פעם היה פורום זה פתוח לכל בני הישיבות ועכשיו הוא רק למנויים אישית וחבל כי מספר המשתתפים קטן ודברים חשובים נכתבים כל הזמן בין מספר שמות מאד מצומצם אולם אם לכהפ היו קוראים זאת מאות הבחורים היה דבר יפה אולם גם סגרתם וגם תמידאותם ארבע או חמשה משתתפים זה נראה שרק כחמשה שרואים והם המשתתפים כשחלקם בנות לכן הצעתי שיפתחו לקהל בני הישבות כמו שהיה כי הרי ממילא אין כאן סודות ולא לשון הרע וזה יכול להוות מאד לגיבוש להודעות ובמיוחד לשמחות ולחדשות של בני הישיבות וכן למידע על הישיבות וגם לויכוחים מחשבתיים אולם במצב הנכחי לא נקרא עי ההמון וכל הזמן מגיבים אותם שניים שלשה וממילא זה לוקה
נשלח ב-10/8/2007 14:45
החלטה נבונה מאוד!
נשלח ב-8/8/2007 21:58
כנ"ל
נשלח ב-8/8/2007 15:49
אני גם כן מצטרף לברך על ההחלטה.
נשלח ב-8/8/2007 15:29
הלמדען,
שמחה אוחזת בי למראה אות חיים ממך...כמה זמן שלא נתראנו.
נשלח ב-8/8/2007 15:16
בתור חבר ותיק בפורום אני מברך על ההחלטה.
נשלח ב-8/8/2007 15:04
כחלק ממהלך יישום בקשותיהם של חברי הפורום שכתיבתם בפורום מקנה להם בעלות על הפורום [ואני מתכוון לכל מילה הכתובה כאן],הוחלט לפתוח את הפורום לכל מאן דחפצי לעיין בסוגיות הבוערות כאן. אך מכיון שאין כאן החלטה פה אחד מכל חברי הפורום לפתוח את הפורום גם לכתיבה,הוא יישאר סגור בשלב זה לכתיבה.
נשלח ב-8/8/2007 14:47
מה?!!? רק עכשיו שמתי לב שהפורום הזה מוגבל לחברים!
ממש לא לעניין!
למה לעשות פורום "בעולם הישיבות" שאך אחד לא יכול לקרוא בו?
חבל, פספוס גדול.
ואני בעד לפתוח את הפורום גם לכתיבה חופשים. לפחות לעוד תקופה.
לך תדע כמה אנשים שרצו להכנס הפסדנו בגלל ההגבלה הזו!
יפתח פורום "בעולם הישיבות" לציבור ומיד!
(ומה אם מישהו לא שייך לעולם הישיבות ומתעניין בו? לא אסור לקרוא/לכתוב?)
לא היתכוונתי כשכתבתי לפתוח לציבור הרחב לתת גם לכל אחד להגיב אלא לכתוב נושא שרק מספר מצומצםשל אנשים יקראו בזמן שזה נושא שחלק גדול מעולם הישיבות צריכים לראותזה לא נראה לי אולם לשאלה השניה כדי לייקר הכתיבה לא לתת לכל אחד להגיב זה דיון אחר ולא על זה כתבתי אפשר לעשות כמו שעושים בחדרי חרדים שכל אחד רואה ולא כל אחד יכול להגיב
נשלח ב-8/8/2007 13:26
ישיבה_אחת, אני קצת עסוק בזמן האחרון, כך שלא יוצא לי לכתוב כלל, היום במקרה יצא לי חור פנוי אז אני מספיק לכתוב.
נשלח ב-8/8/2007 12:40
פרנציסקן, חבר אתה חסר...
אנחנו עוד זוכרים את הימים שבהם לא היה אשכול שלא כתבת בו... לאן זה נעלם?!
הבעיה שהפורום לא נועד לקהיליה משפחתית איכותית וקטנה. זה עולם הישיבות פה.
בשביל קהילה קטנה וחמה אפשר לפתוח פורום נפרד לא קשור שיהיה רק בשבילנו ללא הגבלות על התוכן. (מהמותר לנו).
בכל זאת, ברוך השב :)
נשלח ב-8/8/2007 11:20
ואני, בשונה מרובכם, למרות שלא מגיב פה הרבה (או בכלל) לאחרונה, מתנגד לפתיחת הפורום לציבור הרחב. בהתחלה הייתי נגד סגירתו וכעת אני נגד פתיחתו. אם הנהלת הפורום רוצה להגיע לקבוצה איכותית ומשפחתית שתמליץ לכל מיני אנשים בעלי יכולות ויכוח וכתיבה על הפורום, אך תשאיר אותו סגור לכל מיני ניקים...
נשלח ב-8/8/2007 10:35
יעקב, זה לא פשוט, הדירקטוריון העליון של הפורום צריך להתכנס ברוב של 51% מחביריו לפחות ולהצביע על ההצעה בקריאה ראשונה, שניה ושלישית, ולאחר ההחלטה להעביר את ההוראה למשרד המתאים ולחכות לאישור של ועדת מומחים שתייעץ איך לשלב בצורה הטובה ביותר בין המתכונת הנוכחית למתכונת החדשה. לאחר האישור, ההחלטה צריכה לקבל גושפנקא רשמית בדמות חתימתו של יו"ר הוועדה העליונה של הפורום (הפרולטריון) ולאחר מכן, ההוראה יורדת לרמת צוותי היישום בשטח ובתוך זמן מה שיאפשר להתרגל לרפורמות הפורום ישתנה בהתאם להחלטה של הדירקטוריון.