בית פורומים שידוכי חרדים

סיפור נחמד, מעניין, ואפילו מרגש קצת!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/6/2007 17:33 לינק ישיר 
סיפור נחמד, מעניין, ואפילו מרגש קצת!

בס"ד

(סיפור אמיתי לחלוטין שמעתי ממקור שני)

טוב אז כך, הסיפור מתחיל בבחורה בגיל השידוכים, ג'ינג'ית מופרעת מאד בלשון המעטה, נקרא לה ריקי(שם בדוי כמובן, ושם כזה של ג'ינג'ית)  אותה ריקי הייתה ילדה לא הכי רגילה בצעירותה, אמנם מאד מוכשרת, אך חסרת כל סבלנות לשבת בכסא יותר מעשר דקות,בקיצור ילדה שכל המורות ממש לא שמחו שתיהיה בכיתתן, ריקי עברה מכמה בתי ספר, וכך עוברים השנים וריקי המופרעת מגיעה לסמינר, אחרי תחנונים מצד הוריה למנהלי הסמינר, פרוטקציות, קשרים, חברים/ות,ריקי אמנם התקדמה בנושא הלימודי, אך בנושא הרוחני לא בדיוק, אפשר לומר שאפילו ירדה במקצת, וככולםריקי כמובן תמיד ראתה בדמיונה את היום שבו היא תתפוס את עצמה ותהיה לאחת הבנות המובחרות בסימר, תמיד דמיינה את עצמה ביום מן הימים שתהייה דומה לחברתה לכיתה מירי, מירי הייתה ידועה בתור הבת המוכשרת, העדינה, הצדיקה, המיוחדת, בעלת המידות הטובות ביותר, בקצרה בחורה מובחרת מאד!!! ריקי גדלה ועברו להן השנים והנה היא מגיעה לפרק השידוכים בחייה, כמובן שמצבה של ריקי הניב הצעות עגומות מאד, ויהי היום וריקי ממש נשברה מאותה הצעה שהציעו לה אותו יום, ריקי בכתה ללא הרף בלילות, ותמיד צעקה על עצמה: למה?? למה?? למה עשית את זה לעצמך, תראי! תראי את מירי, תראי איזה חתן היא קיבלה!!! ואת מה?! מתפרפרת לך בין הצעה של בחור מתוסבך, לבחור מתוסבך יותר, מה יהיה??? אך אין מה לעשות הגיל עשה את שלו, ואי אפשר לתקן רושם שנטעת במשך שנים בעשרות אנשים הקרובים אלייך, ריקי המשיכה ללכת לסמינר כרגיל, כמובן שאינה השתפרה בכלום, היות ולא היה לה מינימום מוטיבציה לעשות כן, והנה מתקשרת אליה חברה קרובה ואומרת לה: ריקי יש לי בשבילך בחור נחמד ואפילו גם ג'ינג'י, ריקי אפילו לא שאלה את הנתונים כי הם היו ידועים לה מראש, כי הרי וודאי לא מדובר באיזה ת"ח גאון עולם ועילוי הישיבות בא"י, אלא וודאי שזה עוד איזה פרפרון מצוי, היא משכה מחברתה כמה נתונים עקרוניים והלכה לפגישה...
 כאן נעבור לבחור אחר ששמו דוד (שם בדוי) דוד היה בחור ג'ינג'י, מובחר מאד, ההיפך הגמור של ריקי, בחור רציני, ישיבשער אמיתי, איכותי וירא שמיים, את שנותיו העמיס בתורה ומוסר בישיבה הידועה ישיבת פונוביז' המיוחדת בסוגה, ובדיוק אותו יום הוצע לו בחורה שגם היא ג'ינג'ית כמוהו, ויהי והנה הוא מגיע לאיזור הפגישה ואיינו רואה את הבחורה, אמנם הוא זיהה איזה ג'ינג'ית מרחוק, אבל לא חשב לרגע אחד אפילו שמדובר במיועדת, אין סיכוי חשב לעצמו, בחורה שמתלבשת כך! לא שייך שזה יוצע לי נקודה! אבל הזמן עובר לו ודוד כבר לחוץ, איפה הבחורה?! אין סיכוי שזאת היא!!! אין!!! חשב לעצמו, ואז קורה משהו מוזר הוא שם לב שאותה בחורה ג"כ ממתינה למשהו, ויותר מזה היא ניגשת אליו ושואלת האם הוא מחכה לפגישה, הוא עונה לה את האמת,  אין ברירה מחליט דוד, אני חייב להסביר לה שאולי הייתה פה טעות, אך כבר מאוחר, התפתחה ביינהם שיחה, ואופס הם אפילו התיישבו לדבר... השיחה התמשכה, והתארכה, וזרמה, והכל... ועד היום הם לא מפסיקים לשוחח בנייהם...

נ.ב. אינני זוכר אם יש להם כבר 2 או 3 ילדים...

המשך יום נפלא!

(אכן היה מדובר בטעות, אך את הזוג זה לא עניין כלל אותה טעות!)_________________

תוקן על ידי שימי_סוף ב- 14/06/2007 17:30:32

אוףףףף נולדתי פרענק!!! (סתם נו... זה רק בדיחה!!!)

תוקן על ידי שושו999 ב- 12/07/2007 13:52:28

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2007 14:59 לינק ישיר 

גינג'י זה יפה

< type="text/"> < type="text/" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2007 10:50 לינק ישיר 

למה אתה מצפה דווקא ממני שאני אעצור בו?

אממ.. אני מכיר הרבה סיפורים כאלה :)
כדאי גם לפסק באנטרים. זה מקל על הקריאה..

תכלס : סיפור נחמד. חח אגב אני מכיר כמה פונוביצ'רים ג'ינג'יים אז אל תגרמו לי לחשוד באף אחד כן?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2007 18:38 לינק ישיר 

איך יכול להיות שעוצר וחושב לא עצר לרגע באשכול הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2007 17:16 לינק ישיר 

בס"ד

אז כך, בהתחלה כתבתי ע"ש שפרה, ומסיבות מסוימות שיניתי לריקי, אך לא בהצלחה מלאה, ובאחת המקומות לא החלפתי את השם משפרה לריקי.

מתנצל!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיפור נחמד, מעניין, ואפילו מרגש קצת!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext