בית פורומים הצלה ישראל

חפץ חיים: הייתי ונדהמתי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2007 12:32 לינק ישיר 
חפץ חיים: הייתי ונדהמתי

היום נחתמה לה במעמד אדיר ורב רושם סדרת ערבי גיבוש למתנדבי הצלה ישראל. כמו שמקובל בפי רבני ומנתבי דרך החסידות - לכל מצווה ולכל דבר טוב, צריך את ההכנה - את הדבר המקדים שהוא לפעמים חשוב יותר מהמצווה ומהדבר העיקרי.
וכמשנה סדורה ארגנו בטוב טעם המארגנים החשובים את ערבי הגיבוש המקדימים לאזורים השונים, כל אחד בתורו מצא וקיבל את זמנו להנות משחיה בבריכה וערב גיבוש אזורי. עד שהגענו לדובדבן שבקצפת - ערב גיבוש כלל ארצי לכל המחוזות והסניפים.

למען האמת, בעוד אני כותב את השורות הבאות אינני יודע ממה להתחיל. כל אירוע ויהיה המוצלח ביותר, חזקה עליו שאיזו שהיא פאשלה קטנה תיפול ככה בהבזק מכיוון בלתי צפוי. זה אמנם קרה, הייתה התקלה, אבל בנסיבות משביעות רצון.

כלקח משנים עברו, לא הסתערו המוזמנים על הררי בשר כמי שאוכל לא בא אל פיהם זה עידן ועידנים. הפעם מצאנו אנשים שקולים ומיושבים שכל שעליהם לעשות הוא להצטייד בצלחת או שניים ולהסתובב סביב הבר העשיר מכל טוב ולמלאות בצלחת כיד המלך.

שמחתי לראות ילדים חיננים שחזותם מעידה על הבתים מהם הם באים כשהם נהנים זה לצד זה בבריכה הגדולה. ברוח ריחפה תחושה של עלייה לרגל כפי המופיע במקורות. הבחנתי במתנדבים יקרים שנשמעים היטב בשגרה בפעילות נמרצת של הצלת חיים, זה מתל-אביב וההוא מרחובות, "שלום עליכם" אתה שומע מפי מתנדב מיבניאל אומר למשנהו מירושלים, "כמה זמן כבר לא ראיתי אותך" יגיד האחראי מאיילון למתנדב מלכיש. עכשיו כולם מסובים כאיש אחד בלב אחד תחת מטריה אחת שאינה עפה גם ברוח שאינה מצויה ומחליפים חוויות ורישומים.

נהנתי לראות עלון מרהיב ביופיו שהוצאתו לאור התעכבה כנראה במכוון מהשמיים כדי שיראה אור בערב הנפלא. עלון שמסקר בהרחבה את פעילותה העניפה של הצלה ישראל.

אז מה היה לנו שם -

* לכל החוזים בכוכבים ומפריחי התחזיות, אני מודה - אין לי מוסג וגם לא הערכה כמה אנשים היו בערב. הנתונים בשטח מדברים על כ- 800 מבוגרים ועוד כ- 600 ילדים.
* לחמניות ופיתות בכמות אדירה
* 8 סוגי סלטים שונים
* 5 סוגי בשרים על האש שהוכנו מבעוד מועד
* אבטיח קר
* ארטיקים
* סוכר על מקל (ימ - בם - בם = תרגום לשפת...?)
* פופקורן (הקלים מתנפצים, ויש את הקשים שלא מתנפצים אבל מה לעשות הם נשארים למטה ומושלכים.. מוסר השכל!)
* שתיה בשפע רב

אמנם לא עלינו לרגל ואנו מבקשים ומייחלים ליום בו יבוא גואל ויגאלנו, אך הערב הצביע ציבור לא מבוטל ברגליים, קהל מתנדבים איכותי ויוקרתי שממשיך בתלם וניצב על משמרו לסייע בכל מקרה של הצלת חיים. המתנדבים הוכיחו למנהלי הארגון - העם רוצה הצלה ישראל!

וכפי שכבר שציינתי, בעיה אחת נוצרה ובתקווה שיופקו הלקחים להבא - החוסר בשתייה. למרות הכמויות האדירות שירדו מהמשאית לכל אורך הערב, בסופו נשארו המתנדבים צמאים לטיפת מים. אין כאן משום הטחת אשמה באיש מהמארגנים, יש כאן הפתעה לא יאומנת, ציבור המתנדבים הגיע בהמוניו למעלה מהמשוער דבר שגרם למחסור בשתייה ולחיסול כללי של כל האוכל, וזאת למרות הגדלת הכמות ביום האירוע.

מריחת תמונות מאמתחתו של חושבים1

ליברמן את גרינברג את בית-שמש

כהן את כינים את בינה לבית בית-שמש

הדובר ברקע טריכטר

כנראה שיש לו הרבה מה לחדש

עומדין להתפלל (לא עם בגדים מינימליים)

בתור לסוכר (פרנסה לרופא שיניים)

בהתייעצות לגבי חלוקת האוכל

אלחרר לבית בית-שמש בהכנסת אורחים של ממש

גולדהבר, מה את מחפש שם?

האיש שמאחורי הקלעים, בתאבון!

אז להתראות בערב הגיבוש הבא.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2007 13:37 לינק ישיר 

חובשי הצלה ישראל שלום רב ,

ברצוני להודות להנהלת ארגון הצלה ישראל  וכמובן לחובשים הנפלאים של האירגון שהגיעו לחפץ חיים

מהצפון עד הדרום . המבוגרים נהנו והילדים עוד יותר מהאוכל , הבריכה ושאר המתקנים.

חשתי אתמול במיוחד גאווה בתור אחראי מוקד הצלה ישראל בגל הארצי לראות את האנשים שאנו מדברים

איתם במירס ימים ולילות ולהודות להם על העבודה הנפלאה שלהם.

ברצוני להודות מקרב לב לשדרי המוקד האזורי של הארגון :אורן סגן אחראי מוקד , יוסי,בנצי,ניסן על העבודה

הנפלאה שלהם בגל הארצי .

נהנו מאוד מאתמול מקווה שיהו עוד שמחות רבות לכולנו .

תוקן על ידי מוקד1 ב- 27/07/2007 13:38:17

אחראי מוקד ארצי הצלה ישראל
בגל הארצי .
מירס 5101
03-6106166 בייפר און ליין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2023 06:31 לינק ישיר 

הדרעייבערעים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > חפץ חיים: הייתי ונדהמתי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר