| נשלח ב-22/12/2006 00:04 |
|
| |
רוזנפלד מופיע השבת בפתח תקווה
בבית הכנסת שונה הלכות בואו בהמוניכם לשמוע את החזן רוזנפלד האמיתי ותראו במי מדובר, חזן עם אמירה מס' 1 כיום חזן שהולך בדרכיו של דוד קוסביצקי עם האמירה הנהדרת חזן עם נשמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2006 23:36 |
|
| |
יש בי קצת צער על כי לא הטרחתי את עצמי.....................
בס"ד
לאחר כל מה שקראתי ברגעים אלו בפורום סביב מה שקרה / קורה עם החזן רוזנפלד הי"ו, ואיני יודע מה נכון ומה לא נכון,
מודה אני על האמת ומצטער אני מאוד על כי לא הטרחתי את עצמי ללכת ולשמוע את החזן רוזנפלד הי"ו, בשבת האחרונה בפ"ת. ממה ששמעתי מחברים שנכחו בתפילות השבת - הפסדתי !!! ולכן אני מצטער.
למרות שלא נכחתי בתפילות השבת ארשה לעצמי לומר לחזן רוזנפלד הי"ו
יישר כוח !! המשך בדרכך והקב"ה יהא בעזרך !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2006 22:49 |
|
| |
קמרטון, חשבתי שאתה אינטלגנט מדבר לעניין וכו',
אולי תסביר לי את המשפט שלך: "אבל דוד קוסביצקי כבר בעולם האמת ולמה שיילך בדרכיו",
יש לזה הסבר?
מה זה למה שיילך בדרכיו? כי דוד קוסביצקי היה הגדול מכולם.
ועכשיו לעניין, כשמדברים על אמירה דוד קוסביצקי הוא המודל לחיקוי, הוא הסמל הגדול של זה, אם ראית או אפי' רק שמעת אותו תפילת שבת היית מבין מה אני מתכווין, יש גם הקלטות שלו שתוכל להבין.
ורוזנפלד בנקודה הזו של חזן עם אמירה נכונה, קולורטורה מדהימה וטכניקה נכונה בזה הוא הולך בדרכיו של דוד.
ועכשיו לדבר האמיתי שמעתי מחבר שהיה השבת בשונה הלכות פשוט היה נהדר, מישהו שמע עוד?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2006 20:27 |
|
| |
למה לומר שהוא הולך בדרכי דוד קוסביצקי? אפשר לומר שהו חזן נהדר ,בעל אמירה מס' 1 וכו....
אבל דוד קוסביצקי כבר בעולם האמת ולמה שיילך בדרכיו.
חוץ מזה אם מבחינה אמנותית ,אז מה יש להשוות ? קול???? ,מוסיקאליות??? טכניקה???
נסיון??? למה לפגוע ברוזנפלד עם השוואות לא רלוונטיות.
אני לא יודע מה היה בשבת ,אבל אני מקווה ומייחל מכל הלב שהוא הצליח.ושימצא את מקומו בעולם החזנות.
|
|
|
|
|