ראיתי בכל בנתניה ביום שישי מודעות נגד ראש העיר.
למישהוא יש מושג מה זה ?
כתוב שמה שנתניה היא הרבה בפשיעה ורוצים להחליף ראש עיר.
למחרת בבוקר הפקחים של העיריה בשבת הורידו חלק מהמודעות.
זה קשור לקובי לוי ?
נשלח ב-1/9/2007 22:12
נראה לי שזה מאנשי חבר המועצה קובי לוי.
הוא יהיה בסוף ראש העיר.
מודעות נתלו ברחבי נתניה: ''מחליפים ראש עיר''
פרסום ראשון: עשרות מודעות שנתלו בעיר קוראות להחליף את פיירברג בעקבות "פסטיבל הכישלונות". האצבע המאשימה מופנית כלפי קובי לוי שמכחיש וטוען "מישהו ירה את יריית הפתיחה של מערכת הבחירות" מאת: אלכסנדר כץ 13:10 31/08/2007
פרסום ראשון בפורטל "קקטוס": עשרות מודעות נתלו הלילה (שישי) ברחבי העיר, בגנות ראש העירייה מרים פיירברג-אכר. במודעות נכתב בין היתר "פסטיבל הכישלונות העירוני, מחליפים ראש עירייה". כמו כן מוזכרים במודעות נתוני הפשיעה הגבוהים בקרב בני הנוער, ובסיום המודעה צוין "המשך יבוא", שעל פי גורמים פוליטיים, מצביע על כך שזו הולכת להיות סדרה ארוכה של מודעות נגד פיירברג-אכר, שנה וחודשיים לפני הבחירות המוניציפאליות.
בכירי העירייה כבר מפנים אצבע מאשימה כלפי חבר המועצה קובי לוי, שמתנגד למדיניות ראש העירייה. לפורטל "קקטוס" נודע כי לוי קיבל הבוקר טלפון זועם מראש העירייה פיירברג-אכר ששאלה אותו אם הוא הגורם שאחראי לתליית המודעות, אולם הוא השיב בשלילה. קובי לוי מכחיש כל קשר לאירוע. בשיחה עם פורטל "קקטוס" אמר לוי: "מישהו ירה יריית פתיחה. אני ידוע כמי שלא מסתיר את דעתו. כמו שאני מעריך ויודע, יש לא מעט גורמים בעיר שמועניינים לרוץ לראשות העיר. השובב שעשה את זה הכניס הרבה אדרנלין למאבק על תפקיד ראש העיר".
.
ראש העירייה מרים פיירברג-אכר, מסרה כי "העניין אינו ראוי להתייחסות". בסביבתה של פיירברג-אכר לא שוללים את האפשרות כי את המודעות תלו עבריינים, שניסו בעבר להתנכל לראש העירייה, ואף השליכו רימון לעבר ביתה, שרק בנס לא גרם לנפגעים. בשיחה עם פורטל "קקטוס", כי המקורבים כי "אנחנו חושבים שאנחנו יודעים במי מדובר, ואותם גורמים עבריינים שמנסים להלך איימים בצורות שונות ומשונות במהלך החודשים האחרונים, לא ירתיעו אותה מלהמשיך לפעול לטובת תושבי העיר".
גורם פוליטי בכיר סיפר לפני שעה קלה לפורטל "קקטוס" כי הוא רואה בחיוב את ההתעוררות סביב משרת ראש העירייה למעלה משנה לפני הבחירות: "מדובר יהיה במרוץ צמוד ומעניין יעלה באופן ניכר את אחוזי ההצבעה, ויתרום לייצוג פרופורציונאלי ונכון יותר במועצת העיר".
.
צילום ארכיון: עידו ארז, פורטל "קקטוס"
נשלח ב-2/9/2007 03:51
גם בקול השרון כתוב
הושחתו עשרות מודעות תחת הכותרת מחליפים ראש עיר
שמואל נהון - קול השרון31.08.2007
האלמונים שתלו בליל חמישי את המודעות עוררו סערה ברחוב הפוליטי. בבוקר כבר ניצפו גורמים שונים, ביניהם גורמים עירוניים מנסים להסיר את השלטים. קובי לוי: לא אני תליתי אבל כל מילה נכונה: נתניה חוגגת עם עבריינות הנוער ובחינוך נכשלנו
ההדבקה היה בניגוד לחוק העזר העירוני... פיירברג-איכר
סערה ברחוב הפוליטי המקומי: עשרות מודעות בגנות תפקודה של ראש העירייה, מרים פיירברג-איכר, ניתלו בלילה שבין חמישי לשישי במרכז העיר ובשכונותיה. במודעות, בגודל חצי גיליון, נכתב: "פסטיבל הכשלונות העירוני... מחליפים ראש עיר... נתניה מחזיקה בשיא הפשיעה לנוער... המשך יבוא".
גורמים המקורבים לפיירברג-איכר אישרו לקול השרון, כי בתחילה נדמה הי כי חבר המועצה, קובי לוי, עמד מאחורי תליית שלטי המחאה הפוליטיים - שנה וחודשיים לפני הבחירות לראשות העיר ולמועצת העיר". חבר המועצה לוי אישר לקול השרון, כי "אכן ראה"ע התקשרה. אמרתי לה שלא אני עומד מאחורי התכנים ואין לי מושג מי הדביק או תלה אותם, ואולם אני בהחלט מסכים עם תכניהם. נושא החינוך בעיר מתחת לכל ביקורת וגם אם נסתכל על הדרך בה מיושם פרויקט "עיר ללא אלימות" - פרויקט שאני נלחמתי להביאו, שעיריית נתניה והעומדת בראשה התנגדו בתחילה ורק לאחר שנכפה עליהם התוכנית הובאה, נבין שמצב החינוך בעיר קטסטרופאלי. אין לי מושג מי יהיה ראש העיר הבא, אבל אני יכול להבטיח שמי שייבחר יצטרך להקיז דם רב כדי להיבחר".
לקול השרון אישרה פיירברג-איכר כי היא שוחחה עם חבר המועצה לוי והוסיפה: אני מאמינה שלא הוא עומד מאחורי הזמנת השילוט... יש לי הערכה מי עומד מאחורי זה".
עוד הוסיפו גורמים עירוניים בפיקוח, כי "אין לאף אחד בעיה עם התוכן, בניגוד לניסיון העיתון קול השרון להראות כי לכאורה קיימת סתימת פיות. מבחינת פיירברג-איכר זה לא באמת ראוי להתייחסות. אלא ששילוט פרוע זה, שהודבק בעיר בניגוד לחוקי העזר העירוניים ולא כנדרש באמצעות הליך תשלום אגרה והדבקה מוסדרת ומסודרת, מלכלך ואנו מסירים ופועלים לאיתור המזמינים בדיוק כמו שאנו עושים ופועלים כנגד כל מי שמדביק שילוט בניגוד לחוקי העזר והרשימה היא ארוכה וכך גם מספר הדו"חות המחולקים".
נשלח ב-2/9/2007 03:59
מר קובי לוי
יש ירידה חדה בנתוני הפשיעה בנתניה
עפ"י נתונים שהעבירה משטרת ישראל (מחוז מרכז) נתוני הפשיעה ההשוואתיים בין החציון הראשון של 2006 לחציון הראשון של 2007 קיימת ירידה דרסטית בכל מרכיבי הפשיעה בעיר.
אין כלל ספק שהקמת הסיירת העירונית "שילוב זרועות" ביחד עם אגף הפיקוח העירונית מראה כי שילוב פעולה עירוני –משטרתי יכול לתת מעטפת טובה יותר של ביטחון ,נוכחות והרתעה לתושבי העיר והבאים בשעריה.
להלן הנתונים כפי שהובאו ע"י משטרת ישראל:
מרכיב
2006
2007
אחוז השינוי
התפרצויות לדירה
751
663
11.1%-
התפרצויות לרכב
1494
1111
25.6%-
גניבות רכב
530
497
6.2%-
התפרצויות לעסק
318
219
31.1%-
אירועי אלימות
936
843
9.9%-
סה"כ פשיעת רכוש
4923
4462
9.4%-
סה"כ פשיעה כללית
7658
843
9.9%-
נשלח ב-2/9/2007 04:05
יכול להיות השמועה שמתגלגלת בחדרי השב''כ החרדי
שאמיר סיני ועוד חבר'ה שותפים להפצת הפלייר ?
וכבר שנה מדברים במחנה קובי לוי לעשות תעמולה נגד ראש עירית נתניה ועכשיו בליל שישי זה היה הפתיחה ?
והיה אסיפה סודית שבוע שעבר על הניסוח הקצר של המודעה ?
ועוד דבר......טוב אני לא רוצה לספר עוד כי אני לא יודע עוד......(שאלות)
נשלח ב-2/9/2007 04:22
הטענה שלהם זה שאם היה התחרדות בשנים האחרונות אז יהיה גם ראש עיר.
והם רוצים להשפיע ע''י מודעות שיוכיחו על ראש עיר כל מיני דברים.
דוגמא-חידוש רחובות אחרי שלפני שנה אותו רחוב שופץ
הריסת מקווה שראש העיר שלחה שיהרסו לפי השמועות ועוד'
אז לסיכום-מי שרוצה להתמודד בקדנציה הבאה לראשות העיריה לפי השמועות זה
קובי לוי,צביה כהן(חרדית-חברה טובה של פירברג),יהודה שלוש,אדיר בנימיני,
פיירברג כנראה תלך לכנסת אחרי הפצרות מאולמרט וסייעתו ותקבל תפקיד חשוב.
מי שכנראה שתתמודד בחסותה כנראה צביה כהן מנתניה חברתה הטובה.
נשלח ב-2/9/2007 15:36
מעונן 22 תפסיק להפליל אנשים
נשלח ב-4/9/2007 06:55
יש כאלה שטוענים שזה סיטבון הברסלבי שהיה פעם קבלן.יכול להיות?
נשלח ב-5/9/2007 02:31
הוא יהיה ראש העיר ?
התשובה שלו זה אם כל הדתיים והחרדים בנתניה יתאחדו ויכתבו במודעות למה צריך ראש עיר דתי אז יהיה.
נשלח ב-6/9/2007 21:54
אם יהיה ראש עיר דתי אני יבחר בו
נשלח ב-20/9/2007 23:05
הבנתי שראובן מימון שוקל להתמודד בעוד שנה לראשות העיר או לתמוך במועמד