|
|
| נשלח ב-7/8/2007 00:01 |
|
| |
הגעתי עכשיו הבית. היה מ ד ה י ם ! ! ! (חוצמיזה שכואבות לי הידיים--- פחד...)
אין לי- לא תמונות ולא קליפים...
אבל ישבתי כל ההופעה עם עט ודפים.... סיקור, אני מקווה שיהיה לי, אולי.. (אם יהיה לי כוח לשבת לפענח את כל מה שקישקשתי שם....)
אגב, מאיפה הגיעו כל קבוצת האמריקאים המטורפים הללו מגוש א' שם בצד מקדימה???
סה"כ- היה שווה!!!!! היה כייף!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 00:18 |
|
| |
הקבוצה הם קעמפ שדי חמד
Support our troops
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 00:21 |
|
| |
מטורפים, יאאווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!
היית גם?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 01:51 |
|
| |
איפה בהופעה? כן!!!
Support our troops
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 01:54 |
|
| |
חח מה מטורפים? הם עשו את כל האקשן!! הישראלים סתם יבשושנים!!!
היה ממש נחמד.
<elmonsey היית עים הדובר?>
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 11:17 |
|
| |
אני שמעתי מיאיר ספרסטין שירחמיאל היציע לכל הילדים לבוא לארץ רק לא כולם מוכנים לשלם לכרטיס טיסה
Support our troops
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2007 00:51 |
|
| |
בס"ד
חבל זה דווקא היה נחמד שכולם היו באים
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2007 12:12 |
|
| |
תמונות יפות... לא צריך פלש, יצא טוב ככה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2007 13:48 |
|
| |
תמונות מאוד יפות! תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 09:51 |
|
| |
למישהו כאן יש את התמונה שלי עם פרחי מיאמי , כי אני גם הייתי בהופעה שלהם בבנייני האומה ופרחי מיאמי הם חברים שלי , ומחוץ מזה רציתי לומר שירחמיאל ביגון מאד כועס על זה שעסקנים עשו בלי בושה ואין לו מחילה על זה , ככה הוא אמר לי את זה פעם באתר חסידיניוז
שמי אביגדור קליין אוקי חברים !
|
| נשלח ב-5/4/2009 18:38 |
|
| |
שלום אביגדור קליין,
סליחה אבל לא זכור לי שצילמתי אותך עם פרחי מיאמי בהופעה בבנייני האומה. איפה בדיוק היית? אולי אתה מופיע בווידאו שצילמתי.
לגבי מה שירחמיאל אמר לך: אני לא עסקן. אני חובב צילום שגם מאוד אוהב את פרחי מיאמי. צילמתי בזמנו את ההופעה בבינייני האומה בתמונות ובווידאו. התמונות התפרסמו כאן בפורום באשכול הזה והווידאו באשכול אחר. האשכול הזה נכנס בזמנו לדף הראשי של הייד פארק ובזכות זה הפורום ופרחי מיאמי זכו להרבה פרסום. לא התכוונתי להרוויח מזה כלום וגם לא הרווחתי; עשיתי הכל רק לטובת אוהבי פרחי מיאמי.
לגבי הווידאו (שצולם באיכות די גבוה ועשיתי ממנו דיסק לשימוש עצמי): כמה שבועות אחרי ההופעה ירחמיאל ביקש לחסום גישה לווידאו וכך עשיתי, ועד היום לא ניתן לראות את הווידאו שצילמתי בשום מקום. הורים של הילדים שהופיעו, שלא באו להופעה, ביקשו ממני את הווידאו כדי לראות את בנם בהופעה, אך ירחמיאל לא היה מוכן לזה אז לא שלחתי להם.
ירחמיאל כבר יודע שאני מוכן לתת לו את כל מה שצילמתי, בחינם, כדי שישתמש בזה לטובת פרחי מיאמי.
פסח כשר ושמח לך, לכל חברי הפורום ולכל עם ישראל!
תוקן על ידי האפרתי ב- 05/04/2009 18:40:52
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2009 12:55 |
|
| |
תכלס, ירחמיאל יודע שמצלמים את ההופעות שלו. למרות שהוא מעמיד אנשי ביטחון לאסור את הצילום, אני עצמי צילמתי בוידאו יותר מהופעה אחת של מיאמי. אין לו אפשרות טכנית למנוע לגמרי מאנשים לצלם. מה לעשות?
יכול להיות שהוא לא מסכים שיפיצו, אבל אין לו שום סיבה לכך. אף אחד לא עושה כסף על חשבונו, במיוחד שרוב רובן של ההופעות לא יוצאות אח"כ בוידאו או DVD. אתם מכירים מישהו שלא ילך להופעה רק כי הוא יודע שיקבל אח"כ את הוידאו, נניח?
אגב, גם את ההופעה של "רווח" קיבלתי בוידאו מהתחלה ועד הסוף, ולמרות זאת שום דבר לא מנע ממני לקנות את ה-DVD שיצא שנה לאחר מכן.
לגבי הוידאו הנ"ל, בזמן הקצר שהוא היה ב- youtube, הרבה מאד אנשים הורידו אותו, וכבר לא ניתן למנוע את הפצתו לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2009 18:06 |
|
| |
חבל כי אני לא הספקתי להוריד אותו.
|
|
|
|