בית פורומים שידוכי חרדים

זקוק לעזרה דחוף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/4/2007 20:23 לינק ישיר 
זקוק לעזרה דחוף

יש לי בעיה רצינית ואני ממש זקוק לעזרה , לפני שאתם קוראים את הסיפור שלי רק אבקש שלא תעבירו שיפוט עלי.לפני מספר חודשים פגשתי בחורה שהחלה להתקרב אל הדת היינו מכירים לתקופה מסוימת ואז החל ביננו קשר רומנטי שבסופו של דבר היא נכנסה להריון יש לציין כי הבחורה כבר היתה בהריון בעבר ועברה הפלה ביתית  ולא ממש חוקית ואח"כ נאמר לה כי לא תוכל להכנס שוב להריון וזה מה שהיא אמרה לי . הורי נמצאים במצב של הלם ואחי כועסים עלי מאוד ובצדק.ביקשתי ממנה לעשות הפלה אך היא סירבה. כעט היא בחודש שביעי ואין לי שום קשר איתה כי הורי דרשו זאת ממני ואמרו שזה הדבר הנכון לעשות.אני לא יודע מה לעשות...איך אני יכול להתעלם מאישה הנושאת את ילדי ? בבדיקת האולטרה סאונד נאמר לה שיש לה בן.אם אני ילך איתה הורי לא ידברו איתי יותר לעולם ואם אני לא בקשר איתה לא אראה את בני ואני מרגיש כמו השפל שבשפלים.יש לציין כי דיברתי עם רופא ואכן התברר לי כי יש אפשרות לאי פריון משני כתוצאה מהפלה ביתית כך שהיא לא שיקרה לי או עשתה לי בכוונה כמו שהורי אומרים.מה לעשות?? אני כה מבולבל ומפוחד !!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2007 21:24 לינק ישיר 

שירה אותי שכנעת.... ממש אפשר לשמוע אותך כותבת....
נוגע ללב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2007 20:31 לינק ישיר 

אני אגב מצטערת אם התשובה שלי ארוכה אבל הנושא גם נגע לליבי כי אחותו של בעלי היא אם חד הורית ואני רואה מה יכול לצאת ממצב כזה וגם כי אני אמא ואישה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2007 20:06 לינק ישיר 

