בית פורומים בעולם הישיבות

תרבות הופעות הזמר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2007 11:18 לינק ישיר 

יפה, אז הסכמנו באשר להופעה? או שמא עדיין יש לך השגות על המופע הזה ש"כל כולו תרבות הגויים"?

"במקום שאין אנשים השתדל להיות איש"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2007 11:32 לינק ישיר 

אני לא כתבתי שכל כולו תרבות הגויים. זה בעל הדעה כתב (ולא מהכיוון הזה באתי).

יש הסכמה.
מה זאת התמונה החדשה הזאת..סמל מיתולוגי מתרבות גויים אחרת ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2007 11:42 לינק ישיר 

אני מקווה לטובתך שהמשפט האחרון שכתבת היה פארודיה על כל אשר דובר לעיל, אחרת, צר לי, אני לא יודע איך לאכול אותך בדיוק. התמונה הזאת היא תמונה שמצאה חן בעיני ומסמלת לדעתי את תקפנותי המפורסמת בדיוק כמו שאני רוצה שיפרסמוה (משחק אותה קשוח), ואם תרשה לי, לא ענית על שאלתי, אתה מסכים שההופעה צריכה, ומן הראוי שתתקיים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2007 12:13 לינק ישיר 

כן.
וזאת היתה פארדויה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 10:24 לינק ישיר 

אבל, כנראה שחרף ההסכמה הכללית שלנו הרבנים חשבו אחרת וכבר פורסם אתמול כרוז המודיע על ביטול המופע ואיסור גורף ללכת אליו. האמת, אם הייתי בטוח שבסופו של דבר המופע אכן יתקיים ומארגניו לא יתקפו פיק ברכיים ויבטלוהו, אין לי ספק שהייתי הולך למופע... (ועוד משיג כרטיס במחיר מוזל...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 11:50 לינק ישיר 

טוב..אני לא הייתי מגיע. ירושלים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 12:08 לינק ישיר 

רחוק לך? מסכן שלי... לא שווה לבקר את החברים מאיזור ירושלים באותה הזדמנות כמו שהמלצת בעצמך באשכול הסמוך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 13:09 לינק ישיר 

שהם יבואו אלי. :)
חוץ מזה שאתמול הייתי אמור לסוע לכוכב השחר למנגל עם המחזור שלי בנהורא אבל התבטל..נעשה בפעם אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 14:43 לינק ישיר 

כוכב השחר הוא ישוב יפה מאד, המרת את יפי הטבע ביפי גוש דן. חבל!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 16:40 לינק ישיר 

לא אשמתי שביטלו את זה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 18:20 לינק ישיר 

אגב, מה הקשר בין העובדה שביטלו את מפגש המחזור שלך בכוכב השחר אתמול לבין ההופעה היום?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2007 19:14 לינק ישיר 

רק רציתי להגיד שאין לי בעיה להגיע לאזור ירושלים. השאלה היא למה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2007 16:17 לינק ישיר 

לא שאני מסכים איתו בכל מה שהוא כתב..אבל ברובם של הדברים כן.

אורי אורבך

הכל מפריע לו

מפריע לו שאנשים יושבים ביחד ושרים כאילו הם מזרוחניקים ומפריע לו שיש בכלל זמרים חרדים ש"ממלאים אולמות" במקום שיישבו וילמדו תורה. מפריע לו שנשים מדברות ברדיו. מפריע לו נשים נוהגות ברכב. בסוף הן עוד יתחילו לעשן, לך תדע לאן זה יגיע. אורי אורבך על נאמן-ביתו של הרב הגדול

פורסם:  05.08.07, 09:30

מפריע לו שחרדים הולכים למופעי זמר. מפריע לו שיש מודעות גדולות לכבוד המופעים האלה. מפריע לו שיושבים שם בתערובת גברים ונשים, אפילו שזה בנפרד. מפריע לו שהם אולי ייפגשו בחוץ. מפריע לו שזה באצטדיון של כדורגל, מקום של חילונים וחילול שבת.

מפריע לו שאנשים יושבים ביחד ושרים כאילו הם מזרוחניקים ומפריע לו שיש בכלל זמרים ש"ממלאים אולמות" במקום שיישבו וילמדו תורה. מפריע לו שיש מוסיקה חסידית מודרנית ושיש בכלל זמרים חרדים. אם הם חרדים, איך הם זמרים, ואם הם זמרים הרי שהם לא ממש חרדים. מפריע לו אפילו ששרים בבית הכנסת בתפילה, כאילו זה סניף של בני עקיבא או טמפל רפורמי. מפריע לו שיש תרבות חילונית, תרבות אנשים חטאים, ועוד יותר מפריע לו שיש "תרבות" דתית וחרדית" שמזכירה את התרבות הזו. מפריע לו תחנות רדיו חרדיות או חצי חרדיות. מפריע לו שנשים מדברות ברדיו. מפריע לו נשים נוהגות ברכב. מפריע לו נשים כותבות בעיתון. בסוף הן עוד יתחילו לעשן ולך תדע לאן זה יגיע. מפריע לו נשים בכלל.

מפריע לו שחרדים אוכלים פיצה ועוד על המדרכה ליד הפיצריה. אין לכם בית? מפריעים לו השבועונים החרדיים, בעיקר הצבעוניים מדי. יהודי לא צריך לקרוא עיתון בצבע. מפריע לו השרוולים הקצרים מדי או חצאיות ארוכות מדי, והלק (האדום) על הציפורניים. מפריע לו הפיאות ומפריע לו הכובעים והלבוש המודרני מדי, ומפריע לו ספרדים בבניין ומפריע לו סנדלים. מפריע לו המחשב ובעיקר האינטרנט ומפריע לו שיש טלפונים סלולריים.

הוא נזכר איך פעם הכל היה אחרת. חרדי התנהג בדיוק כמו שחרדי צריך להתנהג והרבנים הגדולים ידעו תמיד בעצמם מה להתיר ומה לאסור.

המון דברים מפריעים לו, לעסקן החרדי. כל מה שהוא קצת חדש, כל מה שמריח מודרניות, כל מה שהוא קצת שונה ממה שהוא רגיל, כל מה שנראה לו קצת ספאסנישט, לא שייך, רחובי. ובעיקר מפריע לו לראות חרדים שמחים מתאווררים ומשתחררים קצת כאילו הם חילונים. הרי אין לך בן חורין אלא מי שעוסק בתורה, ואם הם רוצים לשמוח יש בשביל זה בר מצוות וחתונות ו"שולם-זוכר" וברית. ובשביל מפגשים חברתיים יש הלוויות וניחום אבלים, לא צריך בשביל זה ללכת לאצטדיון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2007 00:50 לינק ישיר 

כבר קראנו ב"בחדרי חרדים". נחמד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בעולם הישיבות > תרבות הופעות הזמר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.