| נשלח ב-30/7/2007 16:15 |
|
| |
רק יופי ?
.....זה נכון בחורים רוצים רק בחורה יפה בתכלס... ולא כזה אכפת לכן האופי כי בתכלס לאיפה אתם מתחברים ליופי,לא?
שמעתי מכאלו שאמרו שבד"כ הבחור הוא מתחבר ליופי והאישה יותר מתחברת לאופי כך שבחורים יותר קפדניים ובררניים,הלא כן?..
וזה גם עובדתי כל הבחורות היפות יש להן חבר בד"כ ואל תגידו לי שלא....
תוקן על ידי מרים19 ב- 30/07/2007 16:13:16
תוקן על ידי עוצר_וחושב ב- 31/07/2007 1:24:35
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2007 11:53 |
|
| |
בבא, כנראה שאותך לא שאלו שאלות, ולכן אתה כמו שאתה!
אני מוחה נמרצות בשם כל הבלונדיניות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2007 03:13 |
|
| |
אשה צריכה למצוא חן בפני בעלה וכמו שאמרו חז"ל שת"ח לא ישא אשה קודם שיראנה כדי שלא תתגנה בעיניו, אלא שבזה צריך לבדוק אם בפגישה שניה רואים שזה פחות מפריע אז יש על מה לדבר (וזה בד"כ כך משום שכשלא מכירים אז המבחן הראשוני הוא המראה החיצוני אבל אחרי לא הרבה זמן מתחילים לגלות פנימיות ואז המראה החיצוני מאבד את החשיבות שלו, סוכ"ס מדובר בבני תורה לא באנשים רדודים).
הגם שמראה חיצוני הוא הפרט הכי פחות חשוב מבחינה דתית-השקפתית מחד (וגם מה שאמרו חז"ל שאשה נאה מרחיבה דעתו של חז"ל זה לאו דווקא טוב, עיינו במהרש"א שם), מאידך הוא פרט שאי אפשר להתעלם ממנו כיון שסוכ"ס כך טבע הקב"ה בבריאה שהחוש הכי חזק אצל האדם אחרי המישוש הוא הראיה ואדם נסמך עליו לבחון כל דבר שהוא בא אתו במגע, ואחרי שחוש הראיה נתן ציון מסוים לדבר מאוד יקשה לשנות את הרושם הזה ע"י מידע המתקבל בעזרת שאר החושים או חשבונות השכל, לא בכדי צוונו "לא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם אשר אתם זונים אחריהם".
אלא שבדבר זה כנראה שיש חילוק בין אנשים לנשים, כיון שלנשים יש חוש נוסף, החוש הרגשי, וע"כ הן יותר נמשכות אחר הרגש (שגם הוא, אגב, דבר חיצוני ולא בהרבה יותר אמיתי מהמראה) מאשר אחר העיניים (החוש הרגשי הזה שיש לנשים זה דבר מדהים, במיוחד איך שחז"ל מתארים את הנפק"מ של זה).
אם לבחור מפריע המראה של פגושתו אפשר לקרוא לזה "חוסר התאמה", או כמו שאומרים "כנראה שזה לא זה", ואין צורך להתבייש בזה ובטח ובוודאי שאסור לאותו בחור להחליט שהוא יעשה "עבוידה", יתעלם מהטבעים שלו, וילך על זה בכל זאת (למרות שא"א לתאר כמה ברכה וס"ד מקבל מי שעושה את זה והלך לו).
נסיים בסיפור ששמעתי מרה"י על בחור אחד שלמד בישיבה ובצאתו לשידוכין הכריז, להפתעת כולם, שהוא רוצה אשה "יפייפיה", אף אחד לא הבין מאיפה נפל לו הג'וק הזה, אמנם אף אחד לא מחפש בדווקא אשה מכוערת אבל יש דברים יותר חשובים מיופי וכו', ובמיוחד שלא מדובר בבחור רדוד אלא דווקא בבחור משכמו ומעלה... אבל הוא התעקש ועמד על שלו "אני רוצה יפייפיה!!!", לא פחות.
וכך התגלגל לו הילד בשידוכין כשנתיים ימים, לתמהון כולם, עד שיום אחד הודיע לרה"י שהוא סוגר וורט והזמין את רה"י למסיבת התנאים כמקובל. ובכן אתם מבינים את הסקרנות הגדולה של כולם לראות מי המדוברת ואיך נראית אחת שלקח שנתיים לברור אותה מתוך מי-יודע-כמה בנות יפות.
ובכן רה"י סיפר שבשובו מהאירוסין הוא לא יכל להתאפק מלצחוק ורב אחר שהיה שם אמר שאצל החסידים אומרים שאם ה' רוצה שמטאטא ירה אז גם מטאטא יכול לירות...
תוקן על ידי pumfakert ב- 08/08/2007 3:35:12
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2007 16:42 |
|
| |
שמעתי פעם מרב:
"נפגשתי אם איזו בחורה, איך שנכנסתי נבהלתי, היה לה שפם
ניסיתי להגבר על זה אבל לא בצלחתי, בקיצור חתכתי.
אחרי כמה שבועות חבר שלי התארס, לא פחות ולא יותר עם אותה בחורה
(ואני הכרתי אותו דווקא כאחד ששם לב ליופי...)
ועדיין היה לה שפם... אבל הוא בכלל לא ראה את זה (או שראה ולא ממש הפריע לו)
מה שבטוח זיווג משמיים"
ההערות בסוגריים נאמרו על ידו בדרך אגב. אני אשאל את אמא שלי מי זה (היא גם שמעה אותו...)
נ.ב. וסליחה מכל בעלות השפם בפורום
(אופסי גם אני צריך להתגלח...)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2007 14:46 |
|
| |
הבנתי את עוצר וחושב,(זה לא היה מסובך).
לא הבנתי מה כתבה UN KNOWN
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 23:05 |
|
| |
בה**
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 14:03 |
|
| |
אשה צריכה להיות יפה כדי שגבר ירצה אותה
וטיפשה כדי שהיא תרצה אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 13:44 |
|
| |
לגבי נושא האשכול, אמרה לי בחורה חכמה שהיא מעדיפה להיות יפה במקום חכמה כי יש יותר בחורים טפשים מבחורים עוורים..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2007 06:54 |
|
| |
חכמה_אחת,
לא דרושה פרשנות!
תסתכלי במראה.

|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2007 13:15 |
|
| |
חכמה_אחת,
חחחחחחחחחחחחחחחחחח..........................
אם את שפויה לחלוטין אז כנראה שאת ............

|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2007 13:03 |
|
| |
אוקיי ליטאי,
אין לך באמת שום דרך להאמין לי,אבל בכל זאת ,להלן מספר פרטים אמיתיים עלי,(כתבת דברים לא נכונים ככה שאני חייבת לתקן),שלא חושפים את זהותי:
1.אני בת 22
2.יש לי רשיון מאז גיל 18.5,(טסט 6,אם אתה מתעקש).
3.אני ממוצעת פלוס
4.לא כל עובר אורח,אבל הרבה.זה לא מביא לי אף לא שמץ של גאוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2007 12:59 |
|
| |
לבנות רבות יש בעיות בנפש ובאישיות, זה לא קשור ישירות לעובדה שהן יפות או לא. ומיכאלה, התכוונתי לומר שרבים הסיכויים שאת בחורה נאה ממוצעת מינוס וייתכן שאת נניח עדיין באמצע ללמוד נהיגה, אבל בפורום את נותנת לאנשים להבין שאת יפהפיה עם רשיון, ושכל עובר אורח מתחיל איתך ברחוב. אז לידיעתך, בנים שמתחילים עם בנות, מתחילים כמעט עם כל אחת בבחינת יורה לכל הכיוונים, לפעמים הם מצליחים ובהרבה מקרים לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2007 12:54 |
|
| |
זה עושה טוב חכמה,תודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2007 12:43 |
|
| |
מוטי,
אני "אוהבת" ת'סיפורים האלה, כי משום מה, מייד בתום קריאתם מצטייר בראש (גם אצל החכמים ביותר), כאילו (לפי הסיפור שהבאת -כל פעם זה סיפור אחר. לאו דוקא שלך.) כל היפות פשוט חולות נפש.....
מקוה שהבנת את כוונתי.
וסליחה על הסוגריים הארוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2007 11:22 |
|
| |
אוקיי,
רק שאלתי.
|