| נשלח ב-9/8/2007 08:10 |
|
| |
אז יכול להיות שיש בכל אופן קצת אמת בשמועה... (או שלא... הרבה אמון- אין לי בעיתון הזה. כך שבכל אופן, אני לוקחת את הכל בעירבון מוגבל.)
http://www.shirulo.com/articles_heb.asp?id=855
אני מצטטת: "בן דוד נחת בישראל ביום ראשון לפנות ערב, כשעה לפני המועד שפורסם על תחילת ההופעה והסכים להשתתף בנסיון אחרון של ירחמיאל ביגון לשנות את איסורם של גדולי ישראל. בתיווכו של נכדו של הגר"ש וואזנר, הם התקבלו אצלו, כשהכל מבינים מביגון כי בשעת האפס הזו הוא יקבל עליו כל מה שיפסק לו. הוא שטח את כל טענותיו, בעיקר על הפסד כספי לו ולהורי הילדים שבמקהלה שלו, אך הגר"ש וואזנר פסק כי למרות הכל אסור לקיים את המופע. מרדכי בן דוד יצא מעל פני מלווה בברכה להצלחה על שקבל עליו דעת תורה. ירחמיאל ביגון יצא ופנה מיד ל...בניני האומה בירושלים להופעה."
כל הלשון הרע וההכפשות הצפופות בכתבה הזו, מותרים יותר מלבוא להופעות?!
הגזימו קצת יותר מידי. גועל נפש!!! (מעולם לא התבטאתי כאן בפורום בכזו צורה, ובמיוחד לא בענינים שכאלו. אבל נראה לי שבאמת, אבל באמת, הפעם הם הגזימו. ואני לא מתכוונת על מה שהם כתבו דווקא על ביגון ומיאמי, אלא באופן כללי- על הכל ועל כולם.)
ואם הם בכל זאת רוצים לכתוב על זה, שיקראו את עיתון "משפחה" של היום ויראו איך כותבים כזו כתבה בצורה מתורבתת וקצת יותר מעודנת.
ויפה ל'שירו לו' על הסריקה מ"המודיע"... (לפחות שהיו מישרים בצדדים קצת את הגזירה העקומה שלי...)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2007 12:34 |
|
| |
כמו שכתבתי, זו שמועה בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2007 12:20 |
|
| |
יושר, מאיפה נודע לך הענין עם הרב וואזנר? זה משהו מאומת או סתם שמועה?
אני מצרפת כאן מה שהיה כתוב אתמול בעיתון "המודיע".
לדעתי, אם הדבר הזה היה נכון סביר להניח שהם לא היו מפספסים "סקופ"שכזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2007 10:07 |
|
| |
חייםלו, בארץ לא כ"כ מודעים ל"חומרת" הביטוי שכתבת, אבל אנ יבטוחה שלגולשים מחו"ל המילה הזו ממש צורמת.
הדובר, בשנת 93 הגיעו לארץ 25 ילדים, בשנת 2000 הגיעו 16 ילדים,
כלומר, כבר היו דברים מעולם שהגיעה כמות גדולה יותר של ילדים, כך שא"א לומר שזה "בלתי אפשרי".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 19:09 |
|
| |
ובקיצור נמרץ - היו הופעות, מב"ד לא היה, והיו רק 9 ילדים, ואולי בגלל זה הביקורת. אבל אין מה לעשות כי אפשר לומר שזה בלתי אפשרי להביא 30-40 ילדים לארץ בשביל הופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 18:23 |
|
| |
סליחה שאני אומר,
אבל גם בהשוואה לשאר המוסיקה היום ירחמיאל הוא עדיין לא כזה בדירוג גבוה...
sorry...sorry...sorry.
אני חיב לומר שאני מאד עצוב לכתוב את המילים הללו, כי זה מאמת נורא חבל,
ולדעתי, לא תעזור הכתיבה אליו, בגלל שלהערכתי אין לו כל כוונה להשקיע יותר ממה שהוא עושה כעת, אבל אולי אני ינסה בכל מקרה, אולי עם גישה יותר מקצועית יש כן סיכוי?? אולי..
נ.ב. סליחה על המלים המחוקות, לא ידעתי שאלו מילים שאינם ראיות, מהיום אדע, סליחה שוב, ותודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 09:27 |
|
| |
שמועה שמעתי שביגון היה בשיחה אצל הרב וואזנר והוא ביקש ממנו לבטל את המופע.
מישהו יודע משהו מעבר לזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2007 18:55 |
|
| |
קודם כל, זה שהמוזיקה ירדה....כל המוזיקה, כך שירחמיאל עדיין מדורג גבוה.
דבר שני, אתה מוזמן לכתוב לו.
גם אנחנו נשמח לחזור לתקופת האקספיריאנסים..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2007 16:55 |
|
| |
הבעיות של הרבנים הם:
1. ערב שירה שלא בזמן המותר לכך (חגים ומועדים)
2. בעיית צניעות והפרדה וכד'.
אני גם חולה על מיאמי, אבל לא הלכתי להופעה בגלל שאני אוהב את ההופעות היפות של מיאמי, ולא ה****** של היום, פעם ההופעות היום פשוט ערב מרתק, היום זה הופך להיות סתם קלטת חיה של שירים שמנגנת שיר ועוד שיר וכו'.
תבדקו בעצמכם בסרטים של מיאמי אקספיריאנס לעומת כל החדשים למיניהם,
ולדעתי זה עוד סיבה של הרבנים, שהיא סוג המוסיקה, וההופעה.
אני עצמי למדתי מוסיקה, ואני מתחיל לעסוק מעט בתחום, ואני חייב לומר שאם יש מישהו שחושב שירחמיאל עלה ברמה (המוסיקלית בכל מקרה), אני חייב לציין שהעבודה של ירחמיאל היום מבחינה מקצועית היא ירודה הרבה יותר מזו של שנות ה-85-90, וזה נורא עצוב..
כל המוסיקה החשמלית היא כולה חתיחת ****** גדול, וזו הסיבה שהיום כל בן אדם שני נהיה לי איזה מלחין/מעבד וכו', וחבל,
בגלל שהיום כל שני וחמישי אחרי קריאת התורה אתה שומע שמכריזים על איזה דיסק חדש שיצא זה הרגע, וניתן להשיגו בחנויות המובחרות וכו'.
בקיצור, היום הכל ****** אחד ענק בכל נושא המוסיקה.
מקווה לשיפור...
<תוקנה מילה שאינה לרוח הפורום>
תוקן על ידי yosher2005 ב- 07/08/2007 10:10:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2007 21:43 |
|
| |
וואו............איזה פרסום הם השיגו אה???
..........אני מקווה שלא יהיו מהומות............
ד"א הבעיה של הרבנים זה במיוחד מה שהולך מחוץ לאולם ולא ההפרדה שבפנים......ובכלל כשזה ברוח של "הופעה"........
בכולופן אני דברתי עם רב חרדי ומוכר באזור שבו אני גר והוא אמר שבגלל שהבלגן התפרסם אחרי קניית הכרטיסים שעלו יקר אזי יש כאן ענין של הפסד וזה לא שקנינו כרטיס אחרי הפרסומים וכו'...הרב הנ"ל ענה לי את התשובה ספציפית לפי איך שהוא מכיר אותי....הוא יודע שאני לא אחד שמסתובב בהופעות למטרות אחרות.......
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2007 10:19 |
|
| |
שירו לו:
אי בהירות בעקבות פסק הרבנים
בעקבות פסק הרבנים, אי בהירות אופפת את 2 מופעי מיאמי ומרדכי בן דוד שאמורים להתקיים בימים ראשון ושני בירושלים ובתל אביב. ורדיגר, שהיה אמור לנחות בישראל ביום חמישי האחרון, ביטל את הטיסה בעקבות ההתפתחויות ונשאר לעת-עתה בביתו שבסי-גייט. ביגון שוחח טלפונית עם טוקר בתוכנית 'מוצ"ש חי'.
ירחמיאל ביגון, השוהה כבר כשבוע בירושלים, סיפר הערב ל'שירו לו' כי הוא שוקל לצרף זמר ישראלי מהשורה הראשונה למופעים. הילדים, ילדי מיאמי בויס, רחוקים מכל המהומה ונהנים בקמפ חרדי במרכז הארץ. הכרטיסים ל-2 המופעים כמעט ואזלו.
http://www.shirulo.com/articles_heb.asp?id=836
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2007 02:28 |
|
| |
אני לוקח איתי 2 מצלמות :)
הלוואי והמופע יתקיים!!
בטח ירחמיאל עצבני מכל העינין הזה....
ועוד בכלל שוואקי ופריד....
|
| נשלח ב-5/8/2007 01:06 |
|
| |
מי שמתכוון ללכת שיקח איתו מצלמת וידאו ,אני לצערי לא אוכל להגיע ,אשמח אם מישהו ישים איזה קטע וידאו ותמונות!
|
|
| נשלח ב-4/8/2007 23:02 |
|
| |
נראה לישרק אלו שהתמונות שלהם מופיעות בפרסומת יופיעו בהופעה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2007 23:01 |
|