בית פורומים שידוכי חרדים

נו שאלה כזאת בטח עוד לא הגיעה לכאן ...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/2/2007 15:46 לינק ישיר 
נו שאלה כזאת בטח עוד לא הגיעה לכאן ...

שלום אנשים
 תנו כיוון :}
אני כבר בן 22 תעזרו לי קצת

איך שהוא תמיד הצטייר לי בחורה בראש לפי איך שנוח לי שהי תיראה מבחינה חיצונית טוב בטח כמו חצי מהבחורים פה או שלא ... יש לי משיכה מאוד גבוהה לבחורות עם עיינים בהירות . נשמע מוכר ?
בכל מקרה עד לא מזמן בכלל לא יצאתי לפגישות רישמיות { יצאתי כמה וכמה פעמים עם בנות בדרך עצמאית } רק לאחרונה לפני מספר חודשים יצאתי עם מישהי רק בגלל ההורים לחצו וכאלה וכמובן שלא יצא כלום . עבר כמה זמן ואני העלתי שם של בחורה להורים שלי , פה ושם לקח קצת זמן בסוף ביום ראשון נפגשנו ומה אני יגיד ? באמת אחלה של בחורה ... נראה לי שהיא די תפורה עלי . נפגשו פגישה ראשונה יותר מ 4 שעות שזה נשמע לי בסדר גמור + .
וב"ה לא היינו משעוממים כמעט .
בכל אופן היא מעוניית להיפגש שנית .
אני גם מעוניין .
אני חושב שאני נכנס לקטנות .
אבל חשוב לי מאוד פרטים חיצונים והיא באמת בסדר .
הבעיה היא מה עושים יש לה שיער כמו שאני רוצה אבל ... עינים שחורות !  אנשים אתם בטח מבינים יותר ממני בדברים האלה . האם יש בכלל מצב לחשוב על שינויים בתוכניות בגלל צבע עינים ?
מצב מפגר אה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2007 18:03 לינק ישיר 

מיס יוניברס מכלת היופי הכלל עולמי ככה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2007 17:17 לינק ישיר 

דזשייקאבּ, לא כולם יודעים מה זה מיס יוניווערס, כדאי שתסביר מה זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2007 15:16 לינק ישיר 

אח יקר יש בעיות גדולות יותר מעניים יש אנשים שיש להם מידות טובות ויראת שמים גבוה ולומדים כול היום ונראים מעולה ובכול זאת לא רוצים בהם בגלל שהם חוזרים בתשובה! או בגלל שהם עדה מעורבת!
ולכן הם אפילו צריכים להסתפק במה שיש לך יש זכות בחירה עוד אתה לא חוזר בתשובה או עדה מעורבת מפריע לך רק עיניים בגלל זה אל תעשה עיניין תזרום לעוד פגישה אם עדיין יפריע תחתוך הרי לגבר צריך שיהיה חשוב משיכה באישה אבל אל תחפש מלכת יופי לא תמצא וליופי אין גבול תמיד תיהיה יותר יפה מנסיון גם בעולם החילוני זה ככה בגלל זה הם לא יודעים מה הם רוצים מעצמם ומתגרשים תקח אישה בגלל שהיא מתאימה לך ולא בגלל שהיא מיס יוניברס
בהצלחה בהמשך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2007 19:06 לינק ישיר 

צודקת אבל החיוכים קצת משדרים

המשך יומקסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2007 12:17 לינק ישיר 

חחחחחחחחחח

הבנתי, חמודה,

לא צריך להתנצל...

מעצבן שקשה להעביר הרגשות וצחוקים בהודעה מסכנה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2007 12:07 לינק ישיר 

גילית דוקא הביטוי "תביאו לו בראש" לא כולל אלימות ..
בצחוק.. ברור שצחקת.. אקשן

המשך יומקסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2007 12:06 לינק ישיר 

גילית דוקא הביטוי "תביאו לו בראש" לא כולל אלימות ..
בצחוק.. ברור שצחקת.. אקשן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2007 11:38 לינק ישיר 

הלו......
בלי ידים !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2007 23:13 לינק ישיר 

חח ברור שלא הגיע, יאללה תביאו לו בראש!!!1 והייתי מתבייש לצרף את הגיל לשאלה הזאת...וסתאם ככה אני חושב שהבהירו לך את הכיוון אז ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2007 09:50 לינק ישיר 

תראה חמד, לפעמים שרוצים להעביר משהו, מעבירים אותו בקיצוניות... כדי שמי ששאל יקלוט את הרעיון ממש טוב..
הנקודה הכי חשובה פה היא, זה לא שאלה שמישהו בוגר ומספיק בשל לנישואים אמור לשאול, אתה מבין? פשוט אין לזה השלכה לחיים העתידיים שלכם (במידה ויהיו...)
באמת אל תתפס לפרטים קטנים, כי מה הסיכוי שתמצא שוב מישהי שהכל מסתדר לך אצלה... וגם העיניים יסתדרו??

בברכת שבוע מקסים
ובהצלחה בכל אשר תבחר...
שוקיסטית....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2007 00:47 לינק ישיר 

sh0ck....בגדול התחלתי להבין מה אתם מתכונים כאן באמת שזה לא ממש מוזיז הרבה ...:} בכל מקרה עד היום בחיים זה כן שינה לי כי לא יצאתי עם בחורות למטרה רצינית .
בכל מקרה זה היה נראה לי עד הפגישה השניה כמשהו שאולי יש לחשוב עליו .
ואין לי מושג למה את מורידה בחורים או הפוך ...{ בגלל עדה או גיזרה או גובה }
מי שאני יוצא איתה גם גבוהה גם עדה טוב כמוני וגם גיזרה מעולה אז...הצבע כבר באמת פחות משפיע.
אני לא רוצה להיכנס לפסים אישים בכל מקרה

מיכל תודה על ההבנה .

וכעת חיה בזמן שכתבתי את הניק הזה באמת לא הייתי במצב של לחשוב איך לכתוב את זה וזה היה באמת מזמן ונדמה לי שהניק עם ט היה תפוס אז ...אין לך מה לדון .

שומע_ומבין תודה נראה לי שאני הולך לבצע את מה שאתה חושב .

שבוע טוב לכולם ותודה על העצות והמחשבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2007 19:39 לינק ישיר 

כעת_חיה
יש לדון לכף זכות, שהניק "הפנתר השחור"  תפוס כבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2007 15:13 לינק ישיר 

לכל אדם יש זכות לסרב למה שמפריע לו,
עדיף שתפסיק לצאת איתה, מאשר שכל החיים תחשוב שלא הצלחת להשיג מה שרצית! תעשה טובה לעצמך וגם לבחורה הזו עם העיניים הכהות!
אני, למשל, בחיים לא הייתי יוצאת עם מישהו שקורא לעצמו "הפנתר השחור" ועוד בט' במקום ת'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2007 14:27 לינק ישיר 

שלום.

לדעתי אם הייתה פגישה בסדר והכל נפלא ואתם ממשיכים הלאה אז אל לך להיתפס לדברים אלו מאחר ובהמשך, אם ימשיך טוב, אתה לא תשים לב לזה. ולטענתך שאתה יוצא  עם בנות וכו' אז זה לא אומר כלום כי עד היום יצאת איתן בשביל הפאו ועכשיו אתה יוצא בקטע יותר רציני כך שאין להשליך מאחד לשני.

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2007 22:05 לינק ישיר 

באמת זה מענין. הייתם חושבים שאנשים יחפשו אשה כעורה ולא מושכת כדי שהעולם לא יסתכלו. מסתבר שפלא עצום. אנשים רוצים אשה שנראית טוב אפי' שאנשים יסתכלו. מוזר...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נו שאלה כזאת בטח עוד לא הגיעה לכאן ...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext