אנשים מה יהיה איתי ???
אני בלחץ לא נורמלי
זה בהמשך לעיניים בהירות שירדתי מזה ומהר קצת בזכותכם והרבה בזכות הבחורה עצמה ....
בעיקרון נפגשתי איתה 3 פעמים כל פעם בערך 5 שעות אני חושב שאין עוד טעם לפגישות ארוכות אבל בכל זאת מלחיץ אותי המעבר המהיר הזה מחיי עד לפני שבוע וחצי למצב העכשוי .
הכל ביני לבינה נראה 11 לא 10 אין עוד מה להוסיף או לברבר תמוח כל מה שאפשר לדבר עליו או לחשוב עליו דיברנו הכל נראה קורץ מידי . היא לגמרי מוצאת חן בעיני { חח , על אף שעיניה חומות } .
מה אתם חושבים יש טעם למשוך את זה עוד ועוד קצת ? לא חושב שפגישה רביעית וחמישית תשנה את הדעות שלנו היא מבחינתה סגורה על העניין רק אני מבקש קצת זמן לנשום ...כאן ההורים שלי נכנסים לתמונה ומעדיפים שאני גם כן יסגור מאשר להמשיך לדבר איתה בפון חצי יום וחצי לילה לשלוח SMS ,
נו מה נראה לכם ? מצב אידיאלי לסגור ? יש טעם למשוך עודדדדדדדדדדדד
תענו זריז אנשים לחוצים באיזור כאן { אני בניהם }
נשלח ב-11/3/2007 17:01
שאני בטוח שאני יותר קריר ואדיש ממך אבל יש דברים שבכל זאת ...אי אפשר להתעלם מהם ובכל זאת הם משפיעים .
אלא אם כן אתה .........ח"ו .
אני מקוה בשבילך שזה יגיע אליך יום אחד ובקרוב .
גם אני חשבתי כל החיים שלי שאני רציונלי וכל ההחלטות שלי יהיו מחוסרות רגש, אבל כמו שאמרתי שמחתי ואני עדין שמח ב"ה שגילתי שיש לי גם רגשות .
בקרוב אצלך .
נשלח ב-11/3/2007 10:23
פנתר- לא אמרתי שהכל צריך ללכת לפי הספר רק אמרתי שצריכה להיות התאמה כללית.
אני מוכרח לומר שלי אישית אין שום התרגשות בפגישות כך שהשיקולים שלי הם די קרים אבל אני מעריך את אלה שכן קיימת אצליהם התלהבות פנימית שכזו ולדעתי באם יש התלהבות הדבר חיובי והלואי אלי.
קוטג אני חושב שצריך לסגור אם יש התלהבות ולא לסגור כמי שכפאו שד . אני בעד .
המנונא ....לא הכל צריך ללכת לפי ספרים העיקר שאנשים שמחים ומאושרים אחד מהשני .
נשלח ב-9/3/2007 11:08
chouteng אם לזה התכוונת אזי אני מחסידך, מצטער על התקיפה אבל פשוט העיקר היה חסר מן הספר!
כמובן כפי שכבר ציינתי זה תלוי בזה שהקווים הכלליים מסתדרים.
נשלח ב-9/3/2007 10:50
dosystory:
אני חושב שהוא כן שקל ברצינות ובגלל זה הוא התארס. אני הפניתי את השאלה לכל אלו שאמרו לו לא לגמור בשיא ההתלהבות כי אי אפשר לחשוב ישר. והנה הבחור התארס ומאושר.
עיקר הכוונה בשאלה שלי זה להעלות את האפשרות שהתלהבות זה דבר חיובי. ואם אנשים יקבלו את זה אולי נראה פה יותר אנשים מאורסים.
אם החלטת לקחת את הזמן ועוד לא להציע נקבל אותך חזרה, רק תן כבר אות חיים
סגרתם כבר או לא?
תוקן על ידי ערטילאית ב- 07/03/2007 2:35:12
נשלח ב-6/3/2007 19:26
אכן, העם מאד במתח.....
נשלח ב-6/3/2007 15:19
הפנתר יש חדש? העם במתח..
נשלח ב-6/3/2007 12:53
פנתר יקר לדעתי באם ההתלהבות מהבחורה נובעת לא רק מחיצוניות כלומר מהיופי ומהדיבורים אלא גם מהעובדות בפועל כלומר שנכר שהיא חכמה בעלת מדות טובות ובסה"כ דעותיכם משתוות אזי גם אם יש רגשות התלהבות שבעיקרן נובעות מהמגע הראשוני וההתחלתי אין לחוש ויש לסגור את השידוך כמה שיותר מהר.
לגבי החששות בנוגע לעתיד תמיד ישנם כאלה ותמיד יהיו כאלה הגלגל תמיד סובב ואנחנו תמיד ממשיכים ללמוד עלמנת להתמודד,
לכן כפי שכבר אמרתי - מה דפשוט, טפי מעלי!