בית פורומים שידוכי חרדים

על מה מדברים פגישה ראשונה??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/8/2007 18:05 לינק ישיר 
על מה מדברים פגישה ראשונה??

שלום לכולם!

אני חוזר בתשובה (מרקע דתי לאומי פשרני לחרדי לא מרקע חילוני) הציעו לי להפגש עם בחורה ליטאית מבית  אני אישית העדפתי מישהי מרקע דומה לשלי 
אבל אמרתי נו טוב ננסה, נדהמתי מהיקף הבדיקות והחקירות (טלפון של רב שמכיר אותך? למה זה? למה ככה? איפה אתה לומד? למה דוקא שמה?  וכו' כו') והמידע שהועבר אליי לפני כאשר בסופו של דבר נפגשתי לא היה לי מה להגיד! אין לי מה לשאול (כל המידע כבר ניתן לפני כן, מה אני אשאל?) הכרת המושגים של שנינו שונה אין לי מושג (כשנפגשתי והרקע היה דומה רק על המעבר בהשקפה, דרך, אופן התחזקות היה אפשר למלא שיחה של שעות לפני שמכירים את הבנאדם בכלל) אחר פחות משבוע מהפגישה קיבלתי טלפון מזה שהכיר ביננו:
א.היא אמרה שהיא לא מעוניית להמשיך בגלל ש... שאלתי אותה בתחילת השיחה: "מה שלומך?"!! (גם זה אסור??? האמת חיפשתי מה להגיד אחרי דקות של שקט ומריטת עצבים ו'מה אני עושה כאן? ' ו'למה הסכמתי לזה בכלל?' שהיא לא אומרת כלום ומחכה שאני אדבר)
ב.על מה באמת אפשר לדבר בפגישה ראשונה כשעושים את כל הבירורים לפני כן (לפחות כמשפט פתיחה "לשבור את הקרח"*
אנא עזרו לי!
(הודעה ראשונה שלי בפורום כאן)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2013 15:02 לינק ישיר 

בס"ד
נכון נקודה....מניסיון טרי וכואב...אוף שה' יעזור לי...........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/4/2013 13:24 לינק ישיר 

את עניין "ההשקפה"...

אני חושב שהשקפה זה דבר כל כך רחב... זה מסתעף לאין סוף של נושאים ותחומים.. כך שא"א לענות על זה בכן ולא, כי זה פשוט תלוי באיזה תחום ונושא מדובר... 

ומבלי לדעת למה בדיוק התכוונת, אישית חושבני שפגישה ראשונה צריכה להיות קלילה.. להיות סוג של שיחה כמו בבית קפה.. על דה ועל אה.. רק לבדוק אם יש זרימה.. או  יש איזו כימיה.. ובעיקר.. רק לבדוק אם הצד השני לא דוחה..
שיחה כבדה..או העלאת נושאים עמוקים וכבדים לדעתי רק מרחיקים את המטרה.. רק גורמים פחות להתחבר.. 

זו דעתי.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/4/2013 22:26 לינק ישיר 

למה לא?

מה שעולה לך בראש- תשאל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2013 16:49 לינק ישיר 

הכי טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2013 15:38 לינק ישיר 

נשלח ב-19/4/2013 15:35חסום משתמש  צטט הודעה  ערוך הודעה  לינק ישיר  מחק הודעה  עגן/בטל עיגון להודעה 
להעלות בפגישה ראשונה את עניין ההשקפה...

האם זה מקובל או שזה חריג!?!

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 20:20 לינק ישיר 

גפת
ראשית שיהיה בהצלחה
אל תחשוב שכל החרדים מבית הם כאלו...
למרות שאתם יודעים הכל אחד על השני
ההצגה חיבת להימשך, ואולי תמצא דברים שגויים במידע שהתקבל .
בקשר לתשובות קצרות, תנסה לשאול אותה עוד פרטים  בלי בושה
אבל מצד שני בצורה עדינה,
שיהיה בהצלחה,הפעם הראשונה היתה קשה ,השניה תהיה יותר קלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 17:11 לינק ישיר 

לא ראיתי שום חזרה על תגובה.
מסכימה איתך שאם היא הורידה אותו בגלל ה"מה שלומך?"
הוא צריך לשמוח...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2007 17:05 לינק ישיר 

בלאק, כנראה לא קראת את תגובתי (שאת חוזרת עליה...)
בכל אופן את אומרת את זה בצורה הרבה יותר ברורה: תזרום!

הכי נכון, הכי טוב, הכי טבעי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2007 02:01 לינק ישיר 

אהבתי את הבדיחה אם הפסיפלורה. חמוד ביותר.                                                                                             גם אני שמעתי אותה עם האטריות אבל אין ספק שעם הפסיפלורה זה מצחיק יותר ( או שהשעה משפיעה עלי)
לעניננו,
מי קבע את כל החוקים האלו לגבי "מה מדברים בפגישה ראשונה" ושידוכים בכלל.
זה נשמע כ"כ משעמם וצפוי. למה לא לתת לדברים לזרום??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2007 23:48 לינק ישיר 

במקור שמעתי את עם מלפפונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2007 23:43 לינק ישיר 

תודה לעונים (עדיין לא לגמרי קלטתי איך כתיבת הודעות בפורום, את ההודעה הראשונה כתבתי ורק בפעם השלישית הצלחתי "לגרום לה להופיע", מתכנת מחשבים אני כבר לא יהיה...)

ל-מיכאלה: ניסיתי (בפגישה המסויימת ההיא) אני ידעתי את התשובות היא ידעה שאני יודע וענתה תשובות קצרות (שאלתי לדוגמא: "במה את עוסקת" וציפיתי לתשובה לפחות קצת מורחבת שיהיו לי נקודות לפתח את השיחה התשובה שלה כללה רק את שם המקצוע... הרגשתי חוסר עונים עם התשובות האלו) 

ל-משגיח: תודה על ההפניה לאשכולות, לגבי איך הגעתי לכאן, בקיצור: נכנסתי לאתרים של שיעורים לחוזרים בתשובה (שופר, ערכים וכו') באחת השאלות הקשו על הציבור החרדי "איך אתם אומרים כך וכך" ולראיה הביאו הפניה מ"בחדרי חרדים" (שלא הכרתי עד לאותה שאלה) נכנסתי לפורום הנ"ל ומשם לפורומים בהייד פארק (דרך ה"חדשות" של בחדרי חרדים) וראיתי את "שידוכי חרדים" ומאז אני קורא כאן (לא יודע כבר כמה זמן, כנראה מספיק בשביל לנסות גם לשלוח שאלות שלי ולא רק לחפש את התשובות ע"י שאני אקרא את כל הפורום או אחכה שמישהו ישאל את השאלה) 

ל-ליטאי: פעם ראשונה שאני רואה שמישהו מציע את זה עם פסיפלורה (כל הזמן ראיתי את זה עם אטריות...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2007 22:19 לינק ישיר 

צריך לדבר על משפחה, על הטעם שלה, ופילוסופיה.
אז תשאל קודם : את אוהבת פסיפלורה? היא תענה כן/לא
אחר תשאל: יש לך אח? היא תענה שלא..
ואז תשאל : אם היה לך אח, הוא היה אוהב פסיפלורה?
ובזה יצאנו ידי חובת כל השאלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2007 21:54 לינק ישיר 

אגב, גפת ידינו החדש,

אם שאלת "מה שלומך" וזו הסיבה שהיא "הורידה" אותך, תשמח!
תשמח קודם כל שלא בזבזת זמן לריק על מי שאינה זיווגך,
ויותר תשמח שזכית שהיא לא תהיה זיווגך.

תראה בקישור הראשון שהבאתי לעיל שכדאי ורואי להיות אתה, שהרי לא תרצה להנשא לאישה שהתחתנה איתך רק בגלל משחק כל שהוא ששיחקת, וכן לא תרצה לישא אישה שכזו, וכן לגבי כלתך המיועדת שתעדיף להכיר את ב"ג באופיו הקרוב לאמיתי, וללא מחיצות.
יש מן האמת שבפגישה הראשונה ישנם מחסומים לא מעטים, זו תוצאה טבעית של בושה ראשונית, אך עם ה"שיחה היבשושית" של הפגישה הראשונה עברה ללא תקלות מיוחדות (הגם שלא קלחה במיוחד) יש מה לצפות לפגישה שניה (ואם היא לא תרצה - בעיה שלה...).
לאט לאט ירדו המסכים. אם לך באון אינבידואלי קשה עם דיבור, פנה לאדם מבוגר (כר"ם או משגיח) שידריך אותך בנושא (ובפרט אתה שבאת מהעולם הד"ל בוודאי הינך מכיר אנשים שיוכלו לסייע- אם תרצה אוכל להפנותך).

בהצלחה לך ושהקב"ה יהיה בעזרך.
(וכמובן, זמן אלול פורה וטוב).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2007 21:44 לינק ישיר 

משפחה. מקום עבודה של האב. מקום לימוד של האחים. למה דווקא שם ולא בחברון. למדת בחדש?? איזה יופי. שמעתי שזה סמינר יוקרתי. למה בחרת בו ולא בסניף? יותר צדיק? למה? ואת פחות צדיקה? איך את מגדירה צדיקות? מה זה פתיחות? זה טוב או רע?

מספיק נושאים??..........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2007 21:36 לינק ישיר 

ברוך הבא לפורום בפרט, ולהייד-פארק בכלל!

איך הגעת אלינו (מעניין לשמוע...)?

אגב, הנושא עליו ביקשת תגובות,
נידון באשכולות הבאים:
http://bh.hevre.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2168650
http://bh.hevre.co.il/forum/topic.asp?topic_id=1898363

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > על מה מדברים פגישה ראשונה??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext