מאחד הארגוני החסד בעיר נעשה עוול למתנדבים שהיו צריכים להגיע למסיבת פורים שהמסיבה היא ללא מחיצות להכן הגענו חברה תתעוררו תעשו קצת חשבון נפש באמת !
אתם טוענים שאתם בסדר היכן??
נשלח ב-16/4/2007 19:18
תת רמה מדרגה ראשונה
עד מתי ניסבול מהפילוגים האלו??????????
נשלח ב-27/3/2007 13:55
פורום זה ננעל בשל ש-קל כנשר מאושפז בבית חולים גהה לבדיקות עד מתן הכדורים שהוא צריך לקחת פרטים בהמשך
נשלח ב-25/3/2007 10:02
חחחזזזןן תתפססייקק לבלבל בממוווחחח לכל הגולשים פה, כולם יודעים מה אתה ומי אתה ולמה אתה כותב, יש מוסדות מיוחדים לאנשים שלא יכולים להשתלב בתוך הציבור הנורמלי והשפוי, שומו שמיים איך אתה כותב על אנשים שאתה אוהב אותם אבל הכבוד מעביר אותך על דדעעתךך מה יה הסוף צריך לפנות לעסקנים ולרבנים שיטפלו בך בצורה נכונה בושה לעזר מציון שאתה עובד שמה
נשלח ב-20/3/2007 21:43
ברוך השם הם גאים בי שאני עובד שם !יש לי מקום עבודה בשבילך דווקא משכורת טובה אבל אתה צריך להיות רציני אני צריך עובד כמוך בריא ושמן שיהיה שואב אבק לשטחים אתה מוכן משכורת למעלה מ-1000 שקל בחודשיים זה מה שאתה שווה
לךךךךךךךךךךךךך לעזאזזזזזזזזזזזזעעעעעעעללללללללללללללל. אאאאאאאאמממממממןןןןןןןן
נשלח ב-20/3/2007 17:04
חחחזזזןן תתפססייקק לבלבל בממוווחחח לכל הגולשים פה, כולם יודעים מה אתה ומי אתה ולמה אתה כותב, יש מוסדות מיוחדים לאנשים שלא יכולים להשתלב בתוך הציבור הנורמלי והשפוי, שומו שמיים איך אתה כותב על אנשים שאתה אוהב אותם אבל הכבוד מעביר אותך על דדעעתךך מה יה הסוף צריך לפנות לעסקנים ולרבנים שיטפלו בך בצורה נכונה בושה לעזר מציון שאתה עובד שמה
נשלח ב-20/3/2007 01:13
די לפוליטיק
נשלח ב-9/3/2007 13:48
ארגון איחוד [פילוג ] הצלה אלעד קיימו מסיבת פורים ללא מחיצות מתנדבים נאלצו לעזוב את האולם ובקו מחשבה ושאלה בעצם למה אנחנו לא נשארנו בהצלה ישראל כי באמת שם שומרים על הלכות הצניעות והלכות ויראת שמים .
ואוולאי הם באמת לא מתאמים כארגון כזה