
|
| |
שירים חדשים, תלבושות חדשות, את הבוגרים.. (מורדי שפירו יהיה?) ואולי אפילו קולות חדשים...? אה, וכמובן... שאול, ג'ורדן, שמחה ויוסי יהיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2006 21:01 |
|
| |
אני רוצה לראות מקהלה גדולה - משהו במימדים כמו במחרוזת ההגדה.
הרבה קולות חדשים - לא סתם ילדים שיודעים לצעוק, לא תאהבו ת'דוגמא אבל ארי רוזנר יש בכל מחזור.
קולות חזקים - כמו ייצי ג'קובוביץ', זק נוסבאום או לקצת נוסטלגיה אליעזר רבינוביץ או אחורה יותר אברהם סולומון.
לגבי האלומניי - רק שווה אם עושים מהם מקהלה חמודה, נכון ייתנו להם לשיר יותר סולואים או שירים לבד, אבל משהו מעניין, הפקה לא סתם שישירו עם ילד מהמקהלה, זה נדוש וחוצמזה הרבה פעמים הבוגר כבר אין לו ת'זה.
מבחינתי 4/5 שירים חדשים בסגנון נקדש, כל ישראל ערבים תלבושות חדשים.
והכי חשוב - בלי רבעי סולו - זה הדבר הכי מעצבן עלי אדמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2006 21:34 |
|
| |
לדעתי - כדאי לשנות את הסגנון הישראלאמי שמרבה בחצוצרות. לסגנון מונרוזנבלומי/לאופרי שמרבה יותר בפסנתר/גיטרה.
פחות ילדים מקפצים - יותר שירה מקצועית.
פחות "כוכבים מהצד" - יותר פרחי מיאמי.
פחות "מיאמי 25" - יותר "מיאמי אקספריאנס"
פחות להקה - יותר מקהלה.
ואם הם חוזרים למתכונת ה"הגדה" - מה טוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2006 22:11 |
|