בית פורומים אגודה אחת

הבה ונבחן את כוחינו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2007 13:21 לינק ישיר 
הבה ונבחן את כוחינו

רעיון בתולי....

הבה ונבחן את כוחינו לבצע שינויים!
הבה נבחר נושא הראוי לתיקון  בדחיפות אך אינו "מרגיז" במיוחד. כזה מין תיקון שלא יזיע את אמות הסיפים בבית המדרש, נשכור ת.ד. ונתחיל לפרסם בין כל מיודעינו אשר אנו חושבים כי יכולים הם להצטרף למהפיכה כי מי שחפצו בשינוי בעניין זה מוזמן לפנות לת.ד. פלונית ולכתובת מייל אלמונית. אולי נצליח אף לפרסם מודעה בשבעוחרדונים בפניה לציבור קוראיהם החרדי.

ומה נעשה עם כל הפניות?!

אחיתופל

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2007 15:23 לינק ישיר 

achitofel

ברוך הבא!

אם תבצע את הצעתך, אני מעריך שלא תקבל אפילו פניה אחת לא בת.ד. ולא בדוא"ל, מדוע שאנשים יפנו אליך?

הרעיון שהעלית נועד לדבריך "לבדוק את כוחנו" [של מי?], אבל למעשה הוא איננו מהווה שום מדד על כוחך או על כוחם של אחרים, במקרה הטוב הוא יכול לבדוק את הפוטנציאל שלך לפעול. את התשובה לשאלה החשובה על כוחך או על כוחם של אחרים, לא תוכל לקבל לפני שתתחיל לפעול למעשה. אולם לדעתי גם את הפוטנציאל הכמותי לא תוכל לדעת כל עוד שלא תעשה דברים ממשיים, עד אז הכל יהיה הערכה בלבד. איש לא יכל לדעת לפני הקמת הפורום "בחדרי חרדים" מהו הפוטנציאל של פורום חרדי באינטרנט. כך גם אף אחד לא יכל לנחש כמה צעירים חרדים יפנו ללימודים מקצועיים או אקדמיים, במידה ויהיה מי שיעזור להם במימון הלימודים. חשוב לזכור שעמדתם של אנשים בנושאים שונים איננה דבר יציב, היא עשויה להשתנות תוך זמן קצר. אלו המתנגדים כיום לדעתך, עשויים מחר לתמוך בך. רבים הם העומדים מן הצד, שיטרפו אליך כשיראו שאתה עולה על דרך המלך.

בנוגע להצעתך הספציפית, אני סבור שהפורום הזה הוא בהחלט מימוש של הרעיון. כל מי שמעוניין לחבור לחשיבה על הנעשה במחננו, ולהצטרף למעוניינים לפעול לטובת הפרט והכלל מוזמן לעשות זאת כאן. התיבה האישית של הנהלת הפורום, יכולה בהחלט להוות תחליף לדוא"ל. גם ת.ד. יש לצורך זה, כפי שפורסם בעלון "אגודה אחת", הכתובת היא ת.ד. 57894 אתה מוזמן לשלוח לשם כל מה שעולה בדעתך ולהפנות לשם את חבריך ומכריך.

גם ללא בדיקה אמיתית של המעוניינים בשינוי ושיפור בנושאים שונים העומדים על סדר היום במחננו, אני משוכנע שישנם אלפים כאלו וזאת על סמך שיחות רבות שקיימתי עם אנשים רבים בשנים האחרונות, יחד עם זאת אין לי הערכה מספרית על כמה מדובר ועד כמה אנשים יסכימו להשתתף באופן פעיל ולא רק כצופים מן הצד.

הבה ונזכור את דברי חז"ל, "לא עליך המלאכה לגמור ואי אתה בן חורין להיבטל ממנה". גם אם נוכל להשפיע לטובה רק על משתתפי הפורום, נעשה בכך דבר גדול מאוד.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/1/2007 13:55 לינק ישיר 

אשר קרך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2007 13:38 לינק ישיר 

אחיתופל,
בשעת השמד מוסרים את הנפש גם על ערקתא דמסאנא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > הבה ונבחן את כוחינו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext