|
|
| נשלח ב-31/12/2006 22:10 |
|
| |
רב יוסף אפרתי..
האם למישהו פה יש תמיספר של רב יוסף אפרתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2007 19:34 |
|
| |
הכל טוב יחסית לשטח הפתוח אבל לא לרמת מהדרין דוג' מעל 3 חרקים בשקית שזה ממש מציאותי אצל הרב אפרתי והמשגיח שלו מאשר את זה ויותר מזה אני מכיר משגיח שלו שמגיע ב10:00 למפעל בזמן שמשאית ראשונה יוצאת ב9:00 ואת המעשר הוא עושה אח"כ או בטלפון וזה טבל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2007 14:42 |
|
| |
גם חסלט לא טוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2007 13:28 |
|
| |
אני הייתי משגיח באחד החברות ואני אומר לכווולם "חייב לשטוף ולהשרות לפני השימוש" יש-ויש זחלים וחרקים ואפי' כאלו שלא יורדים בשטיפה והשרייה {פרודניות וכנימות כשהן חיות} אך מה לעשות "הרבנים מאשרים!!"
{מי שרוצה להווכח -יכול לפרק עלה-עלה {חסות} ויעיין טוב בשביל-האמצעי או על העלים.
ואח"כ יקח כמות של עלים וישרה בסבון וכד' למשך כ2-דק' וישפוך את המים {כמה פעמים} לנפה של קמח ויסתכל עם זכוכית מגדלת {עדיף 10X } ויראה שיש למעלה מ3 חרקים ובמיוחד אצל משק-מן או גלאט עלים ומי בכלל מדבר על כל החברות הקטנות שיש להם רק ירושלים מהדרין ששם זה כמו גידול חיצוני לגמרי והמבין יבין
"אני ומשפחתי משתדלים לא לאכול ירקות-עלים -ואתה??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2007 22:28 |
|
| |
השבוע הייתה כתבה ממנו בעונג שבת של יום ליום, נכתב שם שרק על שלוש חברות מותר לסמוך =חסלט גלאט עלים ועוד אחד שאיני זוכר
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2007 20:07 |
|
| |
נכון ,הרב רווח הוא בקי מאוד ופוסק עפ"י מרן .
רוצה טלפון?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2006 22:15 |
|
| |
למה נגמרו הרבנים הספרדיים כבר?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|