בית פורומים שידוכי חרדים

chouteng התארס!!!!!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2007 20:29 לינק ישיר 
chouteng התארס!!!!!!!!!!

מזל טוב!!!

בשעה טובה התארס chouteng,
חבר ותיק בפורום ומראשי חכמי הפורום

איחולי לך
שתזכה להקים בית נאמן בישראל,
אושר ועושר וכל הטוב שבעולם!

רוני100

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2007 22:00 לינק ישיר 

חחח, תגלית.
סוף סוף! אנחנו מתקדמות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2007 20:54 לינק ישיר 

גם אני בדעה שלך פרימה...
(מוזר לא?סתם....)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/1/2007 20:12 לינק ישיר 

פרימה גם אני בדעה שלך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2007 23:00 לינק ישיר 

קוטג',
למה הכוונה ישר והוגן? הוא יגיד לה שהוא חנון עם משקפיים, שהולך עם גב כפוף ומושך באפ כל שניה??? נו, באמת.
לא חושבת שיהיה הבדל.
אתה יודע מה כן ההבדל?? שאחרי שהיא מדברת איתו בנט... הוא כבר מראש מוצא חן בעיניה..ואז, בפגישה עצמה, גם אם יש כמה דברים שלא נראים בעיניה (במראה החיצוני)- היא תחליק את זה. מה שהיא לא היתה עושה אם היא לא היתה מכירה אותו לפני כן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2007 22:53 לינק ישיר 

אסיק_good:

אם היית ישר והוגן, אז היא כבר יודעת למה לצפות. אם היא מסכימה לפגוש אותך אז רוב הסיכויים הם שיהיה לך פגישה טובה. לעומת זאת בשידוך שאתה לא מכיר את האדם שממול, אין לך בטחון שהפגישה תהיה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2007 22:25 לינק ישיר 

מה קורה שאותה בחורה אח"כ רואה אותו בפגישה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2007 22:19 לינק ישיר 

פוקהנט:

תודה על המילים היפות.

ולעצם העניין. ברור שבאתרי היכיריות יש שלילי. אנשים שלא מצליחים לנווט את החיים שלהם בצורה בריאה, אז גם באתרי היכיריות הם נופלים עם הטיפוסים המפוקפקים. אבל, כל עוד שהאדם בריא, מתנהג באחריות, חושב ומתחשב, אז ההצעות בעולם הוירטואלי הן טובות בהרבה מכל הצעה ששדכן מוכן להציע.

אביא דוגמא פשוטה, יש בחור שהוא מופנם ולא מרבה לדבר אוהב לקרוא ולובש משקפים, בקיצור חנון מושלם. אבל הוא מחפש בחורה עם כל המעלות. שדכנית רגילה לא תהיה מוכנה להציע לו בחורה כזאת, כי היא דואגת לפגוע בבחורה. באתרים וירטואלים הבחור יכול לפנות בעצמו לבחורה שנראית לו נכונה. מתוך עשרים פניות יש לו סכוי טוב שאחת תענה לו בחיוב. זאת דוגמא פשוטה איך אפשר לקבל הצעות על רמה באתר הכיריות. יש עוד הרבה מה להגיד אבל אני מתעצל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2007 19:29 לינק ישיר 

צ'ונג
מזל טוב לך.
אני כ"כ שמחה בשבילך  שמצאת את שלך (במקום שלך).
שתזכו להקים בית נאמן בישראל על אדני התורה.

ויש לי משהו לומר לך:
אתה כל הזמן ממליץ על אתרי הכרויות ועכשיו ברור למה. - כי לך יצא מזה טוב. (וטוב שככה)

אבל, יאללה על מי אתה עובד? כאילו שבאתרי הכרויות אין שלילי.

בד"כ אדם שעושה מעשה שלא ממש לפי השורה או כמו הנורמה אפילו אם בדיעבד יצא לו טוב הוא מודע לחסרונות שיש במה שהוא עשה.
לפי מה שאתה כותב נראה שאין חיסרון בהכרות דרך הנט...
קשה לי לקבל את הדעה שלך. (הסכמה לא תיהיה בחיים אבל הבנה אולי...מי יודע...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2007 14:59 לינק ישיר 

יפה לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2007 13:17 לינק ישיר 

אסיק_good:

בהחלט!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2007 13:06 לינק ישיר 

"חויות יפות", תרתי משמע???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2007 10:43 לינק ישיר 

אני רוצה להבהיר את הדברים שלי. אני לא ממליץ לשום אדם להכניס אינטרנט לבית או לעבודה או לשום מקום אחר בכדי למצוא שידוך. אין ספק שהאינטרנט הזיק להרבה מאד אנשים. מה שאני טוען הוא שאם כבר יש אינטרנט ואדם בין כך גולש, אז אפשר למצוא גם שידוך מעולה דרך האינטרנט. אני מאמין שאם אחד מחפש ברצינות שידוך מעולה באינטרנט יש לו סכוי טוב מאד לחוויות יפות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2007 20:31 לינק ישיר 

חבר'ה,
תגידו מזל טוב, וזהו! זה לא עולה כסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2007 18:56 לינק ישיר 

לא דברתי מתוך "השערה", דברתי מתוך היכרות מקרוב וידיעה (ולא בהכרח ניסיון אישי שלי).

אני שמח שהבהרת שגם לדעתך, רק למי שעבר את גיל 25, עדיף לעזוב את השידוכים ולפנות לאתרי היכרויות.

גם בזה אני לא מסכים איתך. אתה יודע את הדברים מניסיון שלך. אולי אתה קצת שונה מרבים, ומה שלך עשה טוב, עלול לגרום לאחר נזק. הכמיהה לשידוך עלולה לגרום לבנות רבות (וגם מעל 25) ליפול ברשת. (יתכן וחלקן ידעו להסתדר היטב ויזכו להצלחה - מיעוט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2007 18:21 לינק ישיר 

מסכימה עם כל מילה של צ'וטנג. אני אישית מכירה שלושה זוגות שהכירו דרך הנט והכל כשורה!

ולחילופין אומר, נסו כך ונסו גם אחרת, מי יודע איזו דרך תצליח יותר?

כדי לקבל מושג נסו את האתר "פרומסטר",  נכון שהוא מיועד יותר לדוברי אנגלית, אבל תקבלו מושג מה הולך בעולם, תראו תמונות וסיפורים של חרדים ודתיים שהכירו בנט, ואולי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > chouteng התארס!!!!!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext