| נשלח ב-26/9/2007 09:17 |
|
| |
***הצלחתי לגלות מי הוא "כאחל"-כל הפרטים***
לאחר שבמשך חודשים מנסים החברים כאן לגלות מה עומד מאחורי הכינוי המסתורי, הצלחתי בשיתוף חבר קרוב שעבד כתחקירן באחד העיתונים הגדולים, לעלות על כתובת ה IP ממנו "כאחל" גלש ביום ראשון האחרון, ודרך ספקית האינטרנט מצאנו את הכתובת המדוייקת ממנו הוא גולש, והדברים שעלו מחקירת החבר הרי הם לפניכם.
כאחל הוא לא אחר מאשר יהודה ט. חרדי לשעבר, בן 42, חוזר בשאלה שגר בגבעתיים.
הוא מועסק על ידי המחלקה היהודית בשב"כ שמשלמת את משכורתו (התלוש האחרון עומד על 8,750 ש"ח ברוטו לפני מס, אך פרט זה לא מדוייק, משום שיתכן ומקבל גם כספים "בשחור" לצורך כיסוי הוצאות מזדמנות)
מטרתו שהוגדרה על ידי מפעיליו, הוא לשלוח מידי פעם מסרים אישים לגולשים אשר מגלים עניין באנטי ציונות, בכדי לגלות האם יש להם כוונות פליליות או תכנונים מעשיים בכדי לפגוע באישיות רמת דרג, או פעולות העשויות לעזור לאוייבים. בכדי למשוך אליו את סוג האנשים האלה, הוא מפרסם הודעות פרובוקטיביות, אך שאינן חד משמעית אסורות, וזאת כתוצאה ממסקנות וועדת הבדיקה הפנימית שהוקמה במחלקה היהודית לאחר חשיפת אבישי רביב-"שמפניה".
עד כמה שהצלחנו לברר-עד היום לא התגלה שום גולש בעל כוונות כאלה.
|
|
| נשלח ב-1/4/2021 17:47 |
|
| |
יכול להיות שהוא התאהב בתפקיד שלו ?
וכיום עושה את זה בהתנדבות ?
הרי בגיל 55 הוא כבר היה אמור לצאת לפנסיה (תקציבית שמנה' על חשבון משלם המיסים החרדי)..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2021 13:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 13:29 |
|
| |
איזה כיף...
אפשר להציק ל'כאחל'...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 13:21 |
|
| |
לאור העובדה שכאחל התחיל להציק ליקיר הפורום -ג'וק - הגיע הזמן להעלות את הנושא
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 23:05 |
|
| |
| itshak57 כתב: |  | נראה לי קוראים לאבא שלו שאולי... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2014 22:22 |
|
| |
נראה לי קוראים לאבא שלו שאולי...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 05:58 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | לדעתי פיזור הרמזים הללו עלול להיות חלק מהפעילות המיסיונרית שלו ופרסום הכת שלו
כאן הוא כבר ממש פורש בפני גולשי 'בחדרי חרדים' את משנת המורמונים ימח שמם

אח"כ הוא יספר לנו שזה פורסם בפלטפורמה אחרת או בפלנטה אחרת
יחסם הנבל הערום לאלתר!
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 27/08/2014 00:54:35 |
|
אתה עושה מעשה לא הוגן, ומוציא דברים מהקשרם.
באשכול הנידון ביקש חבר להביא לידעתו התיחסויות של דתות שונות למושג "שטן"
מאחר ואני מומחה לדת המורמונית ,
דבר שאני לא מכחיש, כמו כן שלמדתי , בין השאר באונברסיטת בריגהם יאנג ואני גר בפרובו שביוטה
הבאתי שם את תפיסתם
בנושא הספיציפי שעליו שאלו פה בפורום.
מכאן ועד לפרוס את משנתם, בצורה יזומה הדרך רחוקה
והרי ציטוט מדברי פותח האשכול שעליו עניתי:
יצר הרע
אף פעם לא למדתי על דתות אחרות (אני בקושי מכיר את שלי) אבל אולי יש כאן כאלה שכן יודעים.
כל הקטע הזה שיש מלאך שמנסה לשכנע אותי לעבור עבירות ותפקידי בעולם הזה להתגבר עליו.
האם גם בדתות אחרות זה קיים ? או שרק אצלנו ?
.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 00:53 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  | לדעתי פיזור הרמזים הללו עלול להיות חלק מהפעילות המיסיונרית שלו ופרסום הכת שלו
|
|
כאן הוא כבר ממש פורש בפני גולשי 'בחדרי חרדים' את משנת המורמונים ימח שמם

אח"כ הוא יספר לנו שזה פורסם בפלטפורמה אחרת או בפלנטה אחרת
יחסם הנבל הערום לאלתר!
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 27/08/2014 00:54:35
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2014 00:49 |
|
| |
| החלבן10 כתב: |  | כאחל מודה שלמד באוניברסיטה מורמונית
|
|
הובא בעמוד קודם עם תוספות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2014 15:38 |
|
| |
תוקן על ידי החלבן10 ב- 21/08/2014 15:38:35
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 00:38 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | הפורום המדובר על הכנסיה המורמונית, מיועד למורמונים ולא ליהודים.
האם למורמונים אסור להם לדעת יותר על דתם? זה כמו להאשים את חב"ד במסיונריות מאחר שהם מקרבים יהודים.
האם יש איסור כולשהו ללמד גויים על דתם ?
מה על 7 מצוות נח ?
הדת המורמונית מיועדת למורמונים בלבד ולא ליהודים, ולכן הקישור למסיונריות לא שייך |
|
1. נשמע קצת מוזר שיהודי צדיק וטהור יתקשקש עם דת נוצרית אודות אמונתם 2. דעת הרבה מהראשונים והאחרונים, שאיסלאם אינו עבודה זרה, ואילו נצרות היא עבודה זרה ממש, כך שאסור למשל לפי ההלכה ליהנות מצל של כנסיה אלא צריך לעבור לצד השני של הכביש, ועוד כל מיני הלכות אז למורמונים אסור לדעת על אמונתם והם חייבים מיתה על עבודה זרה. הם מאמינים בימח שמו וזכרו ובשיתוף של אותו נבילה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 12:38 |
|
| |
| כאחל כתב: |  |
מה הוא מסיון ?
מיסיון – פעילות להפצת דת או אמונה מסוימת בקרב בני דת אחרת או בקרב חסרי דת. מיסיון הוא גם ארגון, תנועה או גוף העוסקים בפעילות זו וכן כינוי למקום שבו הם פועלים.
כיהודי מאמין (ואתה לא) אתה יודע שכל הגויים עלי אדמות שייכים לקב"ה בלבד והם מחויבים בז' מצוות ואסורים בע"ז, כאשר אתה מפטם אותם באמונת דתם המשוקצת אתה מיסיונר! גוזל נפשות.
אני אנסה , בפעם המי יודע כמה להסביר בלשון פשוטה ,בבחינת חנוך לנער כדרכו, למה יחוס לניק "כאחל" פעילות מסיונרית הוא לחלוטין חסר בסיס.
למה לך להסביר לי ברוב מלל ? קלל את יש"ו ונסגור באסטה.
ואגב, התייחסות לעצמך בגוף שלישי היא סימן היכר מובהק נוסף למגלומניות שלך. (כמו גם ההפניה מהפרופיל שלך לאשכול 'מי הוא כאחל')
מעשיך ברורים, אתה מנסה לעשות לי דיסקרדיטציה אישית, בגלל שאני מחזיק בשיטה הק' האנטי ציונית
אתה וכל אחד מוזמן לקרוא אתה החתימה האישית שלי ולהחליט שוב אם לכתוב את השטות הזו
שתדע לך שאני מרחם עליך לא פחות משאני שונא אותך, גדול המחטיאו יותר מן ההורגו ואתה ככל הנראה נשמה יהודית שהתבלבה והסתבכה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 12:26 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | | תאורטית ולמעשה ייתכן שימוש באותו שם נייק ע"י אנשים שונים בשני הפלטפורמות, כך שלהסיק מסקנות מכך, זה לערבב מן שאנו במנו |
|
| כאחל כתב: |  | | כאגב אורחא,אני ,בן השאר, מורה לעברית,אצל המורמונים והפורום המדובר, שחלקו בשפה האנגלית,וחלקו בעברית, מיועד לאפשר לתלמידים המורמונים לתרגל את השפה,בנושאים הקרובים ללבם. |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 08:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 08:22 |
|
| |
| alieel כתב: |  | בזמנים קשים אלה אשכולות מסוג זה מיותרים ולא מתאימים, ישנן חדשות חשובות ולצערנו גם מדאיגות, אז תפסיקו להגיב לאשכול זה לפחות עד לסיום המצב.
|
|
"אַל-תּוֹכַח לֵץ, פֶּן-יִשְׂנָאֶךָּ; הוֹכַח לְחָכָם, וְיֶאֱהָבֶךָּ" (משלי ט' ח
|
|
|
|
|