| נשלח ב-2/6/2007 22:16 |
|
| |
יש לי נסיון!
אם חברה שלי מתארסת לפני, הוי אומר שהקב"ה בטוח שאני יכולה לעמוד בנסיון בניגוד לחברה(/ות) שלי.
נורא מחמיא לי.
הקב"ה, מלך מלכי המלכים, בטוח שאני יכולה לעמוד בנסיון, אז בטח שאעמוד בו!!!
אז זהו, שעוד חברה שלי עומדת להתארס.... והיא החברה הטובה השניה שמתארסת לי, אפילו השלישית.....
תגידו משהו.
ואני מאחלת לה מכל הלב את כל הטוב שמגיע לה, כי היא בחורה באמת זהב טהור,
ומושלמת מכל הבחינות!!! שיהיה לה המון מזל טוב וסיעתא דשמיא לאורך כל הדרך. אמן!!
אוהבת'ותך :)
נ"ב: היא לא חולמת שאני גולשת בנט.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2012 12:11 |
|
| |
אבגד כתב האנשים השכליים טרם הביאו את המשיח. לא ראיתי שהאנשים הרגשיים כן הביאו אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 19:15 |
|
| |
מי שחופר פה יכול למצוא הרבה אוצרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 19:13 |
|
| |
תודה שיר פשוט היה קצת יבששששששששש
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 19:11 |
|
| |
פספס, מאושר לך להקפיץ, תפריחי את השממה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 15:56 |
|
| |
טוב ללכת לבית האבל מללכת לבית המשתה שמה לא אומרים בקרוב אצלך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 15:10 |
|
| |
פסו'ש... שוב את מעלה אשכולות באוב? אממ... האשכול נשמע מ א ו ד טעון....
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 12:34 |
|
| |
| סוד_שלי כתב: |  | אם חברה שלי מתארסת לפני, הוי אומר שהקב"ה בטוח שאני יכולה לעמוד בנסיון בניגוד לחברה(/ות) שלי.
נורא מחמיא לי.
הקב"ה, מלך מלכי המלכים, בטוח שאני יכולה לעמוד בנסיון, אז בטח שאעמוד בו!!!
אז זהו, שעוד חברה שלי עומדת להתארס.... והיא החברה הטובה השניה שמתארסת לי, אפילו השלישית.....
תגידו משהו.
ואני מאחלת לה מכל הלב את כל הטוב שמגיע לה, כי היא בחורה באמת זהב טהור,
ומושלמת מכל הבחינות!!! שיהיה לה המון מזל טוב וסיעתא דשמיא לאורך כל הדרך. אמן!!
אוהבת'ותך :)
נ"ב: היא לא חולמת שאני גולשת בנט.
|
|
יש לך חברות בנט??? והתארסת??
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2007 20:02 |
|
| |
האמת אני עברתי אל הכל ולא הבנתי איך להגיב בכלל
ניסיון בלחתן חברים אני מספר 1 אין לי כמעט חברים רווקים ואם יש הם מאוד צעירים
לראות איך שידוך נופל לצערי גם יש לי ניסיון ולא בגללי
האם אחרי כל כך הרבה זמן אנכנו נעשים כההים לרגשות של עצמנו על שידוכים שנופלים ולא כל כך איכפת לנו למה זה נופל כי כבר אין לנו בזה הרבה רגש בזה ומתפתח אצלנו אפתיה למצב שהגעו אליו ומגיע זמן שאנכנו לצערנו מסתדרים עם הבדידות הנוראית הזאת ומשקרים לעצמנו שלא כל כך נורא הבדידות ושהיה יכול להיות יותר גרוע מה זה אומר על עצמנו מה אנכנו בתור חברה חשים שזה אצלנו או אצל חברינו מה זה כמו הגלות שאנכנו מצליחיפ איך שהוא להעביר את היום ולא מבקשים מספיק המקב"ה שיגאל אותנו
מחכה לשמוע את תשובתכם !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2007 21:06 |
|
| |
לאיזה עניין אתה כותב את זה?
האנשים השכליים טרם הביאו את המשיח.
אדם שכלי הוא אדם שבד"כ עובד לפי מה שהשכל המודע משדר לו. הוא בהחלט נתון להשפעות רגשותיו באופן לא ישיר ולפעמים הוא גם מודע לכך, אם כי קשה לו להודות.
בד"כ אנשים שכליים נופלים ברגשות גאווה - גם גאווה היא סוג של רגש.
כששכלם של אנשים שכליים מאפשר לרגשות להתפתח כלפי אדם מסוים (זה עלול לקרות גם בלי כוונה), הם מסוגלים לפתח גם אהבה. העובדה שנבצרה מהם בעבר הרגשתה הנפלאה של האהבה עלולה להתפרש אצלם כטעות שכלית בבלימת האהבה כשהיא באה. אולי זה נכון לגביהם - אם הרגש התעורר ע"מ להתפתח כנראה יש במועמד משהו מיוחד - זה כשמדובר בבני אדם "שכליים" במיוחד. אלא שלגבי אנשים אחרים מדובר בטעות על טעות, האהבה כמעט תמיד יכולה לבוא אצלם וברוב הפעמים היא באה בגלל שטויות, לכן אסור לתת לה משקל רב.
כמובן שהשימוש במילה אהבה הוא מושאל ואני מתכוון לקשר רגשי. ההגדרה האמיתית לאהבה היא משהו עמוק יותר.
תוקן על ידי א_ב_ג_ד ב- 12/06/2007 21:07:18
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2007 18:31 |
|
| |
רוב הסיכויים שאדם שנוטה אחר השכל מצליח להתגבר על הרגש
|
| נשלח ב-6/6/2007 13:43 |
|
| |
צ'אוטינג אתה ממש מצחיק.
מי אמר לך שזו הסיבה?
ואולי היא מרגישה שנאה כלפי האדם שגרם לה לאיבוד שליטה רגעי ולא מוצדק? (שזו שנאה המתפתחת עקב הרגשת מבוכה מאותו עניין ולא מתוך כוונה להרע)
ואולי היא שמה לב שהוא אפילו פעל בצורה כלשהי לשם כך?
אנחנו יכולים להתלהב ולפתח רגשות גם כלפי אדם שאין לנו שום קשר אליו מלבד היותו זמין עבורנו בסיטואציה זו או אחרת. אצל אדם נורמלי שאין לו בעיה לפתח רגשות, הם עלולים להתפתח מכל שטות בעזרת הדמיון. ובד"כ כשלא רואים התאמה או מעלה מיוחדת במדובר שניתן להסביר בקלות, מסתבר שהדמיון הוא שגרם לאותה ההתרגשות. הדבר מצוי מאוד ב"אהבות" ואצל נשים הדבר מצוי יותר כיוון שהן נוטות יותר לרגש.
ברגע שבחורה נקשרה לאדם שלא מתאים לה מבחינה חיצונית, קיימות שתי אפשרויות:
א. הוא בעל מספר מעלות נדירות שהדהימו אותה והיא מוכנה לוותר על החסרון.
ב. הדמיון, הסיטואציה, המצב הנפשי באותה העת וכו'.
כשאפשרות א' נכונה ניתן להבחין בזה. כשלא מבחינים בה סביר להניח שאפשרות ב' היא הגורם, ואין זה משנה באיזה סוג של דמיון מדובר, פשוט לא כדאי ללכת לקשר שכזה.
במקרה של סוד_שלי אי ההתאמה התבטאה יותר מאשר במראה חיצוני, וניסיון לבחון את האפשרות היה כמו התאבדות. כיוון שהרגשות היו חזקים הבחינה היתה כל כולה מושפעת מאותה התלהבות שטותית שהציתה את הכל, וכך גם ההחלטה.
למרות שאנשים שכליים לא ממהרים ללכת בעקבות רגשותיהם באופן מודע, הם לא בהכרח נקיים מטעויות. אל תמהר להכתיר אותם מהר מדי במעלות לא להם.
תוקן על ידי א_ב_ג_ד ב- 06/06/2007 13:43:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2007 11:23 |
|
| |
איך אפשר לשנוא מישהו שלא עשה לך רע.
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2007 10:45 |
|
| |
את שונאת אותו לא בגלל שיש לו איזה שהוא חסרון, אלא משום שהוא גרם לך להכיר שאת לא חזקה מספיק. את שונאת שאיך שהוא, הוא זה שהוכיח לך כמה את חלשה.
|
| נשלח ב-6/6/2007 00:19 |
|
| |
אני טיפטיפונת אחרי זה, כי בסך הכל לא עבר הרבה זמן, והנה, זה התפוגג, כאילו לא היה דבר ולא חצי דבר. הרגש נעלם (כמעט לחלוטין), ובמקומו בא רגש אחר, רגש שלילי....
אני ממש לא אוהבת אותו, ופעמים אפילו ממש שונאת!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2007 18:54 |
|
| |
א_ב_ג_ד:
בחורה שמתאהבה ברוצה סדרתי צריכה לשאול את עצמה מה גורם להתלהבות הזאת. זאת אומרת , אנחנו נמשכים לאנשים שאיך שהוא יש לנו קשר אתם. אם סוד_שלי נמשכת לבחור מסוים, זה כבר מוכיח שיש שם איזה שהוא בסיס, לא משנה מה הוא.
אני לא טוען שסוד_שלי חייבת להתחתן עם הבן אדם, אני פשוט אומר שנכון יהיה לבדוק את התחושה הבסיסית שקיימת אצלה, ולראות אם יש לה על מה להתבסס.
ומה שכתבת על אנשים שכליים, אתה טועה. הם לעולם לא נותנים לרגשות להשפיע על השיקולים שלהם.
|
|