חבר הביא לי לשמוע הקלטה של קומזיץ בעטרת. הקומזיץ
בניהולו של ר' הלל פלאי. משהו מרתק במינו. אני
מעוניין בדיסק של השנה, מוכן לשלם ע"כ. יש מישהו
שיוכל להשיג לי?
נשלח ב-5/8/2007 13:04
מי שהתגייס עד עכשיו התגייס לנח"ל החרדי.
השנה חלק הולכים לעשות עתודה במכון לב.
אישית, אני אתגייס למקום שאני אסכים לקבל אותו.
נשלח ב-5/8/2007 13:01
לאן, אם מותר לשאול? מקובל בישיבה שלך להתגייס?
נשלח ב-5/8/2007 11:49
אני מתכוון להתגייס. לא בזמן הקרוב..
נשלח ב-5/8/2007 11:24
הדתיים הלאומיים לא משתמטים, מסיבות אחרות, זה מכיוון שהצ'ולנט שלהם לא מכיל את הרכיבים של הצ'ולנט שלנו, הרכיבים של הצ'ולנט האמיתי של ערבות מזרח אירופה שנראה כמו יציקת בטון טריה בצבע חום (החמין שלהם מורכב מתערובת בין הצ'ולנט שלנו לחמין הספרדי... הם לקחו קצת מפה וקצת מפה). עכשיו גם אתה יודע שמדובר בהבלים, אולי משתמטים מלחצים חברתיים, אולי משתמטים מסיבות רוחניות, אבל ודאי שלא מדובר בעצלות... אגב, אתה מתכוון להתגייס, או שרק בלהטיף אתה טוב?
נשלח ב-5/8/2007 10:47
אה אז זאת הסיבה להשתמטות- הצ'ולנט.
כמובן שזה בא עם תנאי שאתה לא עושה כושר. לכן הדת"ל לא משתמטים.
בכ"א - אחרי שבאמת גודלים להיות סובאים ושמנים אין פלא שאף אחד לא רוצה להתגייס. ושלא יבלבלו לי את השכל עם רוחניות ובלה בלה אחרים - עצלנות זה הכל. אותה סיבה שלא רוצים לצאת לעבוד- ע-צ-ל-נ-ו-ת.
הצ'ולנט שלי יוציא להם את הצבא מהראש, וממחלקת רגלים בהקשב נלהב הם יהפכו לקבוצות חסידים שמנים ורופסים שרבים על התור לשרותים. אני אקפוץ להציץ מפעם לפעם מה קורה בסדנאות ההפקרות שאתה תטפח שם.
נשלח ב-5/8/2007 09:36
נכון. באתי להוסיף.
אתה מסכן את שלום נפשם הרוחנית מי יודע איזה ערכים (כמו צבא ח"ו וח"ו) אני עלול להחדיר למוחם הרופס של תינוקותינו.
לי לא אכפת שאתה תרביץ במובן הפיזי ואני ארביץ במובן הרוחני - למרות שאני מודיע מראש שאני אצטרף לחגיגה לפעמים.
נשלח ב-5/8/2007 09:23
אני מארגן את הצ'ולנט לחברי המחנה, ודואג שלא ילכו מכות. ובעוד אני אשפיע על הצד הפיסי של הנופשים תוכל אתה להרביץ בהם תורה וערכים. אגב, רק בתגובתי הקודמת ציינתי שישנם 2 שיודעים את כל הפרטים המלאים אודותיך, כך שאם באת להוסיף עוד מישהו, הרי שישנם 3.
נשלח ב-5/8/2007 03:55
אגב יש לפחות 2 שיודעים את כל הפרטים המלאים עלי.
"רב שיח" ? למה לא אתה למדען?
נשלח ב-5/8/2007 02:20
עוצר, החשיפה שלך מושלמת. אם מישהו באמת היה מעוניין לדעת את פרטיך האישיים הרי שהוא היה יודע אותם (להוי ידוע שאחד מחברי הפורום הזה טרח ובירר בקרב ריעיו עד אשר נודע לו שמך ושם משפחתך. למותר לציין שכחבר טוב הוא חש צורך לשתף אותי בזה). עוצר, אתה הראשון שתקבל הזמנה למחנה המתהווה לנגד עינינו, תוכל לשמש כ"רב שיח".
נשלח ב-5/8/2007 01:40
אני חושב שנתתי מספיק אאוטינג כדי לחשוף את עצמי לכל מי שיעשה את מאמץ הטלפון לחבר מהישיבה שלי.
אממ..לגבי מחנה בעולם הישיבות - אני לא יכול להבטיח לך מה האופי שלו יהיה..אבל שרופים לא יצאו משם...:)
לגבי המין היפה שאיתנו שיבואו עם רעלות.
נשלח ב-5/8/2007 00:02
אני מוכן להיות זה שיספר את "יצחק אלחנן".
סתם, השתגעת? הסיכוי שאנשים יחשפו את זהותם או ירמזו עליה שווה לסיכוי שאולמרט יהיה ראש ישיבת חברון. הפורום, מיסודו כפורום אינטרנטי מהווה מחסה לזהויות האמיתיות של הכותבים בו. החופשיות שמתאפשרת בכתיבה כאשר אינך מכיר אף אחד, קטנה כשאתה מחוייב כלפי אנשים שאתה מכיר ואתה עשוי להידרש ליתן דין וחשבון בפניהם על מה שכתבת. מלבד זאת שהרבנים יאסרו את המפגש שכן יש בחברתינו גם ניקים של בנות המין היפה, ואם ההפרדה שלנו לא תיעשה באמצעות עסקן פלוני הוא ירוץ להלשין ולאסוף חתימות. אני הייתי שולח את החלומות האלו הלאה, מעבר לאספמיא שבסך הכל נמצאת גם היא אי שם לחופי הים התיכון...
נשלח ב-4/8/2007 23:52
אין לי מה להסתיר...
הייתי בכלל מעדיף שכל הפורום יהיה גלוי,
שיהיו מפגשים וטיולים,
וים אחד אולי אפילו "מחנה עולם הישיבות"...
חלומות באספמיא...
נשלח ב-4/8/2007 23:39
יעקב, אתה לאט לאט מאאוטנג את עצמך, תזהר שלא נעלה על עקבותך בסופו של דבר.
* מאאוטנג - גורם לאאוטינג, לחשיפה עצמית של ניק שזהותו עלומה בפורום.
נשלח ב-4/8/2007 22:58
אפרופו וולפסון, בשנה שעברה נמניתי על קבוצת "מגורשי גוש קטיף" במחנה בני תורה, כל החברה שלהם שילמו רק 80 ש"ח על המחנה וכל השאר היה על חשבון הברון הוולפסוני...