| נשלח ב-7/8/2007 11:20 |
|
| |
הטרגדיה של השנה בנתניה האחים שירזי זצ''ל שנהרגו בהתפכות ג'יפ
אסון בנגב: 4 בחורי ישיבה נהרגו בהתהפכות ג'יפ
ארבעה תלמידי ישיבת "מאורות התורה" שבטלז-סטון - סיני ואמיר שירזי, גלעד דהרי ואבי רוזנפלד - נהרגו בהתהפכות ג'יפ בשטח פתוח סמוך לצומת הערבה שבנגב. בחור חמישי פצוע קשה
כתב בחדרי חרדים
תאריך: 07/08/2007 4:22:00 |
טרגדיה בצומת הערבה: ארבעה בחורי ישיבה, בשנות ה-20 לחייהם, נהרגו בהתהפכות ג'יפ בשטח פתוח, סמוך לצומת הערבה שבנגב.
מסוק פינה את הבחור החמישי לבית החולים סורוקה בבאר שבע כשהוא במצב קשה.
המשטרה פתחה בחקירת נסיבות התאונה.
ההרוגים הם סיני ואמיר שירזי, אחים בני 20 ו-23 מנתניה, גלעד דהרי בן 26 מאליכין ואבי רוזנפלד מטלז-סטון.
כל החמישה - אברך וארבעה בחורים, הם תלמידי "מאורות התורה" שבטלזסטון.
הם יצאו לשטח מדבר יהודה בסביבות השעה אחת בצהריים, אולם החל מהשעה שלוש אחר הצהריים לא היה עמם כל קשר.
במוקד החירום של זק''א התקבלה בשעת לילה ההודעה על העדרותם. ולקראת חצות נפתחו החיפושים בנסיונות לאתר את הבחורים. לפני השעה ארבע לפנות בוקר הם אותרו על ידי המחפשים.
ברוך דיין האמת.
ההלוויה של אמיר וסיני שירזי יצא בשעה 3:30 היום בצהריים מביתם ברחוב פתח תקווה 55 נתניה לכיוון בית העלמין וותיקים.
תוקן על ידי יוסי_לביא ב- 11/09/2007 16:53:12
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 11:48 |
|
| |
ההרוגים בתאונה: בחורי ישיבה, ביניהם שני אחים
על פי ההערכות, במשך 12 שעות שכב פצוע התאונה בערבה יחד עם ארבעת חבריו ההרוגים בתהום בנחל פרס - עד שנמצאו. הקשר האחרון עם החמישה נוצר כשעתיים לפני התאונה, כאשר אשתו של אחד ההרוגים טילפנה אליו. ההרוגים הם כולם בחורי ישיבה, וביניהם שני אחים תושבי נתניה
ענת ברשקובסקי ומיטל צור
ארבעה בחורי ישיבה, ביניהם שני אחים, הם ההרוגים בתאונת הדרכים הקשה שאירעה בנחל פרס, סמוך לצומת הערבה. הבוקר (יום ג') הותרו לפרסום שמות ההרוגים: סיני שירזי ואחיו אמיר בני 20 ו-23, גלעד דהרי בן 26 מאליכין ואבי רוזנפלד בן 22 מקריית יערים. בתאונה נפצע אדם נוסף באורח קל-בינוני.
הקשר האחרון עם החמישה נוצר אתמול סמוך לשעה 13:00, כאשר אשתו של אחד ההרוגים התקשרה אליו. לאחר שלא ענה לה כמה שעות לאחר מכן היא יצרה עם צוות הנעדרים של זק"א.
כעבור זמן קצר הוזעקו למקום גם צוותי הצלה נוספים והמשטרה. בעזרת אות מטלפון נייד שהיה בידי אחד המטיילים אותר, סמוך לשעה 3:00 לפנות בוקר, רכב השטח שנפל לתהום בעומק כ-40 מטרים. המחלצים נאלצו לקבוע את מותם של ארבעת בחורי הישיבה, הפצוע פונה לבית החולים "סורוקה" בבאר שבע.
כוחות ההצלה מעריכים כי התאונה אירעה סמוך לשעה 15:00, כאשר רכב השטח נסע ככל הנראה לאחור והידרדר לתהום. עדיין לא ידוע האם הארבעה נהרגו במקום.
אלעד סקר, מפקד יחידת חילוץ ערבה שאיתרה את רכב השטח, סיפר: "היה עצוב לגלות בג'יפ את ארבעת ההרוגים. יחידת החילוץ פועלת בערך 50 פעמים בשנה, ובדרך כלל אנחנו מחלצים מטיילים שנפצעו באורח קל או בינוני. לפחות הצלחנו לטפל ולהציל את חייו של הפצוע. זה אירוע שלא נשכח אף פעם".
