בית פורומים א חרדים ספרדים

מה הייתם עושים לאדם הזה?דין תורה???מה??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/1/2007 14:26 לינק ישיר 

הוא באמת רצה לעשות לו מנוי לחוברת תועבה אבל במחשבה שניה אמר לי שהוא דווקא יהנה מהעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2007 15:15 לינק ישיר 

אמור לחברך שיבקש שישלחו את העיתון למקום עבודתה של אשתו ובא לציון גואל:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2007 10:47 לינק ישיר 

הייתי אומר שצריך להתפלל עליו וללמד עליו זכות שיחזור בתשובה ולמחול לו בכל לבבו כי הנעלבים ואינם עולבין שומעין חרפתן ואינם משיבים כצאת השמש בגבורתו, אך אינני צדיק לכן נעבור לפרקטיקה.

הייתי תובע אותו לדין תורה אצל הרב הכי ליטאי שהוא מכיר (וכמובן לתעד איכשהוא את הגזילה שלא יהיה פתחון פה), ולאחר מכן לפרסם את הדין תורה בכל מוסדות הלימוד של ילדי "אותו האיש" ולכל מכיריו כולל הבית הכנסת שהוא מורגל בו.

לעניינים הטכניים ההלכתיים:

הוא שם את ידו בתוך תיבת הדואר-השגת גבול ללא שום קולא.
לקח את העיתון-זו גזילה אלף כי זה לאור היום ולעיני כל ישראל, ולטענת הקניין ודאי שיש פה קניין-הגבהה משיכה וכו', זה שהוא לא משתמש בזה זה לא אומר שזה לא גניבה לפי ההלכה-טול קורה מבין עיניך.
יתירה על כך יש פה עניין של "גזל הנאכל" מכיוון בעל המינוי כל יום חיכה וחיפש את העיתון התקשר אל העיתון והתחבט הרבה פעמים בעניין בזבז אנרגיות ומחשבות שאף אחד לא יכול להחזיר אותם.
וידועים הענינים הכתובים על גזל הנאכל שאי אפשר להשיבו.

ולסופו של עניין בשורה האחרונה צריך לרחם עליו כמו שמרחמים על בעל חיים לא יותר מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > מה הייתם עושים לאדם הזה?דין תורה???מה??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.