בית פורומים שידוכי חרדים

אני שמנה, אני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2007 21:06 לינק ישיר 
אני שמנה, אני

טוב, אני לא כזו שמנה... אבל, מצאתי טור נוגע ללב של רווקה שמנה.. מעניין מה חברי וחברות הפורום חושבים על זה..
אני מניחה שהכותבת משתייכת למגזר הדתי לאומי... אבל נראה לי כי גם הבחורות "העגולות"/"המלאות" במגזרנו (החרדי) דרכן בשידוכים אינה סוגה בשושנים:(

מה דעתכם..?

*--startremove* *--endremove* *--startremove* *--endremove*
אני שמנה, אני
עולם הדייטים הוא עולם אכזר, קר, מנוכר לא רק לבנות שמנות, פסחות, או מטומטמות. הוא קר גם לרזות, מהממות, חכמות ונבונות. אבל לנו, הוא יכול במילה אחת להיות מאד אכזרי. טור אורח אמיתי בהחלט
17/6/2007 *--startremove**************** language="">changeClass();*--endremove*
*--startremove* *--endremove*
אוקיי, חברים. למקרה שלא ראיתם, וביננו קשה שלא לראות- אני שמנה.
נשמע מוזר, אבל אני חושבת שהגיע הזמן שתכנסו לראש של בחורה בת 27, דתייה,  נחמדה, חברותית, חכמה, אינטלגנטית , רגישה, טובת לב, מצליחה (טפו טפו טפו), רצינית, מצחיקה, יפה, אה וכן- גם שמנה!

שמתם לב- לפני התואר "שמנה" הופיעו עוד 11 תאורים שלי?!  אז למה זה מתנוסס לי מעל הראש, "שמנה"? לכל מקום אליו אני מגיעה "שמנה".
  *--startremove*
נקמת הירושלמים
רק עכשיו, כשהפולנייה יצאה לחופשת לידה יזומה, אריאל פלקסין מעז להתייצב מולה על השפלת גברברי הבירה: כשאתן מקטרות על הטיול במעיין, תזכרו איך התחננתן וירדתם על הברכיים שנכיר לכן ירושלמי אותנטי. עם פליז ואולר בין השיניים
לכתבה המלאה  
*--endremove*
כן, אני יודעת, אני לא נאיבית, הרושם הראשוני חשוב מאוד, ובסופו של דבר זה גם הגיוני, כי זה מה שהכי בולט (ובמקרה שלי זה בולט תרתי משמע) אבל מעבר לשומן יש עוד דברים. חשבתם פעם שככל שיש יותר גוף יש יותר נשמה?! שקלתם בכלל פעם את האופציה שאומרת שככל שהגוף תופס יותר מקום, יש מקום לאהבה גדולה יותר?

עולם הדייטים הוא עולם אכזר, קר, מנוכר לא רק לבנות שמנות, פסחות, או מטומטמות. הוא קר גם
לרזות, מהממות, חכמות ונבונות. אבל כאשר נתפסים לנקודות הקטנות (אני חוזרת בי שוב – הגדולות) העולם הזה לא רק קר ומנוכר הוא הופך בשנייה, ובמילה אחת קטנה,  גם לאכזרי ורע.

אני רוצה לרזות. האמת שאני רוצה. ואמנם לא סיימתי עדיין את התואר השני אבל בשיטות שונות ומשונות להורדה במשקל כבר יש לי דוקטורט. תנסי את השיטה עם הכרוב, אה? הצחקתם אותי – על זה נבחנתי בכיתה ו'. בגלל שעברתי את הבחינה בהצלחה עברתי גם לשומרי משקל ומשם למירי בלקין, קופת חולים ואביה המקסימה. בתיכון בגלל שאני כל כך מחוננת התקבלתי אחר כבוד לדוקטור חרמון שהמליץ על ד"ר לולקו שפגש את מרזי מורית שהמליצו על- אתם לא באמת מעוניינים להכיר את כולם.
דוקטורט בדיאטות
אני מנוסה בדיאטות אני מנוסה גם בהשפלות. כן בחור כבר סובב לי פעם את האוטו עוד לפני שהגענו לבית הקפה ואמר שלא נראה לו. בהזדמנות אחרת שמעתי אומר אחרי גבי המתרחק, "וואלה, היא לא כזאת שמנה ודווקא ממש יפה, הוא סתם הגזים".

משיכה זה דבר חשוב,  גם אני מחפשת את זה, ומודה שלא פעם כשנתקלתי בבחור שמן זה דחה אותי אבל לא רק בגלל השומן. בעיקר בגלל המראה הכללי – 'ראבק' אתה שמן, אל תלך עם חולצה שקטנה עליך בשתי מידות!  תפרגן לעצמך עם חולצה במידה ובצבע שיעשה לך יותר טוב, תסתפר, תתגלח, תשקיע באפטרשייב טוב

כשאני רואה בחור מקריח, לדוגמה, וקורה שזה מפריע,  ואני לא מתלהבת,  אני יוצאת איתו לעוד פגישה כדי לבדוק האם זה רק זה - או משהו מעבר. נדמה *--startremove*
*************** id="5" tabindex="-32768" marginwidth="0" marginheight="0" src="/cache/banners/newopenbanner.php?vnum=111&vpage=451&loc=5" frameborder="0" width="238" scrolling="no" height="140"><*
*--endremove*לי שהגון בעיניי לצפות לאותו דבר מהצד השני. 

אם אני דוחה אותו אז ממש לא. בסופו של דבר הוא צריך להתלהב ממני כל בוקר מחדש גם כשאני בלי המכנס המחטב.

הרי החיוך שלי:  גם הוא כובש. תנסה, תבדוק, תראה. האם לא יתכן שכמו שחברים שלי כבר מצליחים לראות את כל שאר התכונות כי הם כבר רגילים למראה שלי, אז גם אתה תתרגל?

אני משקיענית, לפני כל דייט אני עוברת מסדר קפדני. חולצה ללא רבב, איפור למשעי, גבות, תסרוקת הכל- בחיי שאני נראית טוב. מליון דולר. 

אם זה לא מספיק לך- לגיטימי. אבל תן לי רק עוד כמה דקות כדי להראות לך שמתחת לגוף יש נשמה ושכל גרם שומן שהתנחל עלי, הוסיף גרם של אהבה לאדם ולסביבה.

שיהיה לכולנו בהצלחה.

הכותבת, עגלגלה משהו, בת 27, דתיה, תושבת המרכז ועוסקת בפרסום.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2007 21:51 לינק ישיר 

MMM

כנראה שאין שמנים ושמנות בפורום אז אתנדב ליצגם...

א. אני בטוח ששמנים ושמנות מקבלים גם הצעות רזות.
ב. לא מציעים לשמנים חולי נפש ופסיכופתים.
ג. בעיות רפואיות ברמת הבעיתיות הרפואית של שומן (פצעי בגרות וכד') מציעים כמו שמציעים לכל אדם.
ד. השדכנים משכללים את ה'סחורה' (מראה, בריאות, מצב משפחתי, מצב אישי, ממון וכו') ומנסים ע"פ זה ליצור משוואות.
לפעמים הם באופן טבעי לא עושים את כל המשוואה אלא נטפלים רק לנקודה מסויימת (שמן-שמנה, הון - כסף, אורך רגליים לא שוה - צליעה כרונית וכו').

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2007 00:05 לינק ישיר 

עוד שאלה אתם השמנות או השמנים קיבלתם אולי הצעות של אנשים רזים שיש להם בעיה ?
רפואיות או נפשיות למה זה ככה שהשדכנים מציעים דבר כזה בגלל השומן אז חייבים להתפשר ככה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 17:23 לינק ישיר 

לא תמיד זה סגנון גארפילד . את לא מסוגלת להבין תהליכים נפשיים של אנשים ולכן לא מסוגלת לשפוט אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 17:20 לינק ישיר 

זה לא עניין של אסור/מותר.
וזה לא שהיא מבקשת רק יפים ורזים מהשדכן אלא היא מתאכזבת למה הם לא מעונינים בה.
ולגבי טענתי כדאי שאצטט את הכותבת:
"משיכה זה דבר חשוב,  גם אני מחפשת את זה, ומודה שלא פעם כשנתקלתי בבחור שמן זה דחה אותי אבל לא רק בגלל השומן"
ברור שלה עצמה יש בעיה עם שמנים.

לגבי גארפילד. הוא מתאים לכאן בהחלט.
החתול שמן ועצלן ולא נראה שזה מפריע לו לפתח שגעון גדלות
מן הראוי שהכותבת תלמד ממנו מעט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 14:54 לינק ישיר 

האמת שאני לא כ"כ מבין על מה התלונה.

וכי בת שהיא חצי חצי אינה מתלוננת?
וכי בת טיפשה אינה מתלוננת?

וכי בת שעשתה רשיון ולמדה בלוסטיג (מיכאלה, אני יודע מי את!!) אינה מתלוננת?

כל מידה רעה שקיבלנו משמים אנחנו מתלוננים עליו. החיים לא הוגנים. יש כאלה שצ'ופרו שם למעלה ויש מי שלא. אין מה לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 11:10 לינק ישיר 

מותר בהחלט,
אבל הסיכויים שמשאלה כזו תתגשם הם די נמוכים.
ראוי,לטובתה של הבחורה השמנה,לנער אותה ולנפץ לה בעדינות את האשליה.
אח"כ זה יהיה הרבה יותר כואב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 10:30 לינק ישיר 

כן, אבל גארפילד כתום- וממש לא קשור להוליווד הוא הופיע בקומיקס הרבה לפני שעשו ממנו סרט.

אני אנסח את הדרישה בצורה שונה- "אני מעדיפה גבר רזה אם לא אכפת לו שאני שמנה".
זאת לא דרישה זאת העדפה..הכל עניין של טעם..זה כמו שאני אגיד
"אני מעדיף אשה שאוהבת מלוח אם לא אכפת לה שאני אוהב מתוק".
מותר בהחלט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 03:09 לינק ישיר 

גארפילד (זה לא שם של חתול הוליוודי?)

א. לא הבנתי כוונתך בעניין ריבוי השמות ואני מושך את המשפט לעיל.
ב. שמנה מכירה בנחיתותה לעומת רזה. האם זה שולל זכות אנושית של כל אדם להעדיף רזה? אולי דוקא לה בגלל שהיא שמנה זה מפריע יותר?
ג. היא אינה משפילה את עצמה הי בס"ה ריאלית לגבי רצונותיה. (האם לעני אסור להתאוות לממון?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 03:05 לינק ישיר 

לילה טוב ורגוע שיהיה לכם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 03:05 לינק ישיר 

ייתכן שפירשתי את המשפט "אני מקווה שדעותיך עקביות יותר משלל הניקים החדשים שאתה עמל להמציא" בצורה שונה ממה שהתכוונת. אני רואה שגם גבר הבין כמותי.
סליחה אם לא כך הייתה כוונתך.

תניחי שבשמנים היא לא מצאה התאמה, האם גם אז תהיה לך בעיה עם הדרישה?
אגב, שמנים לא באים עם דרישה אני רוצה רק רזים ויפים..אלא אני רוצה שגם רזים ויפים יוצעו לי ע"י המשדך..
אין פה נסיון שכנוע של הבחור עצמו..כיוון שהכל מסונן דרך השדכנים עוד לפני..

תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 13/08/2007 3:04:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 03:04 לינק ישיר 

למה אני מרגישה צורך להצדיק את עצמי על דברים שלא אמרתי, שוב?
האם טענתי שחכמים/יפים/רזים יכולים לבוז לטיפשים/מכוערים ושמנים?
טענתי האחת הייתה אל תטען שאתה בעצמך נחות ע"י שתחפש מישהו שהוא לא כמוך.
אתה בעצמך משפיל את עצמך בכך. זה הכול.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 03:00 לינק ישיר 

עוצר וחושב,
אתה נגרר להאשמות שווא.
את מי האשמתי בכפילויות ולו פעם אחת?
בסה"כ דברתי אל גבר ממאדים על השמות הרבים שבהם הוא קורא לי ולא ברורה לי הבעיה בכך.
לגבי אותה בחורה מניין לך שבשמנים לא מצאה אדם מתאים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 02:57 לינק ישיר 

בלאק קאט

נראה שנכנסת להלך הפורום מהר... ישר החלטת שיש לי עוד ניקים ושאר מסקנות. אנא הירגעי.
אגב הייתי שמח לראות למי מדמים אותי..

ולעניין:
גם חכמים נדרשים לא לבוז לטיפשים
גם חתיכים נדרשים לא לבוז למכוערים
גם רזים נדרשים לא לבוז לשמנים

אין כל סיבה לשכנע שני אנשים עם חסרונות דומים להתחתן יחד.
לא מדובר בהתאמה מדובר בהכללה.
בחורה שמנה צריכה להבין שהיא צריכה לוותר אבל לאו בדווקא על שומן. היא יכולה להתחתן עם דוגמן שאין לו שקל לדוגמא. ואם יתמזל מזלה היא גם איננה צריכה לוותר כלל על שום דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 02:56 לינק ישיר 

ועוד משהו..(היום אני ממש חופרת)
היא מבקשת מאותם בחורים שנרתעים מהמראה שלה בהתחלה להשאר, לא לפסול מיד ולתת לה צ'אנס.
ונניח שהיא תצליח לשכנע בחור כזה ש כן, היא שווה את המראה החיצוני. האם בחור כזה היא רוצה? שמלכתחילה נרתע והיה צורך בשיכנועו?
שתגיד "שלום עלייך נפשי" ותקום ראשונה. למה לה לנסות לדובב אותו ולשכנע אותו במשהו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 02:55 לינק ישיר 

א. תפסיקי להאשים כל עובר ושב בכפילויות. ההודעה הבאה שלך שתכיל האשמה פשוט תמחק.
ב. תנסי לצמצם מס' הודעות לאחת.

לנושא הדיון,
היא דורשת שיפתח לפניה מאגר גדול יותר היות ומה לעשות, בשמנים לא הצליחה למצוא אדם מתאים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אני שמנה, אני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext