בית פורומים בחדרי חרדים

מי שהעסקונה עדיין מחזיקים טלפונים לא כשרים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/4/2007 18:23 לינק ישיר 
מי שהעסקונה עדיין מחזיקים טלפונים לא כשרים?

הבה ונעשה שירות לציבור, לאחר שנחשפו מעט שמות באשכול סמוך של צבועים שמטיפים לנו מוסר ובעצמם לא שומעים לרבנים.
כל מי שיודע על ח"כ עסקן עיתונאי איש חצר וכדומה, שנוהג להטיף לאחרים מוסר ואינו מחזיק טלפון כשר יעלה את שמו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2007 23:23 לינק ישיר 

מר חובב קיסם,

ואני דווקא שמעתי מהעסקן המופלג ט. פ. ש. שאמר וז"ל : אוהוהווהו (משיכה באוזן שמאל) הרבה הרבה פחות (ודו"ק).

אך כל זה כאין וכאפס, לעומת השיחה שתהיה לי בשבוע הבא, עם עסקן הקדושה הנודע ח. מ. ר. דברי קדשו יהיו: אההאאאההוה (אגב פיצוץ יבלת סוררת) הרבה הרבה יותר.

ואלו ואלו דברי א' חיים.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2007 22:34 לינק ישיר 

בבא_בובה כתב:

כל חברי הכנסת של יהדות התורה באחריות, מחזיקים שני מכשירים אחד כשר שלזה מתקשרים כולם ואחד רגיל שמזה הם מוציאים את השיחות, שולחים הודעות ומקשיבים לאן שצריך,

הטעות שלהם שהמספר שלהם הרגיל הוא מזוהה וכשהם מתקשרים לכולם רואים על הצג את מספרם הרגיל ולא הכשר.

באיזה אחריות בדיוק מדובר?...

ליצמן למשל, לא מחזיק אפילו מכשיר אחד. ועוזרו חיים יוסטמן, מחזיק אמנם שני מכשירים, ושניהם כשרים [057-31, ו-050-41].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2007 00:02 לינק ישיר 

מה לשון הרע? להסיר מכשול מהרבים? כל גדולי הדור אומרים שאסור להשתמש בטלפון סלולארי לא מאושר ע"י ועדת הרבנים לעייני תקשורת. ואין היתר כאן לפרנסה כמו שיש באינטרנט. חלק - אסור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2007 22:02 לינק ישיר 

ואני שואל:
מי העסקונה החרדית שעדיין מגרד את האוזן עם
אנטנה של הסלולארי?....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2007 21:59 לינק ישיר 

האדמו"ר מקרעכצען וכן הרב הראשי ממזכרת בתיה וכן תלמידו המובהק של האדמו"ר מקרעכצען וסגנו
וכן נהגו האישי ועוזרו הפרלמנטרי של ידידינו הדגול ה"ה ראש הקהל של מזכרת בתיה. וכן העיתונאי אשר מסקר המון את הטישים של האדמו"ר מקרעכצען וכן דוברו האישי האישי של הרב למשנה של הרב ממזכרת בתיה אבל רק דוברו האישי כי הדובר לא האישי לא קיים בכלל.
וכן כל תלמידי האמורי"ם לבית מזכרת קרעכצען סליחה בתיה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי שהעסקונה עדיין מחזיקים טלפונים לא כשרים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext