בית פורומים פורום התוכנית של יוסי אייזנטל

*~*התוכניות בבין הזמנים*~*

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2007 18:08 לינק ישיר 
*~*התוכניות בבין הזמנים*~*

בין הזמנים בפתח למרות שאין לי מושג אם יהיו יותר שעות או ימים מהימים הקבועים של התוכנית. בכל אופן זה ה-זמן למוזיקה טובה, חופש, מאזינים ערנים וכו'. לכן תוכניות בזמן זה עולות על "כולנה" הן מבחינת המאזינים כמויות הסמסים וכו' ומהסיבה הזו גם השנה אנו מצפים (ומקווה שיש למה לצפות...).
אני רוצה להזכיר פינה שהיתה בשנה שעברה של ישי לפידות ועורך הדין חגי אדורם. אני אישית מאוד נהניתי ממנה בגלל השוני שכל- כך נשמע בה אבל אחרי שבוע הפינה נפסקה (אין לי מושג למה). האם אפשר לחזור לפינה זו בתוכניות הנ"ל?
וכן יש לי רעיון לפינה שכבר מנקרת לי בראש הרבה זמן והיא פינת הנוסטלגיה של הרדיו, ז"א לעלות כל מיני ג'ינגלים שהיו או שירי פתיחה של תוכניות כמו "חי חזק", המצעד של איתן דובקין ומתיחות מוצלחות שהיו (שי בטוח זוכר..). מקווה שעיקרון הרעיון הובן כי לדעתי פינה כזו של רבע שעה יכולה להיות מהנה, מצחיקה ונוסטלגית.
בכל אופן שתוציאו תחת ידכם את הטוב ביותר עבור כולם וחופשה מהנה!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/7/2007 13:58 לינק ישיר 

המודיענית כנראה שאת מכירה את הרדיו רק בשנה האחרונה. הרדיו קיים משהו כמו 11 שנה (אם אני לא טועה) ולכן דברים שהיו לפני 4-5 שנים יכולים אקטואלים גם היום. ישנם פתיחים שמתנגנים לי כיום גם לאחר כמה שנים וזה רק מראה שהם באמת היו מוצלחים ושווים האזנה.
ולסיום, אל תשכחי שרק הצעתי אפשר לנסות ולראות תגובות! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2007 10:54 לינק ישיר 

בת המלך נראה לי שמיותר לעשות פינות נוסטלגיות כאלו ,מה שהיה היה

"לפעמים צדק הוא רק כוכב" 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > טלויזיה ורדיו > פורום התוכנית של יוסי אייזנטל > *~*התוכניות בבין הזמנים*~*
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext