א. גיליתי את הפורום בשעת לילה/בוקר מאוחרת וקראתי את כולו.. והכי נחמד זה שחלק מהניקים מוכרים. אסיק, עוצר וחושב, טלית, וכו'. ב. מה דעתכם על התופעה שבתחילת הזמן, הזמן מתחיל למעשה בעצם רק יומיים אחרי הזמן הרשמי? מה הפשט בזה?
נשלח ב-30/3/2007 12:51
שמענו..
נשלח ב-30/3/2007 12:00
בישיבות השחורות, ההגיון מנחה פחות או יותר את המעשים... ישיבות אחרות, איני יודע.
נשלח ב-28/3/2007 10:00
אני למדתי ביישוב, ואצלי זה היה השנה הראשונה ששרו ליישוב שלי 4 פינות, אני גם זכור מי הראשון שחשב על זה, אוח כמה היה אז טוב!!
נשלח ב-26/3/2007 00:29
ממתי ההגיון הוא זה שמנחה את המציאות בעולם הישיבות.
כל אחד עושה מה שנוח לו.
אם נוח לו לחזור מוקדם וללמוד הוא יעשה את זה.
ואם לא..אז הוא יחזור עוד יומיים
עוצר וחושב, חופש נועד לנוח, לא לגמור את הכח. לכן הגיוני שיש כח בתחילת הזמן ולא בסוף.
נשלח ב-25/3/2007 13:37
כן.. למדתי שם.
מה זה "נגמר הכוח" כאילו...מחשוון עד פורים אתה שורד ואז כבר "אין לי כוח" ??
מילא להתחיל..צריך עוד לשחזר את עצמך מהחופש..נו מילא.. הייתי מבין..אבל בסוף??
נשלח ב-25/3/2007 13:32
עוצר למדת בנהורא? ולגמור ת' זמן מוקדם זה הגיוני כי נגמר הכח בסוף הזמן.. אבל להתחיל מאוחר?
נשלח ב-25/3/2007 11:58
צפוי מה?
והנה אחת הישיבות שמתחילות להחמיר.. אמנם מסיבות אחרות משכתב אסיק.
אני מעורה מאחורי הקלעים :)
נשלח ב-25/3/2007 11:33
נהורא?
נשלח ב-25/3/2007 11:29
חוצמזה מה אתה מתבייש במי שאתה? תפרסם את הישיבה שלך... אני רוצה שכולם ידעו איפה המנהל המפורסם של הפורום כותב...
נשלח ב-25/3/2007 11:28
ישיבה_אחת, אתה מכיר אותי מספיק טוב כדי לדעת שאני סיימתי את חוק לימודי במערבא לפני המון זמן והדבר האחרון שאני זוכר משם זה מתי בדיוק התחילו וסיימו את הזמן. אבל אני בטוח שאצלך מתחילים ומסיימים בזמן... וגם בזמן השטייגען אדיר... בנוסף, אל תנסה להצטדק בפני הלמדען שאתה לא תקפת את מערבא היו לנו מספיק שיחות שבהם רק תקפת אותי ואת מערבא... אני שמח לשמוע ששינית את דעתך...
נשלח ב-25/3/2007 11:20
למה אתה אומר שתקפתי? להפך, דיברתי בשבח הישיבה שלו! אני מעדיף שלא תדע מי אני.
ישיבה אחת, לפני שאתה תוקף את מערבניק על הישיבה שבה הוא למד מתוך הניק שלו. אולי תספר לנו איפה אתה למדת\לומד? זה יעשה את הפורום למעניין הרבה יותר. שכן אפשר יהיה להעלות נושאים משותפים למכרי אותו המקום... (כן, אני יודע שכבר התדיינתם על זה. אבל בכ"ז)