יהודה משי זהב, מתנדב זק"א, נמנה על צוות החילוץ בתאונה סיפר ל-ynet: "קיבלנו שיחה מחבר שטען שנותק עימם הקשר. יצאו יחידות חילוץ לכל נחל, וצוות החילוץ שהגיע לנחל שמע זעקות לעזרה מהפצוע. הצוות דומם את המנוע על-מנת לאתר את מקור הצעקות". על פי משי זהב, "כשצוות החילוץ הגיע, ההרוגים כבר נמצאו מחוץ לרכב. לא היה רופא שייקבע את מותם, אך היה ברור שהם לא בחיים".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 16:08 |
|
| |
לא משנה מה, נתניה אוכלת פיגועים...
במקום מחבלים מתאבדים יש בחורי ישיבות מתאבדים...
יהי זכרם ברוך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2007 17:16 |
|
| |
תמונת סיני(ימין)ואמיר(שמאל)שירזי זצ''ל

|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2007 12:36 |
|
| |
הבוקר נודע שמרן הגר''ע יוסף התקשר אישית לבית המשפחה (שירזי)וניחם אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2007 00:36 |
|
| |
ה' ירחם
|
| נשלח ב-16/8/2007 18:41 |
|
| |
הכתבה בעיתון "השבת בנתניה"
''מי שישאיר את הפלאפון על רטט ירטוט בגהנום''
שם עתון: "השבת בנתניה"
אהובה אליהו ואבי מוססקו (16/08/2007 14:57:38)
מותם הפתאומי והטרגי של האחים סיני ואמיר שירזי ז"ל, בני הישיבות שנלקחו בדמי ימם, יצר זעזוע גדול ושבר בקרב רבים מתושבי העיר נתניה, בעיקר בציבור הדתי חרדי בעיר. קידוש שם שמיים שעשו השניים במותם, הכניס זריקת התעוררות לקראת תחילת ראש חודש אלול של תשס"ז. מאות אנשים הגיעו במהלך השבעה לנחם ולהתנחם. צעירים, בני ישיבות, תלמידי ישיבות הסדר, מבוגרים, שכנים, חברים וסתם נתנייתים שביקשו לעמוד על גודל הטרגדיה מקרוב.
הרב יגאל קריספל, מי שהיה מזכיר הרב הראשי לישראל, ומנהלה הרוחני של ביה"ס החרדי לבנות "בית מרגלית", דאג להביא את גדולי הדור, לנחם את האם גיטי השבורה: "גייסתי את גדולי הדור בגלל השבר הגדול, לא רק של ההורים, אלא של כל בני התורה בעיר", אמר הרב קריספל והוסיף, "עוד בטרם יאמרו סליחות באשמורת בוקר, פטירתם הטרגית של השניים עוררה גם את האחרון שברדומים", סיכם. הראשון ליצור קשר עם האם הוא לא אחר מאשר גדול הפוסקים הספרדי מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א. בשיחה שקיים איתה בטלפון, אמר, כי נפלה בחלקה זכות גדולה שגידלה את שני בניה באוהלה של תורה. אחריו הגיעו לנחם הרה"ג מאיר מזוז שליט"א, והראשון לציון הרה"ג שלמה עמר שליט"א. הוא שוחח עם ההורים השכולים ארוכות, והצליח לנחם כשאמר כי שנות החיים של השניים הוקצבו להם עוד בטרם נולדו. "ואתם ההורים זכיתם לגדלם כבני תורה". גם הרה"ג הרב הראשי של נתניה דוד שלוש שליט"א הגיע וניחם את המשפחה הכואבת במשך דקות ארוכות.
אלפי המנחמים שהגיעו לחזק, יצאו מחוזקים ומנוחמים. האם השכולה, גיטי, באצילות יוצאת דופן, הפגינה אמונה טהורה והכנעה טוטאלית בקבלת דין שמיים: "השם נתן והשם לקח יהי שם השם מבורך..", היא אומרת.
ניסינו לשוחח גם עם הוריו של צבי מילר ז"ל, בן עשרים במותו תלמיד ישיבת טשיבין, שנפטר במהלך טיול בנחל צאלים בדרום לפני שלושה שבועות. אלה מסרבים להתראיין, בטענה כי זאת צוואתו של בנם שהיה צנוע ועניו. "גם מאיתנו הוא הסתיר את גדלותו. רק לאחר מותו הבנו עד כמה הוא היה עניו וצדיק", אמרה אימו. בשבוע הבא ביום השלושים הם מתכוונים לערוך עצרת התעוררות וכן לכתוב ספר תורה לעילוי נשמתו, "יותר מזה כרגע אין לי מה לומר", אומרת אימו, ורדה כשהיא חנוקה מדמעות.
"קול שבר וזעקה..."
מותם הפתאומי של בני התורה, ראשית של צבי מילר ז"ל, ואחריו האחים שירזי ז"ל, העלה עוד יותר את רף האמונה והיראה גם בקרב הרחוקים. כולם רוצים לדעת מה בדיוק קורה בעיר, ובעיקר לשמוע את הסבר הרבנים.
"בעקבות האסונות הנוראים שאירעו לאחרונה ובפרט בעירנו נתניה, התכנסו הרבנים, והעלו נושאים כואבים שהם בנפש צבור יראי ה', שעפ"י דין המפורש ברמב"ם מחוייבים לעזור ולהתריע להם", צעקו המודעות שנתלו ברחבי העיר נתניה. הרב דוד יהושע רוזנברג שליט"א קרא לישיבה דחופה את כל הרבנים המובילים בעיר. הרב שמעון גבאי, שקהילתו מונה מאות משפחות, ישיבה ותלמוד תורה. הרב משה בן משה שליט"א שגם עומד בראשותה של קהילת ענק. הרב משה דויטש שליט"א, רב מרכז העיר,. הרבנים החליטו כי הקריאה הבולטת שצריכה לצאת לציבור הרחב הינה: "שמירה על קדושת בתי הכנסיות".
"פירצה גדולה פשטה בשעת התפילה והוא נושא השיחות בפלאפונים, המהוה זלזול גדול בתפילה ובקדושת בית הכנסת. חובה לכבות את המכשירים השונים המפריעים לכלל הציבור, וכן השיחה בשעת התפילה וחזרת הש"ץ", צועקים הפשקווילים באותיות שחורות על דף לבן. עוד ביקשו הרבנים מבנות ישראל להקפיד על גדרי הצניעות, הן בלבוש והן בהפרדה והתקהלות שבין הבנים לבנות ברחבת בתי הכנסת. בסיום ההודעה ביקשו הרבנים מהציבור להתאחד ולהתלכד מתוך הערכה וכבוד הדדי, אהבה ואחווה, שלום ורעות: "בקריאה של חיבה פונים הרבנים שליט"א לצבור להרבות בשעורי תורה להתחזק בענייני יר"ש ועשיית חסד, איש את רעהו יעזרו ולאחיו יאמר חזק, השיי"ת יגדור פרצות עמו ישראל ונזכה לגאולה השלמה".
"מי שישאיר את הפלאפון על רטט ירטוט בגהנום"
בכנס התעוררות ענק שכינסו כל הרבנים המובילים, כל הרבנים שדרשו, הדגישו את עניין שמירת הקדושה בבתי הכנסת.
הערב אורגן על ידי הרב אברהם אהרון, חתנו של הרה"ג שמעון גבאי שליט"א, אחד הרבנים החשובים בעיר, בבית מדרשו בישיבת "תפארת למשה" ברחוב בן אליעזר. מאות מתושבי העיר הגיעו לשמוע את הדברים שנאמרו. הנשים שגדשו את עזרת הנשים הצטופפו מתוך שקיקה, לשמוע להתעורר. הרבנים קראו לציבור להתאחד ולהתחזק ביראת שמיים. הרב דוד יהושע רוזנברג שליט"א, רבה של שכונת קריית נורדאו בדרום נתניה, אחד הרבנים המכובדים בעיר, קרא לבנות ישראל לשמור על גדרי הצניעות ולהקפיד שלא להחטיא את הגברים. לבחורי הישיבות קרא להקפיד בלימוד התורה, לציבור הרחב לקבוע יותר עיתים לתורה. אך כאמור המסר שחזר על עצמו היה: שמירת קדושת בתי הכנסת. "אנשים נכנסים לתפילה ומשאירים את הפלאפון שלהם על רטט, מי שישאיר את הפלאפון על רטט ירטוט בגהנום", את המשפט הקשה הזה אמר הרב יהודה יוספי שליט"א.
הרב משה דויטש שליט"א, דיבר בכאב בדברים שיצאו מן הלב ונכנסו אל הלבבות, "שימרו על קדושת בית הכנסת. קיבעו עיתים לתורה. אני רואה אנשים שמגיעים לבית הכנסת ובאמצע התפילה מדברים אחד עם השני, עונים לפלאפון, אלו דברים מסוכנים", אמר.
הרב שמעון גבאי שליט"א, קרא לכולם להתעורר. הוא הזכיר את דברי האדמו"ר מגור שאמר, כי השואה פגעה בעיקר ביהדות אשכנז מאחר והם לא הקפידו על כבוד בית הכנסת.
מי שהצליח לזעזע בדברים קשים, היה הרה"ג יהודה יוספי שליט"א. הוא איים שמי שיבוא עם פלאפון רוטט לבית הכנסת ירטוט בגהנום, ואלו רק חלק מהביטויים הקשים שנאמרו על ידו. הוא הציג מסמך מתקופת השואה בו אחד הנאצים נכנס לבית הכנסת פתח ספר תורה וקרע חתיכה מתוכו, כדי שישמש ככיסוי לתעודה שלו. כעבור שנים רבות, בנו הביא את המוצג למשלחת יהודית שביקרה במחנות. המשלחת העבירה את המוצג לרב דוד גרוסמן ממגדל שליט"א העמק שהעביר אותו לידיו של הרב יוספי, "הפסוק שהיה כתוב על המוצג היה פסוק מהתוכחה בפרשת "כי תבוא", "והפליא השם את מכותיך... מכות גדולות ונאמנות... ונשארתם מתי מעט...".
כלתו של אמיר שירזי ז"ל מדברת לראשונה: "הוא תמיד אמר שהכל זמני"
רחלי חג'ג', כלתו המיועדת של אמיר שירזי ז"ל, מדברת לראשונה. היא משתדלת להפנים את הכאב ונזכרת בימים האחרונים. לדבריה הם תכננו להינשא בקרוב, לאחר שסיני ז"ל האח הגדול ימצא שידוך הולם. היא הצטרפה בעקבותיו למדרשית בנות, מה שחיזק אותה מאוד. "סיני השפיע על אמיר, ואמיר השפיע עלי. הוא כל הזמן אמר שהכל זמני, רק התורה היא נצחית. הוא לא יכל להבין איך אנשים עוברים ברחוב וחיים כאילו כלום, כאילו אין תורה כאילו אין בורא עולם. הוא רצה לצעוק, והתפלל בלי סוף שכולם יחזרו בתשובה שלמה". אמיר ז"ל, שחגג רק לפני ארבעה חודשים את יום ההולדת העשרים שלו, בחר לעשות דווקא ביום זה צום ותענית דיבור, "אומרים שבגיל עשרים מתחילים לקבל דין שמיים. הוא החליט לטהר את עצמו. הוא צם ועשה תענית דיבור, כאילו ידע שהוא לא יספיק להגיע ליום הכיפורים. הוא עלה לשמיים כשהוא בתשובה שלמה, טהור וזך כמו תינוק, יושב לו שם בצל השכינה ליד בורא עולם, זה שאהב ורצה יותר מכל. הוא תמיד צעק את השיר, "צמאה נפשי לאלוקים...", מספרת רחלי.
את היום האחרון היא זוכרת היטב: "במהלך הטיול הוא התקשר מספר פעמים, סתם בלי סיבה, כדי לספר כיצד באמצע המדבר הוא וסיני מצליחים להתחבר לגמרא. שעתיים לפני שנותק הקשר לגמרי, הוא עוד התקשר ואמר, שמחר תהיה לי הפתעה. אז הנה זאת ההפתעה שלי, יום אחרי הודיעו לנו על התאונה. אני כואבת את מותו, אבל מקבלת את הדין באהבה. אני אחזור למדרשיה להמשיך ולהתחזק ולממש את צוואתו, להתחזק ולחזק...".
תוקן על ידי נתניתי_10 ב- 16/08/2007 18:40:39
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2007 23:42 |
|
| |
יהודים מתי נתעורר!?!
כנסו לאתר www.dani18.com יש שם תקשורים מלפני כמה שנים, שמראים את המצב בדיוק היום,
צירפתי תקשור חדש. רלונטי לאשכול.
תקשור 17, ירושלים, יום שלישי, כ"ג באב התשס"ז 7/8/2007
(לפני הגהה)
דניאל:
יש לי לומר שהרבה דברים קורים מסביבנו, ואנשים לא כל כך רוצים לשים לב. הדבר הראשון שהיום נהרגו 4 אנשים צעירים, 3 בחורי ישיבות, ואברך אחד. ואיך הם נהרגו לא עלינו ? נהרגו בטיול ג'יפים. בחורי ישיבה ואברך שנהרגו בטיול של ג'יפים. אני שואל, מה עושים בטיול של ג'יפים לומדי תורה? מה עושים? מבזבזים את הזמן שלהם על דברים מסוכנים? דברים גויים ולא מבינים. שוב לא מבינים. אני שואל את המשפחות, את ההורים של אותם בחורי ישיבה מאותה ישיבה. לנסוע בטיול של ג'יפים, זה מתאים ללומדי תורה? ישיבה טובה. אוי לנו,אוי לנו.
ולא רק זה, כל אלה שהלכו לטיולים בשמש החזקה, במזג האויר הקשה, בשביל מה? בשביל מה? זה נגד התורה לסכן את החיים על שטויות. לראות את נפלאות הבורא? אדרבא, אבל לא בשיגעון, לא בדברים גויים.
לא בלסכן את החיים.
אורח: דניאל, 4 בחורים דווקא מנתניה, איך זה שיש 4 מנתניה, משם דווקא?
דניאל: אני לא יכול לענות על זה. אבל כל כול עם ישראל צריך לשלם על זה. כי הרבה מאוד מאתנו רוצים את זה, את החיים הגויים (החומריים, הנאות העולם הזה), את המהירות, את השטויות.
עוד דבר, היו הרבה דברים שקרו בעולם, אך לפני שנעבור על העולם, היו הרבה תאונות. אני רוצה להזכיר ליהודים שבזמן האחרון היו הרבה תאונות ומקרי מוות משונים בין היהודים החרדים.
ואני רוצה לספר לכם שהרב עזריאל טאובר סיפר ספור מאוד חשוב של בן אדם, בחור ישיבה, שהיה מאומץ, ולא ידע זאת. באיזה שלב אמרו לו בגיל 20 שהוא מאומץ, והוריו הביולוגיים הם גויים. הבחור הזה הלך לראש הישיבה, ושאל מה לעשות. ראש הישיבה אמר לו להתגייר, והוא אמר שהוא צריך לחשוב. הוא חזר ואמר שהוא לא רוצה להתגייר. ולמה החליט שהוא לא צריך להיות יהודי? עם כל 613 דינים וחוקים, 7 מצוות של בני נח זה מספיק לו.
ראש הישיבה קיבל הלם מזה, כזה בחור חשוב מחליט החלטה כזו? אחרי כל התורה שתלמידו למד? הוא החליט לערוך מחקר קטן בישיבה שלו. הוא הציג שאלה כזו: "אילו היית מגלה פתאום שאתה גוי, מה היית עושה?
80% מהתלמידים אמרו שהם היו עוזבים את היהדות, והולכים להיות גויים (!!)
הרב ישראל טאובר בכה בדמעות על הדבר הזה, וזה באמת מזעזע. והוא אמר שהוא מאמין, שאילו הוא היה שואל את כל הקהל שהוא דיבר אתם באותו לילה (היו כ- 5,000 נשים) הוא לא היה בטוח כי גם הם היו מחליטות כמו הבחורים.
אבא: מתי זה היה? (ממש לא האמנתי)
דניאל: בתשעת הימים.
התגובה הראשונה זה להגיד לא נכון, איך זה יכול להיות ? אבל באמת, כמו שאנו קשורים לגשמיות, כמו שאנו עושים טיולים על ג'יפים, ודברים של הגויים, אז אנחנו כן צריכים להאמין לזה. ואני רק רוצה להזכיר לכם, שבמצרים כל היהודים לא שינו שמם, לשונם, ומלבושם. ובכל זאת 80% לפחות, אם לא יותר, לא היו ראויים לצאת ממצרים,כיוון שהיו כל כך קשורים לתרבות ולעבודה זרה שלהם ולכן הם מתו עוד במצרים.
אני רק מתפלל מאוד חזק שזה לא יקרה עכשיו.
כל בן אדם יכול לראות בבירור שהעולם מתכונן למלחמה, ולא רק מלחמה בישראל, אלא מלחמה הרבה יותר גדולה. רואים בבירור שרוסיה, הדוב המסוכן הרים את ראשו חזק, ורוצה לבלוע את העולם. רואים את הקשר בין הרדיקאלים המוסלמים, שמחכים לשלוט על כל ארצות ערב וגם באירופה. רואים את שכנה של ארה"ב, מקסיקו, שכ"כ מסוכן שם, שאי אפשר לטייל שם. וזה מקום מאוד טבעי בשביל כל מיני רדיקאלים איסלמים להתבסס ממש על גבול ארה"ב, והאמריקאים מפחדים מזה מאוד. יש ארצות כמו ונצואלה, שכ"כ שונאים את ארה"ב, וידידה של איראן, וזה מאוד מסוכן בגלל כל הנפט שיש להם.
וארה"ב סובלת מדיכאון פנימי- מבעיות בכלכלה, ממשבר רוחני, כי כבר כמעט אין שום מורליות. הגשמיות תפשה את הראש של כולם, ולא מעניין אותם כלום. והגשמיות כשזה עובר את הגבול- זה מביא לדיכאון.
כל אירופה בסכנה גדולה. כי האוכלוסייה הערבית בארצות שלהם מאוד גדולה ומאוד מסוכנת. ויש מטורפים שהם ראשי ממשלות בכל מיני ארצות, אוי לנו.
ואנחנו כולם עם הראש באדמה. זה לא רק הסורים על הגבול עם ישראל, זה גם הרוסים. וזאת אומרת שלא רק האיראנים והעיראקים שטים בים בגבול איראן, אלא גם האמריקאים והרוסים קרובים גם.
אז מה אתם חושבים?
הרוסים שוב מתנהגים כמו לפני נפילת מסך הברזל, אני חושב שכדאי מאוד בעתיד הקרוב, שהיהודים יברחו מרוסיה, כל זמן שיש עוד אפשרות.
העולם עומד על סף קריסה, חוץ מכל המסרים דרך מזג האוויר המשונה, אסונות הטבע שבכל העולם הרבה יותר מהרגיל, וכו'.
יהודים, יהודים, תפתחו את העיניים אין לנו זמן. יהודים, יהודים, סכנה גדולה! תחזרו בתשובה, תחזרו לאמת, לקב"ה, תחזרו לריבונו של עולם,תחזרו לאבינו שבשמים!
אבא: אתמול נכתב בידיעות אחרונות שרוסיה מקימה בסיסים
צבאיים בסוריה אתה רוצה לומר משהו?
דניאל: כבר התייחסתי לזה. (תקשור קודם דניאל אמר שהרוסים
שולחים נשק מתוחכם לסוריה).
אבא: האם כדאי להכין בבית מלאי של אוכל לפני שמתחיל כל
הסיפור?
דניאל: כן, כמה שנים אנחנו אומרים את זה.
אבא: לכמה זמן?
דניאל: לפחות שבועיים, אבל אוכל שמשתמשים בו כל הזמן, שלא
לזרוק את זה.
אבא: קיבלתי מכתב מיהודי בשם רן (ב2/8/2007) שכותב:
דברתי היום יום חמישי י''ח אב ס''ז עם סגן אלוף במלואים שהיה בשיחה של מפקדים עם אלוף פקוד העורף שאמר שלפי הערכת מודיעין עדכנית כדבריו - "אנחנו מתנהגים כמו בנות יענה ובאמת המצב הוא כמו לפני השואה - עד אוקטובר תהיה כאן מלחמת עולם". אמרתי לו -זה בדיוק מה שאומרים האוטיסטים. בברכת ישועה ברחמים, רן
אתה רוצה להתייחס לזה דניאל ?
דניאל: תקשיבו טוב, מה שהאדם הזה אומר, הוא לא אוטיסט, זה אדם בשטח שאומר את זה, וזה לא סתם. ולמה הוא אומר את זה?
שנחזור בתשובה, ולא נחכה לראות איך כל הפצצות יורדות כי זה מעניין כמו קרקס. אלא עכשיו ומייד לחזור בתשובה, כדי שזה לא יפגע באף אחד מאיתנו.
אבא: קיבלתי מכתב המפנה לקטע מעניין מתוך האתר של NFC מתאריך - יום ראשון 22 יולי 2007
"...בכל הפעמים האחרונות שבהן התבטא נשיא אירן, אחמדינג'אד, בדבר השמדת ישראל אירעו בארצו רעידות אדמה ברמה בינונית, בתוך 48 שעות ממועד הצהרתו. מדובר ב5 הפעמים האחרונות בהן התבטא בנושא (חיפוש פשוט בגוגל מניב את תאריכי הרעידות וההתבטאויות)"
http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-136335-00.html?tag=00-23-32
האם יש לך התייחסות לזה, דניאל?
דניאל: לא. אפילו אם כן, אז מה? הוא לא יצליח, אבל לנסות הוא
ינסה.
אבא: דניאל, בקשר ל-2 מיליארד עכברים בסין (דניאל אמר בתקשור
הקודם), מאיפה אתה יודע את זה? ספרת אותם?
דניאל: מכל הראשים של כולם.
אבא: צוריאל שלח לנו מכתב מעניין -
התיקשור האחרון שמתייחס לספקנים באמיתות התקשור יפה מאד ומאד אהבתי. אני אישית כבר לא מתווכח עם אנשים זה גומר לי את האנרגיות בגוף, וברוך ה' אתה לא מעביר נבואות זעם אתה מעביר דברי אמת לאמיתה, ודברים הכי משמחים שקיימים בעולם, ערב חזרת המלך לביתו.
אבא: קבלנו עוד מכתב חיזוק מאברהם מבאר שבע -
בעניין התגובות התמוהות למיניהם רציתי לומר שאותם אנשים שכותבים כך, זה משום שהם לא קראו את כל המסרים, השאלות והתשובות מההתחלה. הם נכנסים באמצע הסרט ורוצים שהכל יהיה ברור להם. אני אישית מאוד נהנה מהאתר, ואין צורך לספר בשבחו, ואתם וכל הצדיקים שמעבירים מסרים - אני יודע שעוד הרבה מודים לכם מאוד ואשריכם ויהי רצון שתמשיכו להוסיף לנו עוד אור כזה הערה: אני קורא את האתר מהתחלתו ואני רק נהנה ממנו ושואב ממנו עידוד וכח.
דניאל: אברהם מבאר שבע, אתה נותן לי הרבה עידוד.
(1)
כותרת: ואהבת לרעך כמוך אני ה' (ויקרא פרק י"ט, 18)
שואל: רמי מהנגב (30/07/2007)
שאלה: דניאל, אתה מדבר על אחדות העם. אני ל א יודע איך אפשר לומר אחדות כאשר יש כל כך הרבה שנאה בין ספרדים לאשכנזים.
מתוך ספרים שקראתי הבנתי שמי שאשם בשנאה הזו אלה האשכנזים. תמיד חלחלו ריב ותמיד הכשילו את הספרדים והתייחסו אליהם בתור עבדים. אני רוצה לשאול אותך איך או איזה מסר יש לך להעביר לאשכנזים במיוחד החרדים.
אני אתן לך דוגמא - אם אשכנזי מתחתן עם ספרדיה אז בטוח יש לו איזה פגם אצל החרדים. אני שואל למה שנאה כל כך גדולה כזו !!??
(אבא: לאור שאלתו של רמי, שמתי לב כי כל הדודים של דניאל נשואים לספרדיות וכל הדודות של דניאל נשואות לספרדים).
דניאל:
גם אני שואל, למה שנאה כל כך גדולה, זה מאוד כואב לי וזה גורם להרבה שנאת חינם. אם היתה לי תשובה הייתי נותן לך אבל זה אצל אשכנזים ולא רק חרדים.
הציונים שהגיעו ארצה, הקבוצה של בן גוריון, הם היו הכי גזענים, הם היו הכי נגד הספרדים, והם הרסו את העליות הספרדיות והתימניות שהגיעו. ממש הרסו אותם בדם קר. הם בנו את שכונת התקווה, וכל הבעיה שיש שם. הם בנו את כפר שלם, וזה שהם עשו בושות לספרדים ואמרו להם: מה אתם מדברים ערבית? למה יש לכם כ"כ הרבה ילדים? ממש לקחו מהם את הכבוד העצמי, והורידו אותם עד לעפר.
לא היו בעיות של אנשים פושעים בארצות ערב בין היהודים, אבל פה כן, למה? הם לקחו את הספרדים ועשו מהם אפס שלא שווים כלום, והם גרמו את הנפילה הגדולה לכל כך הרבה יהודים חשובים ממקומות כמו מרוקו, וכו' והרסו כמעט את התימנים.
אבל ברוך השם התימנים והמרוקאים חוזרים לאמת.
ובעצם הם (האשכנזים) חיסלו גם את עצמם, כי הם לקחו יהודים טובים מהשואה והורידו מהם את האמונה ואת הביטחון בה'.
אז רוב הבעיות שלנו באו מהציונים, מהקבוצה של בן גוריון, מהחוליה הזאת. לכן אני לא מבין וכואב לי הלב על הירידה הזו של אהבת ישראל שיש לנו. אבל אני מקווה שלאט אט הכל יעלם, על מנת שכאשר יגיע המשיח , כמו שאחד אומר אולי הוא יהיה גם ספרדי וגם בעל תשובה
וזה יסדר את כולם.
(2)
כותרת: החפץ חיים
שואלת: שירה (02/08/2007)
שאלה: אני כ"כ רוצה לעזוב את העולם הזה ולהתמסר לחלוטין רק לרבש"ע אבל זה מאוד קשה, גדלתי בבית שבו החיצוניות מאוד חשובה-ובעיקר היא. איך עוזבים את הכל?
דניאל: אני אגיד לך, זו התרופה כדי להציל את החיים, אז כדאי מייד להתחיל. אין הרבה זמן.
(3)
שואל: אלדד (04/08/2007)
שאלה: אם יהודיה נקברת בקבר של גוים בצרפת האם המשפחה
היהודיה שלה יכולה ללכת ללויה? כמו כן היא נקברה בארון
כמנהג הנוצרים.
דניאל: אני לא פוסק, אני לא יכול לענות על זה.
(4)
כותרת: אבל לגמרי
שואלת: פלונית (02/08/2007)
שאלה: אני מאוד רוצה להפסיק להכנס לאתר שלכם ולהתחיל להתחזק באמת-ולא לקרוא את הנבואות ולפחד. איך זורקים את העולם הזה והאינטרנט מהבית?
דניאל: סוגרים את המחשב, אבל לגמרי.
(5)
כותרת: יהודי על באמת.
שואל: אלמוני מב"ב
שאלה: במה יש להתחזק בימים אלו אציין שאנו חרדים ב"ה
דניאל: במה יש להתחזק? לזרוק את העולם הגשמי, גשמיות יתר,
ולחזור להיות יהודי באמת.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2007 23:45 |
|
| |
עוד תקשור מלפני שלוש שנים
בורא העולם מכין אותנו לקראת השינוי הגדול.
העולם כמו שהוא עכשיו, עומד להסתיים בעתיד הקרוב, הסוף מתקרב
במהירות, הסוף מגיע ומרגישים את זה, זה כל-כך ברור, העולם הגיע
למבוי סתום, לדרך ללא מוצא, ובארץ משבר וכשלון כללי, בחינוך,
בכלכלה, בחברה, ובמה לא? ואנו כעדר טועה ללא רועה ודומה שאין אור
בקצה המנהרה.
עכשיו, עכשיו, אין זמן! תחזרו בתשובה!
תצעקו ביחד פה אחד ה' הוא האלוקים!
ה' מפרק את עולם השקר וזה ממש הרגע לפני לידת עולם האמת,
ואנחנו עם ישראל יושבים, מסתכלים, מתבוננים, סובלים, אבל כמו
שיכורים לא זזים, ולא צועקים ולא מנסים לשנות.
