| נשלח ב-1/4/2007 22:48 |
|
| |
פסח כשר ושמח!!!!
פסח כשר ושמח לכל חברי הפורום!! כנראה שבימות הפסח הפורום לא כל כך יהיה פעיל עקב זה שהמשתתפים לא יהיו ליד מחשב וכו', אני מאוד מקוה שאחרי פסח הפורום ימשיך להתפתח!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2007 20:05 |
|
| |
חח אני חושב שכלפי אין צורך להתנצל כיוון שאתם לא פונקציה להעליב אותי.
סליחה אם כתבתי שאתם לא פונקציות :)
חול מועד נחמד :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 18:20 |
|
| |
אנחנו מקבלים את זה טוב, אם כבר העלית, גם אני רוצה להתנצל אם תקפתי בחריפות (בעיקר המיזרוחניק, אבל הוא נעלם מהמפה...). שיהיה לכולם חג"ש וגברים, תתרגלו לזיפים...
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 13:21 |
|
| |
סבבה..בהצלחה :)
עוד מעט ספירת העומר. וכולנו צריכים לשים לב על נהגו כבוד זה לזה
אז רק רציתי להגיד שכל התקיפות שלי על כל מיני נושאים הם יותר כדי לעודד את הביקורת העצמית. אין פה שום דבר אישי! באמת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 12:04 |
|
| |
מסכימה, אבל כבר אמרתי, חשבון נפש עמוק צריך להיות במיוחד, ולא ככה סתם...
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 11:58 |
|
| |
אגב לגבי עבודה חשבתי שגם נגד זה יצאו.
זה לא משנה גם לאן את משוטטת. עצם הסכנה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 11:56 |
|
| |
יכול להיות שאני באמת לא ישרה מספיק עם עצמי, אבל אני לא משוטטת ברשת, המקומות היחידים שאני נכנסת אליהם זה הפורומים פה, והאתרים שרלוונטיים לעבודה ו...YNET. אם יהיה אשכול רציני שיתנהלו בו דיונים נגד האינטרנט, אני אהיה מוכנה לעשות חשבון רציני יחד עם שאר הגולשים פה, לגבי האמת שבגלישה כאן. אבל לא יהיה, או שיהיה אשכול בלי מחוייבות...
אני מחכה
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 11:31 |
|
| |
את האמת יש לי פשוט שאלה אחת..
האם את יוצאת נגד האינטרנט כמו שאת יוצאת נגד הצבא? האם את מוכנה להגיד פה לבנים בפורום שהם עוברים במפורש על דברי הרבנים שלהם?
ולבנים פה..האם אתם משקיעים משהו כדי לא להכנס לאינטרנט?
ולעצם טענותייך, קודם כל מתוך שהותרה לצורך הותרה גם שלא לצורך הוא בכלל בהלכות שבת. ומשפטים יפים לא תופסים בכל מקום נכון?
האם זה שאת חייבת את האינטרנט לעבודה אומר שמותר לך לשוטט ? לא חושב..סכנה ...
לגבי הסכנה לבנים יותר מבנות.. אז קודם כל לא נכון. אני לא אתחיל לפרט את מה שקרה לבנות משוטטות באינטרנט. דבר שני, האיסור לא נאמר רק לבנים. אז מה שאת חושבת לא אומר כלום. לא לפרשן..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 11:02 |
|
| |
א. אני חייבת את האינטרנט, אני לא רוצה לחשוף יותר מידי אבל אני עובדת בנוסף להיותי תלמידת סמינר בשביל חברת מחשבים מסויימת. ויש איזה משפט "מתוך שהותרה הבערה לצורך הותרה גם שלא לצורך" או משהו כזה.
ב. ההורים שלי הכניסו את האינטרנט הביתה בהיתר, מכל מיני סיבות שלהם, כתוב עשה לך רב, עשינו, הוא חרדי והוא התיר במקרה הזה.
ג. אני חושבת שהרבה מהסכנה באינטרנט, היא לבנים, הרבה יותר מאשר לבנות. אין לי ספק שגפ לבנות עלולה להיות בעיה בגלישה ברשת, אבל זה ללא ספק הרבה יותר קל.
ד. אין לי עוד טיעונים. אולי אני בעצמי לא בסדר, ואולי אני צריכה לעשות את החשבון הנפש שלי. אם אתה רוצה להשתמש נגדי בעובדה שאני עוברת על דברי הרבנים בעצמי בכל אשכול ודיון בנושא - אתה מוזמן.
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 10:14 |
|
| |
כן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 10:11 |
|
| |
למה אתה רוצה תשובה, לשאלה איך אני גולשת באינטרנט?
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 09:50 |
|
| |
כן אבל לא הוציאו פס"ד שאסור וזה תועבה ומשוקץ וכו' הם הבינו עוד קודם שזה הכרחי והפתרון שניתן הוא הגבלה כמו מורשת וכו'
חוץ מזה זאת שאלה שאני רוצה לשמוע עליה תשובה מהדיקטטורית..
לכן היה הכנס של כיפה אגב.
ורוב החשש הוא לילדים..לגבי מבוגרים..הקב"ה לא מציב התמודדיות שאתה לא יכול להתמודד איתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 09:45 |
|
| |
כל מה שאמרתי זה רק שיבוא יום וגם הרבנים יכירו בחשיבותו והכרחיותו של האינטרנט. לא אמרתי שזה כרגע מצווה או מותר, ולא באתי לטעון שאני עושה דברים טובים או להצדיק את עצמי. ואם אתה פורך אותי על ציות לגדולים, תסתכל על עצמך, אתה יכול לטעון שגדולי הדור החרדים הם לא הגדולים שלך, אבל גם הרבה רבנים דתיים לאומיים הגיעו (באיחור) למסקנה המפתיעה שאינטרנט הוא בעיה, ועדיף לא להשתמש בו בכלל.
|
| נשלח ב-2/4/2007 09:06 |
|
| |
איך אמר פרנציסקו "אל תמציא לנו היתרים!"
אני לא מבין, במקום שיש סכנה לדת זה דוחה הכל. וכל שכן שאינטרנט הוא לא מצווה.
איפה ההקשבה לגדולים עכשיו הא?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2007 08:52 |
|
| |
עוצר קבל הערכה לכבוד פסח, יבוא היום שלגדולים לא תהיה ברירה אלא להכיר שהאינטרנט הוא חיוני, וככזה הם יאלצו לנקוט צעדים כדי לעשות אותו טוב יותר... אנשים לא מבינים שאינטרנט זה לא עוד אביזר בידור כמו טלוויזיה , שאפשר לאסור ואפשר לחיות בלעדיה, כל אדם שעובד יאמר לך שזה הולך ונעשה יותר ויותר הכרחי בכל תחום... בקרוב זה יהיה מצווה, ו"כול העומד להעשות - כעשוי דמי".
|
|