ענק הזמר העולמי גד אלבז המסיים בימים אלו את עבודתו על אלבומו החדש שובר שיאים חדשים...
לראשונה במחוזות המוסיקה היהודית, גד עומד לעלות על במת קיסריה למופע השקה יחודי לאלבומו החדש בליווי 12 נגנים מהשורה הראשונה בישראל להם יתווספו התזמורת הסימפונית של איל שילוח בת 35 נגנים!
המופע יתקיים בעז"ה ביום שלישי ל' אב תשס"ז 14.8.07 באמפי תיאטרון הרומי בקיסריה.
על הפקת המופע אחראים: רוברט בן שושן ואייל מלול מסוכנותRoberto בשיתוף עם המפיק הדתי שלום טויטו מחברתs.d.tהפקות.
פרטים נרחבים בקרוב...
נשלח ב-19/6/2007 00:30
המרקד,
אם הדיון הסתיים או לא הסתיים, יכול להחליט רק מנהל הפורום..... וזה לא אני ולא אתה.
אתה תמיד יכול לכתוב שאתה פורש מהדיון... זה לגיטימי....
נשלח ב-18/6/2007 23:48
הדיון כבר הסתיים...
הוא לא הוביל (וגם לא יוביל) לשום מקום...
בהחלט מותר לך לחלוק על אנשים, מותר לך להשמיע דעות....
פה בפורום, אין סתימת פיות.
מה שאסור לך, זה לכתוב עובדות לא נכונות וכפועל יוצא מזה הכפשת אנשים.
מה שלא יפה זה שכביכול סיכמת את הדיון ונעלת אותו ע"פ השקפתך ובניגוד לעובדות שהובאו.
נשלח ב-17/6/2007 23:25
מותר לי לחלוק על אנשים, לא?
נשלח ב-17/6/2007 22:44
המרקד אני חושבת שאתה צריך להיות יותר קליל לגבי אנשים ולקבל את כולם כפי שהם למרות שאני אישית מכירה את כל משפחת אלבז וגם את משפחת אישתו וברצוני לומר לך שהם אנשים מין המיניין אנשים יראי שמים וטובים לזולת אז.... קח לך את זה לתשומת הלב.
המרקד.....
בכל השיחה הארוכה הזו באשכול זה, זה הדבר הכי לא יפה שעשית.....
מזל שאין לך "ניהול" בפורום הזה, כי אז היית גם נועל את האשכול
אם היית כותב: "לדעתי מיצינו את הדיון ואין טעם להמשיכו", זה היה עוד בסדר.
אבל לבוא ולכתוב את משפט המחץ שלך שלדעתך גד צריך לחזור בתשובה ואז לנעול את הדיון, זה לא יפה, לא אתי ולא מכובד...
האוירה טובה ואני מקווה שתמיד תישאר אוירה טובה כאן בפורום....
כפי שכתבתי בהודעתי הראשונה כאן באשכול, אנני נוהג להתערב בוויכוחים, אבל חשוב היה לי מאוד להתערב ולהביע דעתי בשיחה הזו בכדי לתקן כמה סילופי אמיתות ועובדות לא נכונות שלצערי ולדעתי גורמות עוול לאנשים מסויימים....
לכן אני חושב שחשוב היה להגיב בעניינים אלו....
תמיד, כמובן..... הכל ברוח טובה.....
נשלח ב-17/6/2007 21:11
השאלה היא אם הנשמה שמחה או חלילה בוכה....יש כאלה שאיבדו את ההבחנה.
נשלח ב-17/6/2007 20:39
חבר'ה בואו באוירה טובה זאת נפסיק להתעקש ולהתוכח כי חבל לכל אחד יש את העמדה שלו .
ויתכן שאף פעם זה לא יגמר אז.... מה דעתכם שפשוט נשמע את השירים היפים ונהנה מהם, אני חושבת שזה הכי טוב לא?
מה זה משנה מי שר ולמי העיקר שהנשמה שמחה ששומעים מוסיקה טובה וזה הכי טוב.
תוקן על ידי פרפר_לבן ב- 17/06/2007 20:49:10
נשלח ב-17/6/2007 20:28
חלילה..... ממש לא נפגעתי......
אבל בואו נבהיר דבר מסויים.....
כשאני כותב דעות...... אתם רשאים לחלוק עלי ולהתווכח.... זה לגיטימי.
אבל......
כשאני כותב עובדות (ועוד מציין ע"ס מה), האמן לי שאני שוקל כמה וכמה פעמים לפני כל מילה שאני כותב....
אז אם כתבתי עובדה. קבל אותה כעובדה מוגמרת.
לעולם לא אכתוב עובדה אם אני לא בטוח בה ב- 100% !!!