|
|
| נשלח ב-18/7/2007 12:24 |
|
| |
האויב מספר 1-הפעם זה יותר מעניין מהדיאטה,כנסו.
קבלתי הודעה לתיבה הפרטית שבה נאמר לי שהאשכול שפתחתי על הדיאטה אינו קשור לפורום והוא אוף-טופיק.
לפי מיטב ראייתי הקהל לפי מספרי הכניסות והתגובות הרבות יחסית בזמן כה קצר דוקא נהנה מהאשכול שהיה מעניין ושונה.
ואם בכל זאת רוצים קשר ישיר לנושא שידוכים,מי כמונו יודעים שאם את שמנה/שמן השידוכים שלך לא איי איי איי...אין מה לעשות אלו הם החיים בלי הרבה התפלספויות.
בתשובתי לשולח ההודעה כתבתי שישאיר את האשכול,הסברתי את הקשר לשידוכים,את העובדה שהאשכול השונה מעניין ואם באמת האשכול לא לעניין בואו ונשאל את חברי הפורום האם להשאיר את האשכול או לא,אם הרוב קובע להשאיר, ובכן בדמקורטיה כמו בדמוקרטיה העם קובע,
ואם לא,אז להוריד.
חתמתי את תשובתי לשולח כך:
מחכה לתגובה.
עזר.
באמת חיכיתי לתגובה,במקום זאת התגובה היחידה שקיבלתי היא מחיקת אשכולי.
אם האשכול הנוכחי לא ימחק בזמן הקרוב,אני מקווה שחוץ ממני יצטרפו אליי עוד חברים מהפורום שממורמרים ממחיקת אשכולות ללא כל סיבה מוצדקת.
אם ימחק,ובכן לא היית קורא/ת את מילותיי בזה הרגע.
עזר.
כל מי שתומך שיכתוב תגובה בבקשה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 11:53 |
|
| |
חכמה,
תפני לדיאטנית,היא תתן לך תפריט מפורט, תיצמדי לתפריט ותרזי.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 17:34 |
|
| |
אמרנו מיום ראשון לא?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 11:56 |
|
| |
חחחח..בטח את אומרת גם בלילה הריני מוחלת לכולם חוץ מלעוצר ושושו שמחקו לי את האשכול (אנחנו לא חח)..
עזר את מנסה את הכיוון שאמרתי ? כלומר את מבקרת את הקלוריות אינ ואאוט ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 11:13 |
|
| |
מה עם הדיאטה?איך מתקדם?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 10:49 |
|
| |
חחחחחחחחחחחח....
תפסיקו כבר!מי דיבר על ניתוח??דברו על ניתוח אבל אל תגידו:"מה אם היא תהיה בין אחוזי הכישלון" כי אני ממש לא צריכה ניתוח!
עוצר יותר בכיוון...
אני לא רוצה לאכזב או משהו כן?אבל אני רוצה להוריד 10 קילו לא יותר...(מי דיבר על 40 50 70??)
מיס טידי,כשקראת את התגובה שאמרתי כנראה לא הבנת שבמשפטים מסוג ה:"זה קרה לי זה יכול לקרות גם לכם" הייתה המון אירוניה וציניות!אני מקווה שאלה שכן מכירים אותי בפורום יודעים שבחרתי להביע את הרגשתי בהומור של הקצנה והגזמה.
אתם לא באמת חושבים שזה מה שמעסיק אותי כל היום,נכון?("המלאך הגואל אותי מכל רע... אני לא מאמינה שהם מחקו לי את האשכול היום!אני פשוט לא מאמינה!איך הם עשו לי את זה?!איך אני אמורה להרדם עכשיו?!הם הרי מחקו לי את האשכול")
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2007 10:44 |
|
| |
כשזה לא טבעי אני לא מתווכח
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2007 16:59 |
|
| |
מיכאלה..אם היא עשתה את זה זה חייב לעבוד. זה עובד אצל כולם ואין סיבה טבעית שזה לא יעבוד אצלה.
ניתוח זה ברמות קיצוניות ולא תמיד זה עוזר ויכול גם להזיק. אז בשביל מה?
עזר תתחילי ביום ראשון..
יש לי חבר שרצה להוריד 25 קילו (ועשה את זה..) - הוא עבד ככה :
בוקר : במקום לחם- פריכיות אורז. קצת ירקות. חביתה מטוגנת בשמן קל
צהריים: שום דבר עם פחמימות. עוף ודגים זה בסדר.
ערב: שוב, פריכיות,טונה ..כל דבר שאין בו הרבה קלוריות..
בלילה הוא עשה הליכה או ריצה. תוך חודשיים וחצי הוא הוריד את המשקל הנ"ל..
לא להגזים בהרעבה..אסור לך להיות רעבה כי אז הגוף מפעיל מגנונים שהופך אנרגיה לשומן. ואנחנו לא רוצים שזה יקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2007 16:28 |
|
| |
אני כאן אחרי הסערה, אבל חייבת להציג את פליאתי עקב ה'זעזוע', למקרה שזה ישנה על עצמו...
הלו, כולה מחיקת אשכול, אפשר לשמור קצת יותר על קור רוח.
"זה קרה לי, זה יכול לקרות גם לכם"
יו!!! עשקו אותך במליוני דולרים, תודה באמת שאת מזהירה!
(-:
האמת?
אני לא מתאפקת מלציין, שלדעתי- אין כאן מקום לאשכול שדן ב"כמה ירדה הבחורה ואיך הולך לה בדיאטה".
צניעות, במטותא, זה לא רק בשרוול או בגרב. יש דברים שהצנעא יפה להם, ובמיוחד כשרוצים להצליח- שהרי הברכה שורה בסמוי מן העין.
לא אומרת שאי אפשר לדבר כאן על נושאי תזונה, אבל לא דברים שנוגעים למישהי/מישהו מסויימת.
(אם יורשה לי, הנהלה נכבדה, לציין שלא נראה לי כל כך נורא שמידי פעם יש כאן אשכול שאוי-אוי-אוי לא נוגע לשידוכים. נכון שזה נושא הפורום, אבל חריגה פה ושם- מותר. אחרי הכל, גם נהיגה לבנות, לדוגמא, כבר חרג הרבה מעבר למה שקשור לשידוכים אלא בכלל השקפות ורבנים וכו'... אי אפשר לאכוף שבכל תגובה תוצג לפחות אחת מהמילים הבאות: שידוך/הצעה/שדכנית/דייט/המשיכו ככל העולה על רוחכם... :) )
בקיצור, מה הקשר ניתוח, ספורט והתגברות על היצר. בהצלחה :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2007 16:26 |
|
| |
אולי נתחיל ביום ראשון?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2007 15:47 |
|
| |
עוצר,
אתה חושב שהיא לא יודעת את כל זה?היא בטח ניסתה את זה אלפי פעמים.
אני לא יודעת כמה היא שוקלת,אבל אם העודף הוא רציני, עדיף ניתוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2007 15:19 |
|
| |
אני חושב שעדיף כמו שאמרתי דיאטה רגילה..לדעת כמה קלוריות מכניסים ומוציאים.
זה מאה אחוז עוזר..
בואי נגיד שאת מוציאה (עם פעילות ספורטיבית כמו הליכה או ריצה) 2100 קלוריות. אז תשתדלי לאכול 1700.. לא מסובך במיוחד..
(אמרתי 'נגיד'.. כל 8 קלוריות שוות גרם אחד)..אז 400 קלוריות נגיד זה 50 גרם. 10 ימים כאלה זה חצי קילו. 30 ימים זה קילו וחצי.
עכשיו ברור שצריך שיהיה הפרש קצת יותר גדול מ 400 קלוריות. כדאי לבדוק..
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|