בית פורומים א חרדים ספרדים

ש"ס נגד היפ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2007 14:43 לינק ישיר 
ש"ס נגד היפ

*--startremove* *--endremove*
השר יצחק כהן מש"ס יוצא נגד אתר היפ של סלקום, בטענה שהוא מכיל תכנים מיניים בוטים
*--startremove*
לכתבה הקודמת דפדף בהרשת לכתבה הבאה
*--endremove*
לי-אור אברבך, עסקים
14/3/2007 14:45
לי-אור אברבך, עסקים
14/3/2007 14:45
במסגרת מלחמת הקודש שהכריזה ש"ס על האינטרנט, השר האחראי לשירותי הדת יצחק כהן תקף בחריפות את חברת סלקום על כי אתר שיתוף הסרטונים שלה, היפ, מכיל תכנים מיניים בוטים.

בעבר קבל כהן נגד באנרים פרסומיים מיניים של היפ שפורסמו באתרים אחרים. בין השאר הופיעה באחת הפרסומות דמותה של פריס הילטון, השואלת "האם תרצה לראות אותי עירומה?". *--startremove*
האינטרוויזיה החינוכית
פורנו? סמים? תשכחו מזה – אתרי הסרטונים הישראליים שומרים על הניקיון יותר טוב מכל רגולטור • עידו קינן
לטור המלא  
*--endremove*לאחר התערבות השר הסירה סלקום את אותן הפרסומות.

אולם בדיקה נוספת של משרדו מעלה שהחברה החזירה את הפרסומות לאתרים, ובאתר היפ מציגה החברה, לטענת השר, סרטונים בעלי תכנים מיניים בוטים. השר כהן מסר ל
עסקים: "סלקום טענה שתוריד מהאתר את סרטי הזימה הללו. מתברר שהסרטים הוסרו למספר ימים, אך לאחר בדיקה נוכחתי לדעת שהסרטים שבו הוחזרו. כדאי שאותו ציבור שחשוב לו למנוע מילדיו צפייה בחומרים אלו, יחשוב מהו היחס שיש להפגין כלפי החברה".

מסלקום נמסר: "היפ הוא אתר שיתוף קבצים שבו הגולשים מעלים את התכנים. סלקום עושה כל מאמץ כדי למנוע העלאת חומר פורנוגרפי לאתר. אנו מוחים על הניסיון לקשר אותנו עם חומר כזה ללא שניתנו לנו פרטים בנושא".

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ש"ס נגד היפ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext