אם כבר אז אכתוב גם משהו,
אני רוצה לסכם מה ש"ציפסל" כתב בפורום המנדליסטי ויזניץ החדשות
א. הגבאים אשמים בזה שמנדלה לא השתתף באפיית המצות של הרבי, לא הגיע בליל הסדר של הרבי, ולא השתתף בטיש נעילת החג של היום הראשון. מעניין האם עד עכשיו כן קיבל הזמנה להשתתף בטיש של הרבי...? מעניין, אני לא קבלתי הזמנה והגעתי...
ב. כבר ביו"ט הראשון צעקו על מנדלה "גנב" עוד לפני שחסידיו בשליחותו פרצו וגנבו את ה"תורות". כנראה "הנבואה ניתנה לקטנים", והם צעקו גנב על שם העתיד. ואל תגיד שלא צעקו, הלא ציפסל המספר עובדות אמיתיות כותב שכן צעקו..
ג. מה חידש לנו ציפסל ביו"ט זה בזה שהגבאים יש להם בלשנים האם מנדלה כבר בדרך או לא? הלא זה כמה שנים שציפסל כותב שהגבאים מכניסים ומוציאים את הרבי ע"פ חשבונות עם מנדלה או עם ר' ישראל, או עם שניהם או שניהם לא. לך תדע. העיקר שציפסל ראה את ה"שליחים של הגבאים לראות אם האב"ד כבר בדרך" וראה את ה"עצבים הרופפים" של הגבאים...
ד. שמנדלה אמר שמפחד מהקב"ה...
ה. שנזקרה רוח הקודש במנדלה...
ו. ש"פחד אלקים" אחזה באנשים שראו את מנדלה...
ז. אברך אחד קיבל מכות בלי שום סיבה.. סתם ככה. מדוע אני ואתה לא קיבלו? לציפסל הפתרונים.
ח. קרה נס גדול לאב"ד, כאשר מאות אנשים זרקו מקלות ואבנים, והדבר לא פגע באף אחד מאנ"ש! האיך יכול להיות שזרקו מקלות ואבנים ולא פגע באף אחד.. לציפסל הפתרונים.
ט. המשרדים של "ועד להוצאת דא"ח" הם בעצם משרדים של פשקווילים, ולכן נפרצו...
י. ציפסל כנראה השתתף באסיפה שע"פ דבריו התקיימה בביתו של הרה"צ, ומביא דיווחים חיים משם.. מעניין למה אותי לא הזמינו לאותו אסיפה כמו ציפסל?..
יא. נזקרו אבנים לעבר ביתו של האב"ד.. תמונות בבקשה...
יב. ציפסל מדווח שמנדלה מציית בקפדנות להוראות העו"ד והמשטרה, ומעל השטח אומר דברים כאילו להרגיע את הציבור שלו...
יג. הציבור חשב שיש שב"כ לפני ביהמ"ד הגדול...
יד. שוב נס, כל כך ביצים ומנדלה יוצא ללא פגע. כנראה בשמים שומרים על הצדיק מנדלה..
טו. ציפסל כנראה היה כשהרה"צ ענה לבנות אחיו, ומדווח משם דיווחים חיים... מדוע רק אני פספסתי את המעמד?.
טז. שא' מבנותיו של הרבי היתה בסדום והיא אשה "ידועה" ומתנהגת התנהגות "נלוזה", ומקבלת תשובה כהוגן מבנות מנדלה.....
יז. שר' הערשיל כ"ץ בירך ברכת המזון חצי שעה! בלי גוזמא! תשאל את ציפסל...
יח. ר' הערשל כ"ץ קיבל על ראשו קיתון של מים רוחתים.. לדברי ציפסל
יט. בנותיו של מנדלה קשרו את כל האחריות על ראשו של ר' הערשל כ"ץ.. ממש לא יאומן כי יסופר! ר' הערשל כ"ץ בודאי לא ישן בלילה אחרי אותו קשירה..
כ. המנדליסטים שהגיעו לבית ר' הערשל כ"ץ לעשות מהומות, לא ביישו את עצמם אלא את ר' הערשל.. ממש גאונות של ציפסל..
כא. הרה"צ אפה סיפורים טריים אשר נאפו לפני פסח תשס"ט! ממש כך. הפלא ופלא...
כב. הגבאים רצו לסדר לעצמם תהלוכה בשירה ובזמרה..
כג. עשר ניידות של יס"מ הגיחו לעבר בית אדמו"ר שליט"א. ממש כבוד גדול למנדלה...
כד. ציפסל ראה את הרה"צ אצל המשטרה.. אבל מדוע רק ציפסל ראה ולא המשטרה גופא?..
כה. המשטרה עלה לבית מנדלה כדי ל"שבחו" לנוכח האיפוק העצום שלו... אני גם מאופק, מדוע לא עולה המשטרה לביתי לשבחני על האיפוק שלי?...
כו. ציפסל מגדיר יש "פטרון", יש "ביג בוס", יש "כלבים", יש "בית היוצר", יש "כריסו הגדול", יש "לצים", יש "חבורת מנבחים", יש "פוחזים", כנראה יש לציפסל מורה דרך ממי ללמוד לדבר בלשון נקיה...
כז. ביו"ט הי' פעם הראשונה שקראו להרה"צ בתואר רב...
כח. ומנדלה נקרא "הגאון הצדיק"...
תודה רבה לך ציפסל שזכית להנות יהודים מאוצר החכמה שלך ומהבדיחות המוצלחות שלך! תשו"ח לך
האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא