בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

חרדים בהופעות החילוניות ביום העצמאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/4/2007 17:39 לינק ישיר 
חרדים בהופעות החילוניות ביום העצמאות

מאת: מנדי אור 

גם השנה באירועי יום העצמאות למרות האיסור המפורש של הרבנים הסתובבו אין ספור חרדים באירועי יום העצמאות שכללו הופעות של זמרות בלבוש מינימלי וזמרים ששרו שירי תועבה על במות הבידור של העיריות השונות שבהם מיותר לציין שלא נשמרה שום הפרדה בין גברים לנשים והפריצות הרקיעה עד לב השמים.

מאות החרדים שנכחו באירועים הללו, כולל צעירים ומשפחות אשר שרו ורקדו יחד עם כל החילונים שמסביבם וההתנהגות שלהם הייתה לעיתים גרועה משל החילונים שמסביבם למעט הכיפה והלבוש הדתי שהבדיל בינהם.

ב 'מסיבת הפתעה למדינה' שערך הנדיב הידוע ארקדי גיידמאק בפארק גני יהושע הסמוך לבני ברק כך שכל אדם רביעי באירוע היה חרדי או דתי.

פעילים מסיונרים שניצלו את האירוע ההמוני והסתננו לאירוע כשהם מחלקים חוברות שכלפי חוץ לא נראו שונות מהחוברות שמחלקים חסידי ברסלב וחב"ד אבל בפנים הכילו מסרים מסיונרים ממדרגה ראשונה.

המסיונרים, הרגילים להגיע ולפעול בכל אירוע המוני שכזה הופתעו בעצמם מכמות החרדים באירוע. אחד מהם ניגש בטעות לילד חרדי ושם לו ביד חוברת שמטיפה להאמין בנצרות.

הילד הפנה את תשומת ליבו של כתבנו שפנה מיד לחסידי חב"ד שנכחו באירוע והפנה את תשומת ליבם למסיונרים שפעלו תחת אפם.

תודה לניק כתב_שטח על התחקיר.

תוקן על ידי מנדי_אור ב- 26/04/2007 17:39:38

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2007 19:02 לינק ישיר 

מנדי. לא . אני לא מתעניין במי עוד היה ולא מעסיק אותי מה אחרים עושים ולמה. כל אדם נוהג כהבנתו.

רק כתבתי לך שכמו שאתה הבנת כך. אחרים יכולים להבין אחרת.כבד אותם כפי שאתה מצפה שיכבדו אותך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2007 18:19 לינק ישיר 

אז רק תדע שלא רק אני נסחתי אלא גם כתב השטח שאם תרצה לדעת מי הוא אז תבקש את זה באישי. אני רציתי לכתוב את זה בצורה טיפה שונה אבל בסוף קבלתי את דעתו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2007 20:23 לינק ישיר 

מנדי. אז היו כל מיני חבר'ה חלק שהתביישו במראה היהודי שלהם.. וחלק שלא...
אז כל הטיעונים שיש לך נגם זה שהם לא החביאו את הפאות? שלא הסתירו את הכיפה?

וזה שאתה כותב למרות האיסור המפורש של הרבנים... הרבנים התירו לך לטייל באינטרנט?

אל תחנך אף אדם איך לנהוג, אל תתפלא על התנהגותו של זולתך, כפי שגם אתה לא רוצה שיתפלאו על התנהגותך.

אני לא בטוח שאני הטיפוס שאמור לשמש דוגמא. אבל להופעות של זמרות שאינן לבושות צנוע ושהקהל שם הוא מהסוג שהיה שם. לא הולך.
להופעות גם אינני הולך. למרות שבחוה"מ סכות כן הלכתי ערב אחד לראות את איציק אשל בעבודתו. הבנאדם סיקרן אותי והלכתי להציץ. עמדתי בפינה והבטתי בו מתחילה ועד סוף . הגעתי רגע לפני שעלה לבמה והלכתי רגע אחרי שירד.

אבל אינני חושב שאני יכול להסביר למישהו איך להתנהג ואיך לא. כל אחד יעשה לו רב ולאורו יילך.

אני לא חושב שיש לכם מושג מהו איסור חילול השם אם אתם חושבים שכשחילוני אומר "כך מתנהג חרדי?" זה חילול השם... זה מתאים לילדים בגנון לחשוב ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2007 18:27 לינק ישיר 

זה העניין של החרדים,
הסקרנות...........ותמיד ימצאו אותם בכל מקום אפשרי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2007 17:53 לינק ישיר 

הסתכלתי מה זז שם והמשכתי הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2007 17:52 לינק ישיר 

היתי שם רק חמש דקות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2007 17:51 לינק ישיר 

חחח אחרי הכל מה עשית שם?בשביל תחקיר מסכן עברת על איסורים?...מנדי,ביהדות המטרה לא מקדשת את האמצעים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/4/2007 17:47 לינק ישיר 

היי, שכחתי לספר על האיפור...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2007 17:46 לינק ישיר 

הסתובבתי שם עם כתב השטח בשביל הרכתבה רק שגם אמא שלי לא הייתה מזהה אותי אם היא הייתה רואה אותי שם...
(לצורך העיניין, לא רק את הכיפה הורדתי [תמורת כובע] אלא גם את הפאות [מתחת לכובע])

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2007 17:44 לינק ישיר 

מה שאני עשיתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2007 17:43 לינק ישיר 

באמת החרדים האלה עושים בושות...עדיפ שיורידו את הכיפה לפני שהם מגיעים  לארוע כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > חרדים בהופעות החילוניות ביום העצמאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext