בית פורומים א חרדים ספרדים

ישי סודרי מונה לשדרן ב'רדיו דרום'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2007 14:12 לינק ישיר 
ישי סודרי מונה לשדרן ב'רדיו דרום'

לא פשפשתי. שמעון אלקבץ
לא פשפשתי. שמעון אלקבץ
המועמד לתפקיד מנכ"ל הרשות השנייה שמעון אלקבץ מינה מקורב לרב עובדיה לשדרן בתחנה שהוא בראשותה
שרלי שטרית  |  27.02.07  |  11:10 

אלקבץ: "אישרתי את מינויו של ישי סודרי ברדיו דרום, ואני לא רואה בזה טעם לפגם; אני לא רואה עצמי מועמד של השר אטיאס"  
"לא פשפשתי במקורות ובייחוס המשפחתי של סודרי, ואני לא רואה שום טעם לפגם בזה שתושב אשדוד מוכשר שמשמש כדי.ג'יי. במגזר הדתי, עורך אצלנו תוכנית של פיוטים וניגונים מהעולם החרדי", כך אומר לאייס שמעון אלקבץ, נציג הבעלים בתחנת 'רדיו דרום' ובעבר מנכ"ל התחנה, על מינויו של ישי סודרי לשדר תוכנית רדיו, 'ליבי במזרח', בתחנת הרדיו האזורי של אזור הדרום.

אלקבץ, הנמנה בין השלושה שנבחרו על ידי ועדת האיתור לתפקיד מנכ"ל הרשות השנייה, לא רואה בעיה בהענקת התוכנית לסודרי - אחיה של יהודית יוסף, מנהלת לשכתו לשעבר של יו"ר תנועת ש"ס, כלתו של מנהיג התנועה הרב עובדיה, ומי שנחשבת לאישה החזקה בש"ס – לפני כשלושה חודשים, בעודו מועמד לתפקיד שהזוכה בו ייבחר על ידי שר התקשורת, אריאל אטיאס (ש"ס). "מי שאחראי על לוח השידורים של התחנה הוא יוסי אסולין, מנהל האקטואליה", אומר אלקבץ, "אבל ידעתי על המינוי מלכתחילה, אישרתי אותו, ואני שמח על כך. מבחינתי הוא נחשב לפייטן ודי.ג'יי. בולט".

סודרי - אחי דוברו לשעבר של ח"כ אלי ישי, איציק סודרי - פייטן כשלעצמו, החל את דרכו כשדרן בתחנות פיראטיות ועבר מאוחר יותר לתחנת 'קול חי' עם תוכנית מוסיקה מזרחית. הוא מתגורר באשדוד ועובד לפרנסתו כנציג המגזר החרדי בנתב"ג, ואת תוכניתו הוא מגיש מדי מוצ"ש.

בתחילת פברואר פרסמה ועדת האיתור את שמות שלושת מועמדיה לתפקיד מנכ"ל הרשות השנייה – אלקבץ, נירה פורן ומנשה סמירה. על פי פרסומים שונים, סומן אלקבץ בענף כמי שסיכוייו הם הגבוהים ביותר מתוקף קרבתו לש"ס, שהחלה כאשר בתקופתו כמנהל 'רדיו דרום' קיבל הרב אורי זוהר, מאהודי המפלגה ומי שביים עבורה כמה מסעות בחירות, תוכנית רדיו בתחנה.

"כל הניסיונות לנגח אותי ולפגוע בשמי הטוב לא יועילו משום שמעשיי מדברים בעד עצמם", אומר מי שכבר מגיל 13 כתב במעריב לנוער, וברבות הימים הקים עם אמנון רבי את רשת ידיעות תקשורת. "הכל גלוי, וזה לא מה שיגרום לי להיות או לא מנכ"ל הרשות. אני לא מכיר את שר התקשורת, ומעולם לא הייתי מועמד שלו, חד וחלק. אני לא רואה עצמי מועמד של השר, וגם הוא לא רואה בי מועמד שלו. אין לי היכרות איתו. טובי החברים שלי נמצאים דווקא בליכוד ובעבודה, והלוואי והיו לי חברים בש"ס".

אלקבץ מוסיף: "כולם יודעים שמועמדו של השר, שהיה בעשירייה הראשונה וגם ראה את עצמו מועמד של השר, לא הגיע לשלישייה הסופית. אני עברתי ועדת איתור, בתהליך ארוך מאוד, וכל המעשים שלי וקורות החיים שלי מדברים בעד עצמם. בעת הזו, הרשות השנייה צריכה אדם כמוני שיביא לה בשורה חדשה, בזמן ובמקום הנכון, עם רגישות לפריפריה וחברתית".

http://www.ice.co.il/article.asp?catId=2&pgId=103620

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2007 22:09 לינק ישיר 

וואלה, אם זה נכון זו תגלית!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2007 19:02 לינק ישיר 

העיתון גלובס גילה אתמול בכתבה חלק מהדברים שרמזתי עליהם .
הדבר העיקרי שהרדיו נשלט ע"י אחיו של סילבן שלום מהליכוד .
מה קורה עם האח מבחינה רוחנית עדין מוקדם לספר אבל זה מה שקרה לאורי זוהר זה קצת דומה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2007 21:30 לינק ישיר 

אני מפחד יותר מהחשיש החושש 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2007 10:38 לינק ישיר 

שידור מפחד לחשוף???
פורים באאאא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2007 22:50 לינק ישיר 

מי שמבין מה קורה מאוחרי הקלעים של רדיו דרום לא היה חושב בכלל לעשות " לינקג"  לשטות הזאת .
אני מפחד לחשוף מה באמת מאוחרי הרדיו הזה שהביא אותו לעשות קצת יהדות עם הרב אורי זוהר ואחרים אבל בטח הרבה גבות היו מורמות מכך .

בכל מקרה אם הוא באמת יעשה שינוי בתכנים של הרשות השניה אז הוא מינוי נבחר ורצוי ואם לא אז  ......... פורים שמח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2007 16:54 לינק ישיר 

"מקורב לרב עובדיה" פשש אפשר לחשוב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ישי סודרי מונה לשדרן ב'רדיו דרום'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext