בית פורומים א חרדים ספרדים

ראש השנה באומן לא ראש השנה בבית מלון כן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2007 21:07 לינק ישיר 
ראש השנה באומן לא ראש השנה בבית מלון כן?

בעמוד 6 בעיתון יום ליום האחרון יש פרסומת לנופש ראש השנה במלון נוף ערד ואני רוצה להבין הרי הר' עובדיה יוסף אמר (בדרשתו בהקשר לראש השנה באומן) שראש השנה צריכים להיות בבית והנה יש פרסומת בעיתון לנופש ראש השנה בבית מלון מה נשתנה בית מלון מאומן (איני מתייחס לזה שהבית מלון שנמצא בארץ ואומן בחוץ לארץ אני מתייחס לזה שהר' עובדיה יוסף אמר שצריכים להיות ראש השנה בבית) ואל תתרצו לי שהמערכת לא אחראית לתוכן המודעות כי בעיתונים ידועים לא לפרסם מודעה מסויימת שמתנגשת עם האינטרסים שלהם (אני מחכה לתשובה מהמתנדב שילך לבית הר' עובדיה יוסף עם העיתון ויראה לו את המודעה ויחזור עם תגובה ממנו)

http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=18615

http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=12472

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2007 11:56 לינק ישיר 

זה ברור שבית מלון הוא לא המקום האידאלי לראש השנה, אבל אשה אחרי לידה, חזן הנאלץ למצוא מקום דיור לימים הנוראים  וכדומה - יכולים להיעזר בפתרונות שכאלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2007 00:36 לינק ישיר 

כולם נסחפים אחרי שטיפת מוח פרסומית של יחצני סוכניות הנסיעות, צאו מזה כבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2007 20:22 לינק ישיר 

אחי!
תצא מהניוטרל...
שאל נא נשים של יהודים שאינם נמנים על חסידות ברסלב האוטנטית ותבין על מה הדיבור הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2007 18:54 לינק ישיר 

עשרות נשים אני יראה לך שלא מרוצות מה אתה מבלבל את המוח
זוהי גדולתו ל הרב ששומע את הקולות שרוחשות מתחת לפני השטח
אפילו של הנשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2007 02:10 לינק ישיר 

תפסיקו להתבכיין "בשם" נשי חסידי ברסלב! הן יודעות מהי מעלת ראש השנה באומן והן נשארות פה בארץ מתוך ידיעה שהבעלים נוסעים כדי להתפלל עבורם ועבור המשפחה לכל הנצרך ואילו הן נוסעות במועדים משלהם כגון חי תשרי (יארצייט רבינו. נשים פטורות מסוכה) וטו באב ב' התלמידים של מוהר"ש נוסעים עם נשותיהם אבל הם לא נכנסות לציון כי בתקופת ראש השנה הכניסה רק לגברים!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2007 22:45 לינק ישיר 

בית מלון עם האישה והילדים
חזק אתה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ראש השנה באומן לא ראש השנה בבית מלון כן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext