| נשלח ב-6/1/2007 21:16 |
|
| |
ברוכים הבאים ל"חרדי הכלכלה"
ברוכים הבאים לכל גולשי הפורום.
לא אאריך בדברים, כבר עשיתי זאת ב'דבר המנהל'. אבקש רק מהגולשים, בכל לשון של בקשה, לעיין במה שכתבתי שם, לתועלת כולנו.
משום מה, הרווחים שהותרתי בין משפט למשפט נעלמו. אין מקווה שהדברים יובנו, גם בצפיפות שבה הם כתובים.
אשמח מאוד, כפי שהזכרתי ב'דבר המנהל', לקבל בתיבתי האישית, הצעות לשיפור וייעול, מכל סוג שהן.
הצלחה רבה וגלישה נעימה
האנליסט, מנהל הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2009 07:19 |
|
| |
בוקר טוב
ביום חמישי שעבר סקרנו את האיתותים שניתנו בשבוע שעבר
אני מצרף עכשיו את האיתותים שניתנו בשבוע זה
סיכום שבועי של שירות האיתותים! - ויוסף חייםו
מספר צפיות: 109כמו בשבוע שעבר גם השבוע אנו מפרסמים את האיתותים שנתנו על מנת שמי שבחוץ
יוכל לבחון את הפגיעות של השירות.
1. יום חמישי שעבר 30.04 המנויים קיבלו איתות על אדום ביום ראשון, השוק פתח גלום למעלה, והייתה אפשרות לחזק את השורט, עד שאכן המדד פגש אדום.
2. יום שני 04.05 המנויים קיבלו איתות על אדום ביום שלישי, לאחר האיתות המדדים בארה"ב עלו כ3%, אך את האדום ראינו ביום שלישי, לאחר שהחברים קיבלו איתות לחזק שורט, כשהמדד פתח בירוק.
3. יום שלישי 05.05 המנויים קיבלו איתות על אדום ביום רביעי, השוק פתח על הבוקר במינוס אחוז לערך, והחברים מימשו על פי הצעת השירות באיזור 1%-, לאחר מכן המדדים עלו 20 נק' עד ל838 אך אנו כבר לא היינו שם כאמור.
4. יום רביעי 06.05 המנויים קיבלו איתות על ירוק ביום חמישי, השוק התנהג לא כצפוי, ולכן על הבוקר קיבלו המנויים איתות יציאה מהלונג, בהפסד קל, בהמשך השוק עלה והיה מעל אחוז ירוק, אך אנו היינו בחוץ, אך האיתות הבא שינה את התמונה.
5. יום חמישי 07.05 המנויים קיבלו איתות תוך יומי במדד 841 להיכנס לשורט, ובמדד 832 קיבלו איתות יציאה משורט, וכך ההפסד הקל של הבוקר הפך לרווח נאה.
ברוך ה' עוד שבוע מוצלח, מאחלים בהצלחה ושבת שלום לכולם!
|
כפי שניתן לראות גם בשבוע זה כל הימים היו מוצלחים ובסוף כל יום המנויים יצאו בעזרת השם
מורווחים גם ההפסד הקל מאד שהיה בבוקר יום חמישי תוקן כאמור
בהצלחה ושבת שלום
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2009 11:33 |
|
| |
שלום לכולם
ברצוני לצרף כאן הודעה שנכתבה אתמול בפורום המעוף של טלנירי
אבקש את זמנכם
30/04/09 22:25•ו שירות האיתותים של קונברס - סיכום שבועי! - ויוסף חייםו
מספר צפיות: 213שירות האיתותים החל לפעול באופן מסודר לפני שבוע בדיוק, אנו נשתדל כל שבוע להביא כאן
את הסיכום השבועי ואת אחוזי ההצלחה.
למרות שכבר קרוב לארבעה חודשים קונברס כתב כאן באתר תחזיות ואיתותים ופגע באחוזים גבוהים מאוד מעל 90%, עדיין אולי קינן חשש אצל חלק מהחברים, שדווקא ברגע שזה יהיה אמיתי העסק אולי לא יפעל באותם אחוזים, אך ברוך ה' ההצלחה האירה פנים לנו ולמנויים שלנו.
יחד עם זאת אנו מודעים לאפשרות שאכן ייתכנו טעויות, והשוק לא ילך לפי התחזית והתסריט, אבל כמובן שאיננו נלחמים עם השוק, וכפי שהוכח בעבר, אנו יודעים להודות בטעות, ולתקנה.
פירוט האיתותים בשבוע החולף:
1. יום חמישי 23.04 המנויים קיבלו איתות לונג ליום ראשון, (יום ראשון יפגוש ירוק), במדד 775 המדד ביום ראשון התחיל באיזור 795 ושם נמכר הלונג לפי הצעת השירות.
2. יום ראשון 26.04 המנויים קיבלו איתות שהשוק ביום שני צריך לפגוש גם אדום וגם ירוק, ועל כן יצאו ביום ראשון עם לונג ושורט, השוק ביום שני פתח אדום, וירד עד לאיזור 784 בבוקר, המנויים קיבלו הצעה למכור את השורט שלהם במדד 785-787, ולחזק לונג, השוק אמנם לא הגיע לירוק וסיים במדד 794, אך כמובן יצאו ברווח יפה לאחר שהלכו כ10 נק' עם השוק לאחר החיזוק של הלונג.
3. יום שני המנויים קיבלו איתות לונג ליום חמישי, במדד 794 ועל כן נשארו עם הלונג (או חלקו) של יום שני, השוק פתח במדד 810 ונתן 15 נק' לאלו שמכרו בירוק הראשון שראו.
אמנם השבוע החולף היה מקוצר רק שלושה ימי מסחר, אך ברוך ה' שלושה ימים מוצלחים מאוד, אנו מציעים למי שמתעניין ליצור קשר במייל [email protected] והוא יקבל מענה |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2009 09:14 |
|
| |
שירות איתותים במעוף
שלום שמי רמי ואני עוסק בתחום המעוף זו השנה העשירית
אני עובד על פי שיטה יחודית המניבה תשואות גבוהות במיוחד
מ-לפני ארבעה חודשים ועד היום הצגתי איתותים למעקב באתר המעוף של טלנירי ומתוך יותר מ-30 איתותים
שניים מהם היו שגויים -שניהם תוקנו עוד באותו היום וברוך השם לא היה מעולם מצב של הפסד
את התוצאות של אותה שיטה תוכלו לראות באתר המעוף של טלנירי תחת הכינוי קונברס
החל מחודש זה אני מתחיל לגבות תשלום על מתן האיתותים
האיתותים נשלחים באי-מייל ובאס-אמ-אס
ברוך השם בתוך שבוע הצטרפו לשירות כ-20 איש{כאמור אחרי שעקבו אחריי 4 חודשים כשנתתי איתותים למעקב}
ובעזרת השם יצטרפו נוספים
בגלל ייחודיותה של אותה שיטה כמות המנויים מוגבלת כדי למנוע המוניות בשימוש בשיטה זו
וכל מצטרף מחוייב לחתום על התקנון שאוסר במפורש העברת מידע
התשלום הוא 500 שח לחודש
למי שקצת מכיר נותני שירות איתותים אוכל לספר שגם הם עצמם קיבלו ממני איתותים בעבר והם הסכימו איתי
שאחוז הפגיעה נראה דמיוני אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח
לצערי כיוון שהרשימה מוגבלת לא אוכל לתת יותר משבוע ניסיון ומי שרוצה לבדוק שיכנס לפורום המעוף של טלנירי תחת השם קונברס ויווכח בעצמו בתוצאות השיטה
בתודה
המון הצלחות בכל בעזרת השם
רמי אליהו
[email protected]
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2008 10:29 |
|
| |
תוכנה אוטומטית למסחר במניות בנסדא"ק
תוכנה אוטומטית
למסחר במניות בנסדא"ק
למשקיעים שמחפשים רווח קבוע על השקעתם
פיתחנו תוכנה מאוד רווחית למסחר במניות בנסדא"ק שמצליחה לייצר רווח קבוע כל יום מתאימה לכל משקיע ויותר בטוחה מקופת גמל ומכל השקעה אחרת כנסו לאתר הבא ותוכלו להתרשם, בנוסף באתר צילום פעילות התוכנה ב VIDEO להמחשה + דוחות במשך חמישה חודשים במסחר בזמן אמת, השקעה קבועה ובטוחה ללא סיכונים. -
אתר הבית - http://enter-system.com/92112/Services
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2007 20:09 |
|
| |
מכיוון שהבחנתי בכך, שהקריאה ב'דבר המנהל', אינה נוחה, העתקתי את הדברים האמורים, כאן לאשכול.
הנה הם:
ברוכים הבאים לפורום "חרדי הכלכלה".
אני שמח מאוד שעשיתם את הדרך, בגלישה מהירה, לכיוון הפורום המעניין שלנו ונכנסתם אליו. אני מקווה, שלכולנו יהיה נעים כאן. הפורום הזה הוא הבית, לכל מי שחפץ לעדכן ולהתעדכן על המתרחש בעולם הכלכלה החרדי, שהולך ומתפתח בצעדי ענק, בשנים האחרונות.
רבים הם אנשי העסקים החרדיים, העולים בשנים האחרונות לכותרות הכלכלה, וכמוהם, הם אלו המתעשרים, אמנם לא בין לילה, אבל...
לכן הגיע הזמן סוף סוף לפורום כמו "חרדי הכלכלה", שיעסוק בפעילותם הכלכלית, של אנשי העסקים החרדיים. אני מקווה שהוא יענה על הצורך והדרישה של הציבור, בעניין.
בנוסף, ישמש הפורום כאתר בית לחדשות כלכלה מכל סוג ולאו דווקא המשתייכות והקשורות לציבור החרדי. המטרה של כולנו, גולשי הפורום, היא להפוך את המקום, ל'גלובס' מס' 2.
כמובן שיש להקפיד על ידיעות מהימנות ובדוקות היטב. רק כך, נוכל להבטיח את רמתו הגבוהה של הפורום.
אציין במילים מפורשות, כי אין כאן המקום לגיוס חברים, לתוכניות פירמידה או מל"ם למיניהם. בשום אופן לא. אשכול או הודעה שיעסקו בנושא, יימחקו לאלתר. ייחדתי אשכול מיוחד, שיעמוד בראש הפורום ויעסוק בגיוסי השקעות למיניהם ושיתופי פעולה אפשריים, בין חברי הפורום. אשכול אחר ייועד לצורך הודעות על ביקוש והצע עובדים, בכל תחומי המשק. מלבד באשכולות אלו, אין לכתוב על הנושאים הנ"ל, בכל אשכול אחר.
כל זאת, לא על מנת להשליט כח, אלא בכדי לשמור על הפורום, כמקום עדכני לידיעות וחדשות כלכלה בלבד, מקום שנעים לגלוש בו. כמעט שכחתי לכתוב... אני מזמין אנשי עסקים, חרדיים, דתיים או חילוניים, להתראיין כאן בפורום ולענות אל שאלות בענפי הכלכלה השונים. אני פתוח להצעות ושיפורים בפורום של כולנו. תיהנו...
האנליסט, מנהל הפורום
 |
|
|
|
|
|