שמי חגית ואני בת 28. מגיל מאד צעיר כבר הייתי מעריצה של פרחי מיאמי, בזמנו היו גם פרחי לונדון ופרחי טורנטו ששמענו בתקליטים. יש לי את כל הקלטות של פרחי מיאמי גם הישנות ביותר "mister Karter what do you wany from me?", יש לי קלטת וידאו ישנה עם קטעים מהופעות שלהם. הם היו בארץ כשהייתי ממש קטנה בתוכניות של מוצאי שבת (כבר שכחתי איך קראו לה) שם הם היו בחליפות אפורות.
בקיצור, יש דור שני למעריצים - הילדים שלי אוהבים מאד לשמוע אותם ולראות אותם עכשיו גם בדי וי די. הם בעיקר מכורים לדיסק של "בדרך התורה" הם אוהבים מאד את השיר "לא ברוח ד'" אבל לצערי, לא הצלחתי למצוא את השיר הזה לצפייה, רק קטע קטן ממנו של אייזיק בינישי ואת מרדכי שפירו פיספסנו בכמה שניות. יש את זה, אם אני לא טועה ב -25 שנה למיאמי. ידוע לכם את יש את הקטע הזה בשלמותו? הילדים שלי מאד יישמחו, אתמול הם הלכו לישון עם הדיסק הזה ברקע.
חוץ מזה אני מקוה לעקוב אחרי הפורום הזה שגיליתי בשיטוטים שלי אחרי מידע עליהם באינטרנט, אשמח להתעדכן בהופעות חדשות ובקטעי וידאו שיש באינטרנט. לצערי, לא אוכל לכתוב הרבה (יש לי 5 ילדים קטנים), אבל אכנס מדי פעם להתעדכן.
ושאלה אחרונה - האם ידוע למישהו מכם האם הם מתכוונים להגיע לארץ בקרוב? אני יודעת שהם היו פה לא מזמן, אבל הייתי אחרי לידה. הילדים שלי החליטו שהם רוצים לנסוע לאמריקה לראות אותם (קצת מסובך מידי בשבילנו).