אתמול כתבתי הודעה שעסקה בפליאתי הרבה על מצב השחיתות שאני שומעת עליהם יותר ויותר מתושבי אלעד.
כתבתי בהודעתי, שאם רק חלק מדברים הללו נכונים, חייבים להפעיל גרעין של תושבים ולפנות למשרד מבקר המדינה לחקירה ולנקיטת פעולות אופרטיביות. ויפה שעה (שחיתות) אחת קודם..
הדבר שכנראה מאוד הכעיס אי אילו מהמועצה וקברניטיה, היה ההרהור שהעליתי אודות השמועה שמסתובבת לאחרונה:
ראש העיר רוכש לאחרונה נכסים שונים ומשונים משל זכה במקום הראשון בלוטו. מצידי? שיבושם לו.
אך דבר זה לא מסתדר עם העובדה שצביקה כהן ניהל אורח חיים צנוע למדי כשהתגורר בטבריה טרם בואו אלעדה, ועל כך הפליאה הגדולה.
האם מישהו יוכל להאיר את עינינו בדבר???
נשלח ב-8/3/2009 09:03
אלעדית... רק תזכירי מי זה צביקה כהן...
נשלח ב-4/2/2009 21:41
מירי את נראית לי ממש מגזימה כל מה שכתבת על צביקה כהן
נשלח ב-29/1/2009 15:30
האשכול עבר לשוחח על המצב בפורום.. באמת חבל שאין אלטרנטיבה ופורום בלי אינטרס לתקן ולייעל. לפחות עכשיו האוירה העכורה בעיר קצת ירדה ויש שקט תעשייתי.
נשלח ב-26/11/2008 12:14
המנהלים נראה לי נכנסו לשינת חורף עמוקה וחזקה.....
נשלח ב-24/11/2008 15:49
אם תשימו לב הפיקוח פה בפורום חלש מאוד אם בכלל לא
נשלח ב-24/11/2008 10:09
אני לא מאמינה
איזה חוסר פירגון
מצידכם אנשי אלעד
לרב צביקה כהן
רב פעלים
עוד תשמעו עליו ובגדול!!!!
נשלח ב-17/11/2008 17:41
roni69a כתב:
אתמול כתבתי הודעה שעסקה בפליאתי הרבה על מצב השחיתות שאני שומעת עליהם יותר ויותר מתושבי אלעד.
כתבתי בהודעתי, שאם רק חלק מדברים הללו נכונים, חייבים להפעיל גרעין של תושבים ולפנות למשרד מבקר המדינה לחקירה ולנקיטת פעולות אופרטיביות. ויפה שעה (שחיתות) אחת קודם..
הדבר שכנראה מאוד הכעיס אי אילו מהמועצה וקברניטיה, היה ההרהור שהעליתי אודות השמועה שמסתובבת לאחרונה:
ראש העיר רוכש לאחרונה נכסים שונים ומשונים משל זכה במקום הראשון בלוטו. מצידי? שיבושם לו.
אך דבר זה לא מסתדר עם העובדה שצביקה כהן ניהל אורח חיים צנוע למדי כשהתגורר בטבריה טרם בואו אלעדה, ועל כך הפליאה הגדולה.
האם מישהו יוכל להאיר את עינינו בדבר??? כנראה את הכלה של הרב מלכה .את ניבזית את שמרטוט וישר כוח
לחגית
נשלח ב-16/11/2008 19:20
המסכנה כל מי שעומד בראש ...
לא יפרגנו לו
חכו חכו מה מחכה לראש העיר החדש????????????????
נשלח ב-15/11/2008 19:08
את זבל את חילאת אדם האנושי .את מדברת על אדם כשר למהדרין .
מיריהיחידה כתב:
האם מישהו יוכל להאיר את עינינו בדבר???
כנראה את הכלה של הרב מלכה .את ניבזית את שמרטוט וישר כוח
לחגית
נשלח ב-29/11/2007 22:41
מה כואב לך שהוא קונה זה על חשבוך???
וחוץ מזה הכל בגדר שמועות
אנשים פה צרי עין
תתעסקי בענינים שלך!!!
נשלח ב-13/11/2007 15:42
בושה מי שהשתמש בשמי לכתוב כך על ראש העיר! אני עובד עצמאי ואני לא מפחד מפיטורים פשוט מישהו השתמש בניק שלי
נשלח ב-13/11/2007 15:40
אני לא כתבתי שצביקה כהן בן גנב!! מישהו השתמש בניק שלי!!
איני מכיר אותו אישית שאני יכולך לכתוב כך!
נשלח ב-12/11/2007 11:54
תפסיקו סתם להאשים אותו.
זה האנשים מסביבו.
נשלח ב-5/11/2007 15:06
צביקה כהן בן גנבבבב!!!
יש לי ראיות לשחיתות אם אני יראה אותם ידעו מי אני ואני מפחד מהתנכלות ומפיטורים מהעבודה!!!