מבולבל יקר.
אני חייבת להגיב כי התגובות שקיבלת נישמעות לי כתגובות של אנשים שאין להם ילדים!!אני בת 33 ויש לי 3 ילדים (2בנות ובן)אני נשואה מזה 13 שנים עם איש שצעיר ממני בשנתיים התחתנו בזמן הצבא (אני חילונית )אם נאי שמה את עמצי במקומך אני בהחלט יכולה להבין את הבילבול אבל אני חייבת להגיד לך שאני עדיין חושבת שאתה צריך לקחת אחריות על המעשים שלך זו הדרך היחידה לעשות תשובה שלמה שלמעשה בעיני היא מילה אחרת להפקת לקחים כלומר: חרטה הודעה ולקיחת אחריות . בריחה מהמציאות היא לא דרך. בתור אישה ואמא אני לא יכולה לתאר לעצמי לעבור הריון בלי תמיכה של האיש שלי. הריון היא דבר מאוד קשה (בעיקר ראשון) אתה לא חייב להיות איתה אבל אתה חייב לתמוך בה בזמן ההריון וחייב לתמוך בילד שלך אפילו הלכתית עד גיל 6(הגדת לבניך וכ"ו).כבר התיחדת עם אישה ועברת על דבר ההלכה אל תמשיך בדרך הזאת ועשה את הדבר הנכון שהוא לדאוג לילד שלך ונסה לזכור יש ברית לעשות ופדיון הבן (היות והוא בכור). אל תסתיר דבר מאישתך לעתיד יש לה את הזכות לדעת לאן היא נכנסת . אם בעלי לא היה מספר לי דבר כזה הייתי מתגרשת ממנו ברגע שהייתי לומדת על הדבר כי אמון הוא דבר חשוב בקשר.מה שעושה אדם לאיש הוא בין היתר התמודדות עם טעויות בצורה נאותה כולנו עושים טעויות רק שלא כולנו לוקחים אחריות ועושים את המעשה הנכון.לישלוח את הילד לאימוץ הוא לא מחשבה מציאותית ואם הבחורה בת 26 אין סיכוי שהיא תעשה את זה (ובצדק) ובקשר ל"היא עשתה הפלה" זה לא הופך אותה לפחות ערכית או פחות טובה כולנו עושים טעויות  והעובדה שהיא מסרבת לעשות אחת עכשיו מעידה שהיא עשתה תשובה על המעשה אף אחד לא יודע את העובדות ומה גרם לה לעשות הפלה, לכולם יש רעיונות ניפלאים לגבי איך צריך לחיות את החיים הבעיה היא שלא תמיד הם יוצאים לפועל אני באופן אישי לא מעבירה ביקורות ובהחלט מנסה ללמד עליה זכות ושמחה שאלוקים לא נתן לי את הנסיון הזה כי אני יודעת כמה הוא כואב, וסתם כעובדה נוספת אני מכירה בחורות (גם דתיות שעברו הפלות ותפרו את הבתולים שלהן)וכולן סבלו נפשית או פיזית כתוצאה מהתהליך.אם הבחורה הזאת היתה עם בחור אחד כל כך הרבה זמן זה גם מעיד שהיא לא כל כך פרוצה ואת זה אני אומרת לכם בתור חילונית ואני בטוחה שגם הדתיות יודו שבכך שהן מכירות בחורות שהיו להן הרבה יותר מאחד (גם דתיות אני מכירה )קשה למצוא היום אנשים מושלמים אבל מה שבטוח אסור להעביר שיפוט אל אף אדם . אני מנסה לשים את עצמי במקומה של הבחורה הזאת וכואב לי הלב אם אתה פוחד תחשוב כמה היא פוחדת ,היא לבד, אלוקים יודע אם יש לה כסף להתקיים.אם היו אומרים לי שאני לא יכולה להכנס להריון והייתי נכנסת להריון בחיים לא הייתי עושה הפלה ואפילו לא אם היית מבקש ממני הכי יפה שהיית יכול. אם הייתי אתה הייתי נוסעת אליה הביתה ומנסה לדבר איתה כמו 2 מבוגרים שעומד להיות להם ילד (נשמה שלי אתה אבא)ואגב בעלי היה אבא ל2 בגילך אז אני לא עומד להתיחס אליך כתינוק או ילדאתה מספיק גדול לקיים יחסים אז אתה מספיק גדול לקיים את ילדיך.ובכלל דע לך שהיא ממש מלאך אם היא לא מבקשת ממך כלום כי היא יכולה בקלות לקבל ממך מזונות.והיא לא הרסה לך את החיים היא נתנה לך בן ואין מתנה יפה יותר בחיים מילדובכלל הכל משמיים לא ?? מה שכן הייתי רוצה לדעת ממיקי הוא איך בדיוק היא מכירה מישהי שיצאה מזה ולא בהפלה ??? היא מסרה את הילד לאימוץ?? ( מסתבר שאנשים הם כן קרוטונים אם לא בא לך אותם במרק שלך פשוט תעביר אותם למישהו אחר שצריך ההה???)בכל מיקרה אם אתה צריך עזרה אתה מוזמן לשלוח לי ולבעלי דואר ואנחנו נשמח לעזור  ונשמח לארח אותך אצלנו לשבת (אנחנו שומרים שבת וכשרות אבל אני בלי כיסוי ראש או חצאית)שירה הנדל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2007 17:13 לינק ישיר 

לא שאני באה להלחיץ או משהו, אבל מה יקרה אם פתאום באמצע החיים היא תופיע? ותעשה לך טררם אחד גדול במשפחה, או שאתה תהיה נשוי ולא תספר לאישתך, ואז הכל יתגלה, ותעשה לך פדיחות, א"א לדעת!! ושוב אני לא רוצה להלחיץ, אלא שתחשוב גם על זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2007 12:44 לינק ישיר 

אני שמחה שהגעת לכלל החלטה, אבל מה שבטוח - שכדי להיות בטוח בעצמך אולי כדאי שבכל אופן - תשאל רב... אה?
ותודה על התודה,
אני כנראה באמת נכנסתי לסיפור שלך חזק - - -אני מכירה מישהיא מקרוב מאד שניצלה מסיפור כזה - רגע לפני...
אז - זה חזק בראש ובלב שלי.
המון הצלחה ילדון!
(עד שתתבגר... )

אנשים הם לא קרטונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2007 18:57 לינק ישיר 

רק רציתי להגיד לכם תודה על התגובות ובעיקר למיקי אני עצמי חש בר מזל במידה כי היא לא מבקשת ממני כלום גם לא כסף ןלא עונה לי לטלפון כך שלהתנתק ממנה ומהילד יהיה אפילו יותר קל מהרגיל.שבת שלום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > זקוק לעזרה דחוף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext