בית פורומים שידוכי חרדים

נישואים עם גרושה פלוס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2007 07:50 לינק ישיר 
נישואים עם גרושה פלוס

אני רוצה לדון כאן בנושא מאד רגיש. אני מראש מתנצל ומתנצל, כיוון שיש כאן נשים בסטטוס הזה ו/או ילדים של הורים בסטטוס הזה. אני הולך להיות קצת קשוח כיוון שהנוא מאד חם אצלי.

אני יודע שזה נשמע מאד מקומם ומעצבן, אבל אני, אפילו בתור גרוש+, לא רואה את אצמי מתחתן עם גרושה+. וזה מכמה נסיבות. ראשית, מספיק שיש מסימה כמעט בלתי אפשרית לפתח יחסי משפחה עם אישה עצמה, כאן עוד נדרש לפתח מערכת יחסים עם עוד אחד-שנים-שלושה-ארבע או יותר יצורים. שזה הופך את המשימה מקשה לדעתי פשוט בלתי אפשרית. שנית, שוב מצטער לומר, אבל גרושה+ היא לא לגמרי פרודה ומתונקת מבעלה הקודם. הם עדיין משמשים היורים לאותם ילדים. דהיינו, הוא תמיד בתמונה. אלולים להיות תסביכים על רקע שוני במנהגים והשקפות שלו שלהוא רוצה להעביר לילדיו לבין מנהגים והשקפות שאתה מנהל בבית בתור ראש הבית ושממילא משפיעים גם על ילדים ההחורגים. אני אישית מודע להתקלויות שלי עם אבא חורג של ילדיי בקטע הזה.

נושא עוד יותר רגיש. ילדים החורגים יכולים, כמו כל ילדים, להתחוצף לך ולצפצף על הוראותיך. וחלילה לך להרים קול או חס ושלום אצבע. הוא אומרים לאבא והוא... למשטרה. נגיד ככה, ילדיי הם חמודים, אבל לפעמים היה מגיע להם עונש ובצדק, אבל אביהם ההורג לא מעיז... ובצדק שלא מעיז... כיוון שהייתי דואג להכניסו לתא המעצר.

נושא עוד יותר טמון ורגיש: בנות חורגות. מכשולים הלכתיים רבים (ייחוד, נגיעה וכדו). נושא של "לא יהיה אדם בטוח בעצמו עוד יום מותו". אני מדבר כאשר בת חורגת מגיעה לגיל 17-18-19 ולמעשה שוכנת איתך בבית נערה זרה לך. ועוד נושא... עם להעיר לבנים החורגים זה בגדר סכנת נפשות להעיר לבת החורגת זה בגדר התבאבדות. זוכר את הסיפור של חבר שלי איך הוא אמר לבת החורגת שלחזור ב 1 בלילה לא מתאים לנערה דתיה ו... מצא את עצמ איפה? בדיוק, במשטרה על עלילת התעללות ***ית.

בגדול, אני לא יודע איך אפשר להתמודד עם כל הבעיות והפחדים שבדבר. מצד שני, אני אדם ריאלי ומבין שאין לי אופציה אחרת. אשמח לשמוע מה אתם אומרים בעניין.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 15:15 לינק ישיר 

אבוד, הבעיות שהעלת נכונות אם כי את חלקן הקצנת. השאלה היא מה עדיף לך, להשאר בדד, או לקחת ריזיקה ולנסות להלך בין הטיפות. לך אחר רצון לבך, רק אתה יכול להחליט לעצמך ולהשפיע על רצונותך ושאיפותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 10:27 לינק ישיר 

אז מי אמר לך שהחבר שלך לא התעלל?

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 08:59 לינק ישיר 

ליטאי,

מנגד אני מכיר גם את המקרים שבאמת התעללו בבנות החורגות... וגם דתיים ה"י.

תוקן על ידי אבוד_בגולה ב- 31/10/2007 9:00:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 08:45 לינק ישיר 

אתה צודק. ובכלל היום כל הנושא של הטרדה מינית מנוצל על ידי נשים בצורה מוגזמת לצרכיהן. ובעתיד כשכבר לא יתייחסו לתלונות מוצדקות, משל הרועה שהזעיק לחינם את בני הכפר.

~~ "אני המנגינה שלכם..." ~~

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נישואים עם גרושה פלוס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext