| נשלח ב-22/7/2007 00:37 |
|
| |
מה שעשה לי את הפגישה הראשונה
האמת שעד היום שום דבר טוב לא יצא לי בפגישה הראשונה ולכם ספרו לי מה עשה לכם אותה שרציתם עוד פגישה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2007 11:37 |
|
| |
האמת היא שרק פעם אחת ירד אצלי השידוך אחרי פגישה ראשונה.
נפגשתי עם מישהי והשיחה זרמה מצויין, הזמן עבר ביעף והכל היה נראה סבבה.
להפתעתי המוחלטת קבלתי למחרת את ה"לא"! אחרי שהתאוששתי מההלם בקשתי לדעת את סיבת הפסילה - שימו לב, תחזיקו חזק.
ספרתי לבחורה שכשאני בשבת בישיבה אני הרבה פעמים צועד לסעודה שלישית אל אחד מאחי שגרים בירושלים - היא החליטה שזה מראה על חוסר הרצינות שלי... נו...
|
|
| נשלח ב-16/8/2007 10:56 |
|
| |
אני חושבת ששם המשחק הוא "זרימה"
אם הפגישה היתה "זורמת"- לא היו שתיקות מביכות, נושאים התחלפו במהירות בלי תכנון מראש, הרגשתם חופשי לחייך ולצחוק יחד, לא הרגשתם שהזמן עובר, היתה אוירה טובה כל הזמן וכו'... זה מה שיגרום לכם בסופה של פגישה לרצות להיפגש שוב
.
כרווקה תמיד אמרו לי את זה אינספור פעמים: "תזרמי, תזרמי, תזרמי"... ולא הבנתי מה כולם רוצים ממני... היה שלב שכבר רציתי להביא איתי צינור מים לפגישה כדי שתזרום...
אבל היום, במבט לאחור - אחרי שכבר התחתנתי לאחר סדרת "פגישות זורמות"..אני מבינה מה הם כולם התכוונו להגיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2007 23:59 |
|
| |
אשכול די מדכא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2007 23:57 |
|
| |
בד"כ לא לוקח לי יותר מ5 דק' בשביל להחליט שהוא לא מתאים לי ונותר לי רק למרוח עוד שעה, נדיר שאני מוכנה לעוד פגישה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2007 17:11 |
|
| |
האמת, שפגישה ראשונה זה הדבר הכי מבאס שיש, כי שואלים שאלות שהתשובות עליהם ברוב המקרים ידועות גם לשואל, וסתם זה תקליט חוזר ומשעמם, ואין כמעט פרטים אישיים שהמשפחות לא טורחות לברר, מי ולמה מיונז לארוחת בוקר, דרך הגננת של גן חובה שתשאל אם היה למדוברת כינים בראש, דרך השכנה שישאלו כמה פעמים ביום הם מורידים זבל וכמובן דרך "המחנכת" של הסמינר על דרך ארץ (שבדרך כלל רק הורסות כמה שהן יכולות - שזה עוד נושא לדיון) . . .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2007 11:10 |
|
| |
יופי גם אחרי שאני עוברת את הפגישה הראשונה שלי עם הבחור בדרך כלל מאוד מבולבלת מסכימה פגישה שנייה האמת לא תמיד בדרך כלל אחרי הפגישה השניה אני חותכת או שהוא הולך לו מה לעשות תעזרו לי למה רוב הבחורים לא מענינים כל כך ואלה שכן לא מענינים אותי לא מעונינים בי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 11:56 |
|
| |
היה מעניין,חלקנו פחות או יותר את אותו קו מחשבה,שום דבר שלילי לא בלט במיוחד.
זה מה שגרם לי לרצות עוד פגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 10:14 |
|
| |
בפגישה ראשונה מתחילים ממשפחה, אב אם וכו'. ממשיכים למסלול בסמינר או עבודה, ולבסוף נושא השקפתי כלשהו, כגון פתיחות סגירות ומה שביניהם.
מנסיוני - לא לפסול על פגישה ראשונה!!! תמיד תנו לעצמכם עוד צ'אנס. ראינו המון מקרים שהפגישה השניה היתה הרבה יותר מוצלחת (גם אצל עבדכם הנאמן).
אם יש תלונות אפשר לרמוז לשדכנית והמצב ישתנה. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 09:44 |
|
| |
נכון גם לדעת שלא יצא מזה כלום זה גם טוב עדיף לדעת את זה אחרי פגישה אחת מאשר 5 פגישות
אבל אולי אני לא יודעת על פגישה ראשונה אולי אני לא רואה דברים לכן הייתי מאוד רוצה שתספרו לי איך לכם היתה הפגישה הראשונה אפשר גם סיפורים מוצלחים ואפשר גם מוזרים מחכה לשמוע
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 08:45 |
|
| |
* פגישות ראשונות הן בד"כ סתם. מדברים דברים סתמיים ושאלות מעצבנות משפחתיות וכאלה. משעמם כי כבר יודעים בד"כ את הפרטים היבשים.
אם זה כבר גולש לעניינים אחרים אז:
או שזה מתיש, כי כבר קולטים שזה לא זה ורוצים לברוח, רק שאי אפשר לעצור את שטף הדיבור של השני.
או שזה מעניין אבל כבר לא רלוונטי, אז שניהם מתאמצים לדבר כמה שיותר, בשביל לא להעליב את השני ואז זה נמרח כמו מסטיק.
או שזה מרתק ולשני הצדדים נחמד , אלא שכבר רומזים לכם בעדינות בלובי שהגיע הזמן לפנות את השטח... וחייבים להפסיק באמצע ה'מתח'... ואז רוב הסיכויים שזה ימשיך לעוד פגישות. ( רוב ולא כל - כי לפעמים זה מרתק רק לצד אחד באמת, לשני זה רק בכאילו.. )
המציאות מוכיחה כי פגישה שניה תהיה רק אם בפגישה ראשונה היתה זרימה , סימפטיה ונחמד. לא אם הגובה התאים ולא שום דבר אחר....
mmm - שום דבר טוב לא יצא לך מפגישה ראשונה?! - מספיק שידעת שזה לא מתאים, זה כבר דבר טוב. לא??!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 04:32 |
|
| |
רק לא להתייאש!!!
|
|
| נשלח ב-22/7/2007 04:17 |
|
| |
יש כאלה שטוענים שאם אתה לא הכי סגור שזה לא, אז תצא איתה שוב.
וישנם כאלה, שפשוט היה להם נחמד ביחד..
אישית- זה עוד לא קרה כך שאיני יכולה לשתף אותך..
|
|
|
|
|