אני רוצה לשתף אתכם, חברייי לפורום, בבעיה גדולה שמתחילה אצלי בתחילת החופש ומסתיימת רק בסופו ועד לחופש הבא. ובכן, אני מן האנשים המוגדרים "תולעת ספרים", מגיל צעיר אני קורא הרבה (במהירות של 250 עמודים בשעה), וכך גדלתי לי על מדפי ספרי הילדים בספרייה המקומית שלנו (למור לציין כי לא הגבלתי את עצמי לספרים חרדיים). כאשר הגעתי לגיל בו לא מצאתי עוד מרגוע לנפשי במדפי ספרי הילדים (הן מחמת שסיימתי שם את רובם, והן מחמת גילי שהתמפלג [מלשון : מופלג] בינתיים), עברתי למדפי ספרי המבוגרים, וכאן נתקלתי בבעיה, קשה, קשה מאד היום למצוא ספרי מבוגרים שיהיו ראויים לקריאה של צעיר חרדי. נכון, יש כאלה והרבה, אבל לא פשוט למצוא אותם. ולכן, וכאן מגיע הרעיון המבריק שלי, פתחתי אשכול זה, בו ישתפו חברי הפורום (אלה שלא קוראים רק עתונות וספרות חרדית) את חבריהם בחוויות הקריאה שלהם, ובין השאר ימליצו על ספרי קריאה נקיים שבחור ישיבה כמוני יכול לקרוא ללא חשש. אנא, כל אלו מכם שקוראים ספרות חופשית, שתפו אותנו בספרים שאתם נהניתם מהם, ויבוא לי ולציון גואל.
נשלח ב-9/8/2007 00:55
האמת, ועכשיו ברצינות, אני לא אוהב לריב עם ידידי היקר ***** . אנחנו חברים טובים ובדרך כלל ביחסי ידידות תקינים, אני ארגע והכל ישוב להיות כתקנו.
נשלח ב-9/8/2007 00:18
העיקר שאתה נהנה.
נשלח ב-8/8/2007 23:49
מאז מות המהפכה וחזרת המלוכנות לצרפת בימי נפוליאון הפסקתי להשתמש בגליוטינה. אני עכשיו מאד בעניין של כיתת יורים כמקובל בעזה.
נשלח ב-8/8/2007 21:59
וישר לגיליוטינה
נשלח ב-8/8/2007 15:18
לא תודה, תן לי לריב את המריבות שלי בעצמי. אני לא מאמין בגישור. מינימום בית משפט, מקסימום בית דין שדה.
נשלח ב-8/8/2007 13:35
אתם צריכים מגשר?
נשלח ב-8/8/2007 13:32
המליונר, אני כועס עליך מאד לאחר שניתקת לי את הטלפון בפרצוף לאחר שסירבת לשמוע לקול ההגיון. ולא זאת בלבד אלא שסיננת את שאר השיחות שלי וקראת לשניים מחברינו הטובים בכינויים "ראש קטן" ו"טפשים".
אם כל אחד יהיה אחד שמשתתף וזהו, הפורום לא יגיע רחוק בכלל...
נשלח ב-8/8/2007 13:18
תפתח. מישהו אמר לא?! פשוט רציתי לעזור.
ולמדען אתה צודק. אסור לשמוע מוזיקה.. אולי תתלהב מהמוזיקה ומפה הדרך ללכת להופעות היא קצרה מאוד.
מה שרע בהופעות הוא לא רק האווירה וההערצה אלא שבדרך לתור בחוץ יש גם נשים שבאו- שם אין הפרדה.
מכאן הדרך שתפתח שיחה עם מישהי קצר מאוד
לאחר שהתחלתם להפגש על בסיס קבוע הדרך מכאן לנפילה קצר מאוד.
אז בשביל מה לכם כל זה? תניחו את האוזניות בצד וזהו..
אגב למדען אני לא בוחר שירים לפי זמרים או להקות אלא לפי התוכן של השיר. ככה שאני לא הולך להתחיל לשמוע את אוונאסנס.
חוץ משוואקי שאסור לקנות בגלל המופע, כנ"ל פריד. ומרדכי בן דוד שהיתה לו הווה אמינא להופיע... ואהרן רזאל שהוא מזרוחניק וישי לפידות שהמוסיקה שלו לועזית לחלוטין ופרחי מיאמי שגם להם היתה הווה אמינא להופיע ואלי פרידמן כי הוא שר שירים שמילותיהם לא לקוחות מהתנ"ך, וכן שאר כל הזמרים... יאללה, לכו תשמעו evanescence כבר, יותר טוב... וגם הרבנים לא אוסרים.
נשלח ב-8/8/2007 09:50
חבר'ה לא יפה לכעוס אחד על השני. :)
לגבי האשכול מוזיקה (במקביל לספרים צריך מוזיקה נקייה)
- בוא אני אקצר לך..כל הדיסקים החסידיים שיצאו אי פעם.
נגמר.
נשלח ב-8/8/2007 09:37
המליונר, כשתצליח להזכיר לי את האשכול האחרון שאתה פתחת, אני אחשוב על לפתוח עד אחד. חוץ מזה שאני עדיין כועס עליך, ואתה יודע למה...
נשלח ב-8/8/2007 07:43
אולי שמישהו יפתח כבר אשכול של מוזיקה?... (הלמדען!!....)
ממש מסירות נפש...
אני סיימתי ממש לאחרונה את "כל כתבי שלום עליכם"
שזה בערך 14 ספרים מרתקים לחובבי הז'אנר...
נשלח ב-6/8/2007 13:07
הייתי 3 פעמים בספריה בשביל הספר הזה..פעם ראשונה לא היה.
פעם שניה (אתמול) סוף סוף החזירו אחד מההשאלה (יש 3 ספרים) אבל ליד המדף עמדו גוש חוסם של זקנות שאחת מהן לקחה אותו בסוף. ככה ששוב נתבדתה תקוותי.
בקשתי מהספרנית לשמור לי כשיגיע.
פעם שלישית (לפני כ-20 דק') הגעתי לספריה והספרנית אמרה שהיא שכחה - כל השלוש חזרו ונלקחו שוב.
לא ייאמן.