למיועדת, שלום, אני חושבת ששומעים את זעקתך למרחוק, אענה את תשובתי בצמוד להודעתך, אני רוצה מאוד לעזוב את העבודה שלי, אבל הפרנסה שלי תלויה בזה. - לכן חשוב שכשתעזבי את העבודה שלך תהיה לך עבודה חדשה, אני פוחדת מאוד.- אין יותר לגיטמי מאשר לפחד לפני שינוי, בוודאי אם דורש אומץ ומאמץ! לא עבדתי אף פעם בעבודה אחרת. - אינני בטוחה בכך, בודאי עשית דברים נוספים, את אולי אינך מכנה אותם עבודה (אולי כי לא קיבלת תשלום בעבורם) אבל מבחינתי לבשל, לכבס, לאפות, נחשב לעבודה לכל דבר, תחביבים שלך או ידיים טובות יוכלו להיות לך לעזר גם כעבודה. וגם אם באמת רק עבדת וישנת, זה לא אומר שלא תוכלי לעבוד במשהו אחר! אם אני אעזוב, איך אני יכולה לפרנס עד שאתחיל לעבוד במשהו חדש?. אם אני אעזוב מה יגידו כולם? - מה זה משנה?
בקצרה, לדעתי החשש הגדול שלך נובע מהצורך לעשות שינוי בחייך, לכן פני לייעוץ מקצועי, שם יוכלו לאבחן מהם המקצועות המתאימים לך, וכיצד תוכלי להשתלב בהם מידיית, כך שתוכלי להמשיך להתפנס, ואז תישקלי בראש רגוע הרבה יותר מתי וכיצד לעשות את המעבר והשינוי בדרך הנכונה ביותר בשבילך (גם על כך תוכלי לדון במהלך פגישת/ות הייעוץ).
(חשוב!! מדובר על ייעוץ תעסוקתי ולא על ייעוץ לימודי!)
 |
|
|