עלינו להחליט שאנחנו שייכים לקב"ה, שהוא הכל יכול, שרק הוא יכול להציל
אותנו. ליהודים רבים מאד יש הרגשה שבכל זאת, צה"ל הוא הגורם
החשוב במלחמה, או אולי ראש הממשלה ושבנק ישראל הוא הקובע איך
הכלכלה תהיה, אולי הבורסה ובחו"ל עדיין מאמינים ביכולת האישית של כל
אדם להחליט ולנצח בכל מצב, עדיין מאמינים שפרנסה היא בידי האדם
בעצמו, ומאמינים שהכל יעבור והעולם יחזור למה שהיה לפני ה-11
בספטמבר.
אבל העולם לא יחזור למה שהיה.
הקב"ה שוחט את עגל הזהב, לכן גם הכלכלה לא תחזור למה שהיתה,
והעולם עומד לפני מלחמה לא פשוטה בכלל.
לפי הנבואות הקדושות, אדום ישלם את המחיר הגדול ביותר ולא ישאר אף אחד, ולא ישאר אף יהודי אחד בחו"ל, כלומר, שיצטרכו לעזוב את חו"ל ולבוא לארץ ישראל.
אבל יהודים! יהודים! אפשר להמתיק את כל זה ולהביא את הישועה בשמחה ובקלות יותר.
למה לסבול? ה' עכשיו נותן לנו רגע, רגע כדי לתקן, כדי לחזור אליו.
עם ישראל, תתפללו, תתפללו, למלא את הארץ ואת העולם בתפילה
ובתהלים. תתפללו ותבקשו סליחה ומחילה מהקב"ה.
תבכו, תגידו סליחות, אבינו מלכנו, ותחליטו שתחזרו לחיים האמיתיים, גם החרדים גם הדתיים,
גם החילוניים, כל עם ישראל עם אחד מתחת לדגל הקב"ה.
אם כולם יתאספו ביחד ויתפללו כמו שצריך ויחליטו מה שצריך, אז בע"ה נראה ישועה גדולה, והישועה תגיע הרבה יותר בקלות.
עם ישראל, תפתחו את העיניים.
אין זמן אין מקום בטוח בעולם.
אף מקום לא בטוח בעולם, רק מקום אחד!!! - קרוב לקב"ה.
עם ישראל, לשים שק ואפר, תלכו למקומות קדושים להתפלל ולבקש מהקב"ה מחילה, להחליט לחזור בתשובה. תצאו לרחוב בהמוניכם, תבקשו בבכי ובצעקה להתחנן לפני הקב"ה להציל אותנו, לחזור הביתה ולהתחיל להיות כמו שהבטחתם. תצעקו ביחד כל עם ישראל פה אחד:
ה' הוא האלוקים! ה' הוא האלוקים! ה' הוא האלוקים!
כל אחד יכול לשנות את עצמו עכשיו, ברגע זה, וזה לא לוקח יותר מרגע אחד.
זה לא מספיק להתעורר אחרי שהכל נופל ואין הצלחה לצבא וכו' ואז פתאום נחליט שאנחנו מאמינים בהקב"ה.
אנחנו צריכים להחליט ולבחור לפני שהאמת תתברר.
בעתיד הקרוב, אחרי שכל אחד בחר בצד שלו, לרוב לא יהיה אפילו זמן לחזור ולבחור שוב.
כדי להציל את עצמנו אנחנו צריכים לעשות תשובה, לחזור לקב"ה לבטוח בו, להאמין בו, לאהוב אותו, לעשות את המצוות שלו, לקבל את כל התורה בנעשה ונשמע ללא תנאים.
האדם נולד לעשות בעיקר ארבעה דברים תפילה, חסד, לשמור מצוות
וללמוד תורה, וזה מה שצריכים לעשות.
השכינה היום מאד עצובה כי השכינה יודעת מה מחכה לעם ישראל, כל-כך מתגעגעת לעם שלה ולא רוצה שהם יסבלו ומחכה בכל רגע שהעם יחזור אליה בשמחה וברצון.
יש מחיצה בינינו ובין הקב"ה המחיצה זו הגשמיות, הרצון לכסף, לבתים
לריהוט וכו' אבל כשמורידים את המחיצה, אז כבר אין בעיה להגיע גבוה
ברוחניות, ולהגיע עד הקב"ה.
הבוחר להיות נאמן לה', לתורתו ולמצוותיו, הוא הבוחר בחיים והבחירה
בידך ואם לא עכשיו? אימתי?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2007 14:25 |
|
| |
שבוע הבא זה ה-30 .
כנראה שזה יהיה בנחלי אלון ברח' בן שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2007 16:31 |
|
| |
ביום שלישי הקרוב יתקיים ברחבת בית מדרש "נחלי אלון"
עצרת 30 לפטירתם של האחים אמיר וסיני שירזי ז''ל
עם הרב יצחק יוסף הרב נוירגשל ועוד'
בסוף הערביערך ברוב עם סליחות עם החזן המפורסם אבוהב.
|
|