בית פורומים בחדרי חרדים

התנצלות פומבית בפני עורכי "יתד"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2007 12:28 לינק ישיר 
התנצלות פומבית בפני עורכי "יתד"

אם עד היום חשבתי לי ש"יתד" עתון גרוע המזלזל בקוראיו וברבניו, כעת מתברר שלא מיניה ולא מקצתיה.

ממידע ברור שהגיע לידי, התברר שהעתון הקדוש הנ"ל מעביר על מידותיו, וגם מי שפגע בהם ועשה להם עוולות נוראות - יזכה לסליחה ומחילה ולכפרה.

אלול במיטבו.

במה הדברים אמורים - אחרי שהגר"א פינקל פגע ב"יתד" באופן נוראי, והלך להתראיין למשפחה, כזכור, לא הענישוהו בעתון ככל חומר הדין, אלא רק החרימוהו לשנה או שנתיים.
אחרי שהגרנ"צ פינקל המשיך לפגוע בהם, וטען שהדברים שנאמרו שם אינם אמיתיים, ודברי האמת בעניין מחסה לשפנים פרידמן - הם הטעיה, לא הענישוהו, ואף ניסו לפייסו, למרות שפשע כנגדם.
וכעת מתברר - אחרי שכל מיר פשעה כנגד "יתד", ממידע מוצק שהגעני מתברר שיתד מעביר על מדותיו, ומבקש מהגר"א פינקל שיתראיין שם לגליון ראש השנה. לא זו בלבד שלא החמירו את העונש על מיר ורבניה - כנדרש - אלא אף מנסים להתפייס, ולמחול על פשעיהם.
במקום לדרוש מרבני מיר שיבואו בערב יום כיפור לבקש את סליחת העיתון, העיתון מוחל "טרם יקראו", ואינו נוטר טינה.

אשרי מי שזה עתונו, ואשרי עם ישראל שיש להם את יתד הענן לנחותם יומם, ויתד האש להאיר להם את הדרך. אשרי העם שככה לו.

נ.ב. אלו שביטלו את המנוי, ואלו שקיבלו על עצמם לזרוק את העיתון ביום רביעי ישר לפח, נקראים לחשוב שנית.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 16:20 לינק ישיר 

הגולם
א)באשדוד היה מחלוקת בין הקהילה של הרב קרלינשטיין לבין הקהילה של הרב שרייבר מכיון שהבעה"ב של יתד יעקב לבין נמנה על תומכי הרב קרלינשטיין לכן הם עשו מה שעשו.
וכמובן שיברוב לא עיב בעדם, מטעם שמור לי ואשמור לך.
בזמנו אמר אחד מגדולי ישראל על הפרשייה, הרי המנכ"ל של יתד (יעקב לבין)  גר באשדוד וכבר כתוב בפסוק "וישב ממזר באשדוד"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 15:48 לינק ישיר 

רכבת,
איזה אינטרנס יש ליתד נגד הרב שרייבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 14:41 לינק ישיר 

טוען ומגיב
אל תגיב היכן שאין ידך משגת
הגר"פ שרייבר גר באשדוד שם נמצא רוב ימות השנה, כאשר חלק ממנה נמצא בדירתו בבני ברק.
רוב מוסדות ציבור בני התורה הליטאי באשדוד מתנהלים בהכוונתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 12:46 לינק ישיר 

הפגיעה בהגר"פ שרייבר אב"ד אשדוד

בסיקור על הקהילות החרדיות באשדוד ביתד השבוע בערב חג פסח (תשס"ה) ביזוי בצורה חריפה את הגר"פ שרייבר אב"ד אשדוד כשבדבריהם הוא מוזכר שכל תפקידו באשדוד הוא נשיא סמינר לבנות, ותו לא, גם הקטינו בצורה חדה את כל מספרי התלמידים בקהילה המונהגת על ידו, אז פנו ראשי ועסקני היהדות החרדית באשדוד למרנן הגר"ח קנייבסקי, הגראי"ל שטיינמן והגרמ"י ליפקוביץ, אז דיברו גדולי ישראל ביטויים קשים כנגד ראשי העיתון ואחד מגדולי ישראל אף הזכיר כי הרי אחד מראשי העיתון גר באשדוד ובפסוק כבר כתוב "וישב ממזר באשדוד".

מורא'דיג, אולי תסביר לי מה יש לו חוץ מזה באשדוד? הוא לא גר באשדוד, הוא לא פוסק של אף אחד באשדוד, חוץ מאנשי קהילתו המונה איזה מאה איש אף אחד לא מסתכל עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 12:46 לינק ישיר 

תגידו יברוב הוא אשכנזי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 12:38 לינק ישיר 

הגולם
כן יברוב הוא בעל הבית על התוכן שכתוב ביתד ע"פ ישק כל דבר, והוא הוא המבזה את גדולי ישראל בכל דבר והזדמנות אפשרית, וכנראה שהדבר שווה לו גם במחיר של בזיון בעקיפין להגרי"ש אלישיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 11:14 לינק ישיר 

רכבת,
עם ישראל מלא וגדוש בעושי עוולות. מה נטפלת ליברוב? האם אין מלבדו אף אחד שם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 11:06 לינק ישיר 

הגולם
אמת כי יברוב עצמו לא כותב
אבל הבעיה הגדולה שהוא המכתיב

ולעדכון היום בחינמון יש כתבה על הדים נרחבים של המכתב שפורסם אתמול בו העלו את מרן הגרא"מ שך באוב וידעוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2007 00:12 לינק ישיר 

פרוטגורס,
נגעת בנקודה מעט בעייתית.
לא ברור אם יתד יודעים שהם נלעגים, ולא אכפת להם, או שהם חושבים שהם הולכים בדרך הישרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2007 22:59 לינק ישיר 

חד משמעי

נכון כי יעודם של 'יתד נאמן' של הטובעים בפח השמן וההשקפה ו'החומה' של נטורי קרתא, הוא ללחום מלחמת קודש, כדי 'להציל' את הדור מכלל החרדים הרשעים הארורים,

אך ביתד נאמן בניגוד לחומה, חסר בו את קורט ההומור הקל המתבקש, עת הוא מנהל את קרב האיתנים ומערכות אלוקים חיים בהצלת היהדות מפני כל מיני 'הרבנים הגאונים' אשר מתהדרים ח"ו בכתר 'הגאון הגדול', וכן במיני 'הגאון הגדול' אשר במזיד מרושעת שוכחים שאין די ב'הגאון הגדול' בלא 'הגאון הגדול ובראשם מרן רבינו הגדול', ותצילנא אוזנים מכל אותם 'הגאון הגדול בלא ובראשם' או הגאון סתם בלא ובראשם', שהרי סופם ידוע, וכך היא תחילת דרכם של המשכילים בכל הדורות ובראשם הגאונים לא הגדולים אלא הרשעים.

אין לי בעיה שאנשים עוסקים באובססיסיות קנאית בכל מיני זוטות דביקות, אך לפחות אני דורש מהם להיות מודעים לתמהונותם העילגת, יש לי הרושם כי חוגי נוטי קרתא מודעים למצבם (העליז), ואילו חוגי יתד מנסים להתכחש לה (או שמא נלחמים בתודעתם).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2007 21:28 לינק ישיר 

יתד  נאמן עיתון שיצאה באופן רישמי נגד גדולי ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2007 20:27 לינק ישיר 

רכבת,
עד כמה שידוע לי יברוב עצמו לא כותב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2007 18:45 לינק ישיר 

יהודה יברוב וכל הלבלרים
לא חרבה ירושלים אלא על שביזו בה תלמידי חכמים (שבת קי"ט).
כל המבזה ת"ח אין רפואה למכתו. (שבת קי"ט).
איזהו אפיקורס זה המבזה תלמידי חכמים. (סנהדרין צ"ט).
כל המבזה את החכמים אין לו חלק לעולם הבא. (שם).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2007 17:10 לינק ישיר 

תמשיכו תמשיכו. זה דווקא מעניין מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2007 15:35 לינק ישיר 

מה אני אומר לכם?   אני יושב במשרד וקורא את הנכתב לעיל ופשוט צוחק ונהנה לראות איך אנשים כמו חד משמעי וכו שאילו הרב שך זצ"ל שלהגנתו הוא יוצא או להבדיל בין החיים לחיים הרב אלישיב שליט"א היו יודעים שהם גולשים באינטרנט רחמנה ליצלן, היו מנדים אותם ומחרימים אותם אבל כבר אמר מי שאמר שאצל הליטאים הרבנים זה רק בשביל שיהיה עם מה לצאת למלחמה הבאה מתי שזה נוח הם מרן ומתי שלא אז לא .

אני הייתי מצפה ממי שלא שומע לרבותיו שגם לא ייצא לחוות דיעה

דיי לצביעות !!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התנצלות פומבית בפני עורכי "יתד"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext