הנ"ל מאורס. יש את הקטע של המתנות הקטנות שנותנים לכלה כשבאים לשבת או שסתם כשנפגשים. מה הייתם מציעים בתור כזאת מתנה? בתקציב נמוך. אם היה מדובר במיליונר לא היה צורך בעצתכם...
יותר מעניין מה דעת חברות הפורום בעניין, כי הן אמורות יותר לדעת מה יתאים... אחרי הכול הכלה אמורה לקבל את המתנה.
אז מה אתם מציעים? כל המרבה בהצעות הרי זה משובח.
שבוע טוב!
נשלח ב-6/5/2007 07:06
נראה לי שהעולו כאן כל המתנות האפשריות בכל הסכומים האפשריים.... אם זה לא "קלע" לו, אז אני מאחלת לו המון הצלחה.......... וד"ש חם...
אני לדעתי יכול לעשות תמונה יפה בתור פוסטר בעיצוב יפה של שניהם יכול לצאת מדהים!! אני סה"כ בחורה עדין לא מאורסת אבל זה דבר שאוהבים! אני למשל מעצבת כאלה דברים וזה יוצא פצצה מפתחים בפוטו על נייר גדול דבר זול מאוד שמאוד אוהבים את זה ביי ובהצלחה
אופסי לא הצלחתי להוסיף חתימה.... אני אבדוק מה לא בסדר.....
נשלח ב-30/4/2007 21:05
דוסי, מרוצה???
נשלח ב-30/4/2007 00:51
וואט אבר.... העיקר שיהיה לו מזל"ט ושכלתו תאהב ת'מתנות שלה....
נשלח ב-29/4/2007 22:06
טלית, למישהו מגיע, אבל זה כבר ישן.. לפני חודש וחצי בערך.
SBR, זה לא קשור ליקיר האתר. סתם מישהו אמר לי שמישהו אמר לו לשאול פה בפורום כי פה מקום טוב להשיג מידע אמין ורלוונטי.
נשלח ב-29/4/2007 20:42
ליקיר האתר "דוסי סטורי", אבל לא מוכנים לגלות לנו מיהו אותו יקיר שנוקיר אותו כולנו.... בושם זה גם רעיון מעולה, לךא העליתי אותו קודם כי בעייני זה די יקר (בכ"א אם רוצים משהו איכותי לא פחות מ250 שקל....ולממש איכותי הרבה יותר) ספר ודיסק זה גם רעיונות מעולים, סט של מגבות עם שמנים וכל השטויות טיפוח האלוף בנות מתות על זה למרות שבד"כ זה אפילו לא יוצא מהצלופן.... טי שירט עם תמונה שלהם וכאלו שטויות תמיד מתקבל בברכה (אבל אז זה בעיה שלא יפגע בה עם המידה....) וסתם ככה בנות לאו דוקא מחפשות את הדברים הכי יקרים (למרות שתמיד כיף לקבל דברים שווים...) אבל המון צומי ודברים חמודים ומפנקים יעשו את העבודה...
נשלח ב-29/4/2007 18:48
דוסי?!
למישהו מגיע מזל"ט? (=
נשלח ב-29/4/2007 16:21
יש המון דברים שאפשר לקנות בזול אך כדאי מאוד לחתן לנסות להוציא ממנה או מהקרובים אליה מה היא אוהבת מה התחביבים שלה ומה אין לה ולפי זה יהיה לך יותר קל למצוא דברים זולים כי אם תקנה לה סט הגנה לים והיא אף פעם לא הולכת לים לא עשיתה בזה כלום זה אפילו יביך אותה,
וכן אם לא תתמקד יהיה לך נורא קשה להחליט
נשלח ב-29/4/2007 11:57
מה שהוא קונה- שיקנה משהו אישי. לא קישוט לבית העתידי, למשל.
משהו בשבילה.
תיק- זה הרבה עניין של טעם ומטרת התיק (לארועים? לעבודה?)
סט איפור שהוזכר- יכול להיות שימושי, אבל תלוי בחברות שמתוצרתן הכלה משתמשת. יש כאלה שקונות רק סטים מהחברות היקרות, ואם הוא יקנה לה סט מתוצרת פחותה יותר- שלא בהכרח פחות טובה- יכול להיות שהיא לא תהנה מזה, אבל גם לא תרגיש נעים להחליף (לדעתי אפשר בהחלט להחליף).
אולי הוא ימצא בושם במבצע איפשהו?
(יש מבצעים באפריל ובסופר פארם [אם לא הסתיימו])
נשלח ב-29/4/2007 09:46
טבעת זולה,
ספר טוב,
סט איפור לא יקר,
סט קרמים - שימושי ביותר!
מגבת עם איזה רקמה,
שעון חמוד,
קופסת שוקולדים (אהוב כמעט על כל נערה)
דבר נוי מתוק,
מראה יפה,
דיסק לענין,
אלבום,