אוח... כשאני נזכר בהיותי בחור ישיבה כל יום שלישי מחוץ לישיבה השעה 11:30 בלילה פינחס מגיע עם האוטו הצהוב שלו.
מה אין שם בורק, צולנט, עוגות. מכל הבא ליד... בכמה שקלים אתה מתענג...
גם אם ישלמו לי לא הייתי מוכן להיות מנהל פורום... למחוק הודעות? לצנזר משתמשים? לכתוב ברכות ונאומים? לא ב ש ב י ל י... אין לי את הזמן לבדוק על כל הגולשים בפורום אם הם ראויים לטוהר מחנינו, ובוודאי שלא לכתוב חוקות ואמנות לפורום... צטער גבר... לישיבה_אחת, אל תתחיל למנות אנשים וכאלה... תתעלם מכל האנשים שאומרים לך שלא זז... זז, על אחריותי...
נשלח ב-3/4/2007 22:07
אתה לא חושב שכדאי שתמנה פה בתור מנהל מישהו שפעיל מאד בפורומים? מישהו כמו עוצר_וחושב, פרנציסקו, יוני10 (ידידות אישית?...) שיתחיל לזוז גם עכשיו? חול המועד זה זמן פעיל מאד, כי כולם בבית...
אני עסוק, בעל הדעה אמר לי למסור לך שגם הוא עסוק עכשיו, ואני מאמין שגם שאר החברים בפורום אין להם הרבה זמן לכתוב בחול המועד, אבל בעז"ה אחרי חול המועד הפורום יעלה מעלה מעלה!
ישיבה_אחת, אנחנו שמחים לראות שסוף סוף אתה כותב משהו בפורום שלך, אולי כדאי שתתחיל להעלות אשכולות ולהגיב? חשבת על זה? הפורום שלך... ותגיד בשמי לבעל הדעה שאם הוא רוצה להיות מנהל רציני בפורום דנן, מן הראוי שיזיז את עצמו קצת למחשב...