בית פורומים פרחי מיאמי

On the road to Yerushalayim

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/5/2007 10:26 לינק ישיר 
On the road to Yerushalayim

לאחר שהקלטת וידיאו נשחקה ונאבדה לפני מס' שנים, השקעתי בDVD חדש.

מה אגיד לכם, איזה תענוג צרוף להפעיל ולראות הופעה שלמה ( או כמעט הופעה שלמה ), לראות את המקהלה של אז לעומת המקהלה של היום.

שמתי לב לכמה דברים:

* כיום יש הרבה יותר סולנים - אז ירחמיאל היה נותן לשניים שלושה רוב הסולואים ופה ושם משחיל עוד ילד שישיר.

* משום מה נראה לי שאז ירחמיאל היה משקיע אז הרבה יותר ברעיונות מקוריים; בתלבושות, בתפאורה, במגוון שירים, בשירים חדשים.

* כל רעיון ההצגה הייתה חידוש - הפקה והשקעה רצינית - הוא כבר לא עושה דברים כאלה היום שאפילו מגיעים לרמות האלה של השקעה.

דעתכם?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2007 11:25 לינק ישיר 

לגבי ההצגה, אני חושבת שזה טוב שהוא לא עושה כאלו דברים יותר. זה היה טוב באופן חד פעמי, אבל בעיקרון אנשים באים לראות הופעה מוזיקלית שאמורה להיות גם למבוגרים, וההצגה הזאת..  המממ... הייתה ילדותית משהו...

בתקופה של האקפסרינס'ס ירחמיאל היה עושה הרבה מחרוזות עם תלבושות מתחלפות וילדים שונים ששרים כל שיר במחרוזת. היום הוא כבר לא עושה את זה ויש מקסימום 2-3 תלבושות להופעה אחת. במיאמי 25 היה איזשהוא שיחזור של כל (רוב) התלבושות בשיר האחרון בהופעה - אדון עולם. ובמיאמי 30 היה משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2007 12:19 לינק ישיר 

אני מסכימה שההצגה הייתה ילדותית אבל בינינו, מקהלת ילדים - ברור שלפחות 60% מקהל היעד שלה יהיו ילדים!!!

במיאמי 30 ממה שאני ראיתי מהתמונות לא היה כזה מבחר תלבושות - אני דווקא בעד תלבושות חדשות במקום להביא ת'ישנות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2007 12:53 לינק ישיר 

אני בעד התלבושות הפשוטות; "רווח" ו"משיח"....

מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/5/2007 13:05 לינק ישיר 

יש משהו מיוחד בהופעות של פעם אבל כל דור ומה שמתאים לו...היום אם יעשו מחזמר בהופעה אנשים ירדמו....גם תלבושות..הרי יש למיאמי הרבה תלבושות אז רק להופעות מיוחדות תופרים עוד ובשאר מגוונים פחות או יותר.....וזה לא פוגע באיכות ההופעה
דווקא היום יש יתרונות רבים על ההופעות של פעם......

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > פרחי מיאמי > On the road to Yerushalayim
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext