בס"ד כולם כאן יודעים שאני חוזר בתשובה ויצאתי עם נשים בעברי כחילוני אף פעם לא הייתי מאוהב בכול אופן אני חושב ככה מישהו כאן יודע מה ההרגשה ויכול להעביר אותה על כתב שאני ידע למרות שבשידוכים לא רצוי רגשות היו לי בעבר רגשות אבל אהבה לא נראה לי שהייתי מאוהב מתחיל להדאיג העיניין אולי הייתי קר מידי בעברי לנשים ומה שרציתי מהם זה תעווה וכיום שאני לא מסתכל על זה החשיבה צלולה יותר והרגשות יותר חמים אבל איך אני ידע מה זה אהבה אין לי מושג אנה עזרו לי אם אפשר מופנה לשני הצדדים תודה רבה
נשלח ב-12/4/2007 11:50
נשלח ב-11/4/2007 19:02
תמר
אהבה היא לא נתינה, אבל כשהיא אמיתית היא תוצאה של נתינה.
משיכה היא תאווה, ולפעמים כשמערבבים אותה עם אהבה יוצא קוקטייל נחמד, אך כשמבטלים את התאוות ואוהבים זה את זה באמת זו דרגה, ואמורה להיות גם הרגשה, שאין כמותה.
גם אמנון ותמר הרגישו משיכה, ולכן אהבתם היתה "תלויה בדבר" - תאווה.
בדור שלנו אנחנו זקוקים למשיכה ע"מ שנתחיל את הקשר הרגשי ובתקווה שבעתיד נזכה להפוך את הקשר לאהבה.
ועכשיו תגלי לנו מי כתב את הספר בו ראית....
נשלח ב-6/4/2007 18:09
אני יגיב רק לשוקיסטית אישית ולכל השאר בכללית,
אז שוקיסטית יקרה,קראתי פה ושם תגובות שלך וויכוחים שלך,ולפי הניתוח שלי אותך,את בחורה שאוהבת להתווכח וגם אם השני צודק ואת בתוכך יודעת את זה,את בכל זאת תתווכחי לטובת מה שטענת עד עכשיו,רק בשביל לא לצאת טועה..אז לבריאות לך,אני לא הולכת לשכנע את מי שלא שומע.
לכל השאר,לא חייב להיות קליק התחלתי..וזה מה שקורה בדרך כלל בפגישות לא?אתה רואה מישהי/ו ואו שהיא כן נראית טוב או שלא ואז אתם מדברים אז או שאין על מה לדבר או שיש על מה לדבר,ונפגשים פגישה נוספת כי אומרים לכם :"מה יש לכם להפסיד?תנסי עוד פעם אחת כדי לראות שזה באמת לא זה" אז מנסים,ופתאום מוצאים נושא משותף ולפני שאתם קולטים מה הולך סביבכם אתם בבית שלה מרימים כוסית ואוכלים הרינגים ועוגות שיש..
לא?
נשלח ב-6/4/2007 12:28
אי אפשר להגדיר מה זה הקליק הזה, כל אחד בהתאם להרגשה שלו, מרגיש שהנה, זה זה. אני לא מאמינה שיתכן קליק על הפעם הראשונה. לדעתי זה לוקח יותר זמן עד שמרגישים את זה...
נשלח ב-6/4/2007 12:03
הו יופי..זה נושא לדיון חדש. מה זה הקליק...
אבא שלי אמר לי שכשהוא ראה את אמא שלי הוא ידע שזאת האשה שהוא רוצה להתחתן איתה..
וזה אכן מה שקרה.
אני לא יודע אם כולם זוכים לכזה קליק..אבל הקליק צריך להיות לפחות ראיה שיש בסיס לחיבור בין 2 הנשמות.
נשלח ב-6/4/2007 11:59
עכשיו תגדירו לי מה זה הקליק שנראה שאנחנו מדברים על אותו הדבר ?
נשלח ב-6/4/2007 11:57
היא לא אמרה שזה לא נכון... זה מה שהיא כתבה
"שייך שאדם לאחר התבוננות והכרות עם מישהו\י יחליט שהוא\היא מתאימים. ההתאמה הזאת יכולה להיות בהרבה מאפיינים"
היא מתכוונת גם לקליק מסויים ברור.. כמו שכולם כותבים נישואין ללא קליק בכלל נועדו לכשלון. או לאמלול
נשלח ב-6/4/2007 11:54
אני יכול למצוא אישה הכי מתאימה לי בעולם ואין קליק איך שאומרים אז אני יוכל להתאהב בה????????????????? שטויות בעלמא! גם אם תיהיה משכיה אבל עדיין אין תקליק אין את זה פשוט ככה !
נשלח ב-6/4/2007 11:47
יעקב, זה החתימה שלה... :)
ואני מסכים למה שהיא אומרת
נשלח ב-6/4/2007 11:40
מה שאת אומרת תומס אדיסון לא שייך מילתא למילתא חחחחחחחחחחחחחחחח אני גם יתן לחבר הכי טוב שלי או יתאמץ ויכריח את עצמי אני יצליח לאהוב מפתאום ללא נקודת משיכה של wow התחלתי אין את זה פשוט כך!
נשלח ב-6/4/2007 11:37
אני חושבת ששיכת אהבה כלפי בן המין השני, ואין לזה קשר לשום הורמונים או גיל שהו , כמו שכתב\ה מישהו\י בעמוד הקודם (אני מתעצלת לבדוק), שייך שאדם לאחר התבוננות והכרות עם מישהו\י יחליט שהוא\היא מתאימים. ההתאמה הזאת יכולה להיות בהרבה מאפיינים... אני מאמינה באהבה...
נשלח ב-6/4/2007 11:36
או שכבר מצאתי
נשלח ב-6/4/2007 11:36
או שכבר מצאתי
נשלח ב-6/4/2007 11:33
חכמה צר לי לאכזב אבל הם בעצמם לא אהבו מאיפה הם יודעים הם רק שמעו מה אומרים לי אין מושג בעצמי מה זה לאהוב אבל צריך מין נקודה התחלתית לשם אהבה ולהגדיל את הנקודה ע"י נתינה לפי דברים אם כבר זה נשמע יותר מסתבר אבל ללא נקודה התחלתית של רצון לראות את הצד השני ולדמיין אותו ולרצות לרצות אותו עוד מלכתחילה אם אין זאת אז אין אהבה זה לסיכום מדבריכים היפים אבל שוב איפה הנקודה הזאת יש הבדל זה אולי החרדים לא יודעים אני יחדש לכם יש מה שנקרא להיות דלוק שזה בדירוג בן הזוג 8-7 ויש מה שנרא להתאהב שגם אם יש לו חסרון הוא עדיין 10 ואהבה יכולה לא רק לבוא מלחקור את הצד השני כמו שעושים או נוהגים בשידוכים אלה רק מלראותו לתת לו 10 עכשיו אחרי הנקודה ההתחלתית הזאת משם רק אפשר לפתח זה מה שאני חושב ויש כמה סוגי אהבה של רגש ויש של שכל יש של מראה ויש של נתינה אהבה שאנחנו מחפשים של הכול יש כאלה שמתפשרים אני יודע שאצטרך להתפשר בעולם החרדי אבל העיקר שיהיה מין דחף כזה לראות את בת הזוג ולהרגיש שאני לא מתבייש שאני הולך איתה ברחוב כי היא לא משהו! ולתת לה ולא בגלל שאני לר'ג אלה בגלל שאני רוצה להטיב למצוא חן בעיניה איפה אני אמצא את זה עכשיו!!!!!!!!!!!