שלום חברים חדשים!
אני מאוד נהנית בקרבתכם ומרגישה נוח לחשוף את הסיפור שלי, מקווה רק שלא תזהו אותי...
היה היתה לי חברה מאוד טובה שכנראה היתה חרדית מבחוץ וכשגיליתי את זה היה כבר מאוחר מדי... עד שתפסו את זה בסמינר היא כבר הספיקה המון וד"ל...
כשזרקו אותה מהסמינר השעו גם אותי לכמה ימים עד ל"התבהרות הענינים". כמה שהתחננתי שזה לגמרי לא קשור אלי ואני שבורה מזה יותר מהם, אפס, אף אחד לא הקשיב לי. אוקיי, ישבתי בבית וחיכיתי לגזר דיני.
באחד מהימים אבי שליט"א (שאם תשמעו את שמו תפלו מהכסא מתדהמה, איש ציבור ידוע שרובכם ודאי שמעו עליו) קרא לי שהוא רוצה לדבר איתי, הלכתי אחריו, הוא הכניס אותי לחדר שלי נכנס אחרי וסגר את הדלת. הלב שלי התחיל לדפוק הכי חזק שאתם יכולים לדמיין, ראיתי שזה רציני, הוא שואל אותי: "ממתי היית בקשר עם החברה" עניתי לו שבערך שנתיים. ואז הסתכל עלי ושאל אותי: "תגידי לי את האמת איזה מעשים מגונים עשית בחצי שנה האחרונה?" פקחתי זוג עיניים ענקיות ומפוחדות, שאני אשמע את אבא שלי מדבר כך עלי? אבל ראיתי עליו שהוא לגמרי רציני , ומאמין, כן, מאמין עלי!!!
ואז אמא שלי נכנסה לחדר ובכתה בקול שהמנהלת אמרה לה שמצאו אותי כך וכך, אמרתי לה תגידי לי פרטים איפה מתי, אבל היא אפילו לא רצתה לשמוע אותי, הם האמינו למנהלת קצת יותר מדי. יצאתי מהבית וטרקתי את הדלת אחרי. לא יכולתי להאמין שזה קורה לי. הם האמינו באמונה שלימה לאותה מנהלת מרשעת (שדרך אגב עד היום היא כזו)
מאוחר בלילה חזרתי עם עיניים נפוחות, ואז שני האחים שלי הנשואים חיכו לי למטה, קראו לי הצידה ואמרו לי שאני לא יכולה לעלות הביתה עד שאני מבטיחה שאחזור בי מסורי, שההורים יושבים בבית ומהרגע שיצאתי הם לא מפסיקים לבכות..
התחלתי לצעוק שזה שקר גס ואם רק היו מבררים יותר היו רואים בעצמם אבל אז אמרו לי שיש גם יש הוכחות...
שאלתי אותם בהלם: "איזה הוכחות?" אמרו לי: "את רואה לבד שאחינו לא מתארס, ואת יודעת למה? כמה וכמה הצעות שעלו ורק התחילו לברר נודע להם על האחות החילונית לגמרי(!!!) מבפנים אך החרדית מבחוץ ולא רוצים להכנס למשפחה כזו, וכך יורד הצעה אחר הצעה"
פשוט נעתקו המילים מפי.. אני לא זוכרת איך עליתי הביתה ואיך החזקתי מעמד..
תקופה הייתי בדכאון מוחלט, התדרדרתי מאוד (למרות שאף פעם לא עברתי על הדברים שחשדו בי לחינם)
היום אח שלי נשוי באושר. ההורים שלי כבר ביקשו ממני מחילה כמה פעמים אך בלב שלי נשאר חור שלא מתמלא...
חכמים הזהרו בדבריכם!!!
נשלח ב-13/11/2007 11:47
אני חושבת שהאשכול הגיע לסיומו...
נשלח ב-13/11/2007 10:23
לחרדית
ליבי ליבי עלייך...
תגידי, למה לא ניסית פשוט להסתכל להם בעיניים ולומר בקול הכי כן (כנות) שלך: אתה לא צריך להאמין, אני לא עשיתי כלום, המצפון שלי נקי וזה העיקר.
ככה אני עשיתי בתקופות האלה שלי
נשלח ב-13/11/2007 09:47
לא יאומן! מגיעה מישהי ושופכת את ליבה ומחכה לחיזוק, ובמקום זה היא מקבלת מתקפה מרושעת ולא מבוססת! על סמך מה? על סמך הניסיון הפסיכולוגי הרב שצבר מר "חמש דקות" בשיטוטיו בפורומים באינטרנט.
וגם לשיטתו, שזה מתחזה, היה קורה אסון גדול אם הוא היה מנסה לחזק את המתחזה? מקסימוםהיה נותן סיפוק למתחזה שמאמינים לו (שגם זה לא רע).
אבל כנראה יותר כיף ל"חמש דקות" לא לחשוב יותר מחמש שניות ולהוציא רוע מהמקלדת בלי לחשוב מה יכולים להיות התוצאות. חבל.
ולך, חרדית בחוץ, מהמנהלת לא הופתעתי (לצערי), מהמשפחה כן. אבל קשה לדון בן אדם עד שתגיע למקומו, אז תלמדי עליהם זכות שהם היו כל כך שבורים מהאפשרות שזה נכון כך שסף השבירה שלהם מול סיפורי המנהלת נהייה יותר נמוך, ותחשבי שאחרי הכל הם אוהבים אותך ורוצים בטובתך (רק שהם לא יודעים תמיד מה היא).
הדבר הטוב היחיד שיוצא מהסיפור הזה, זה שאלו שקוראים את הסיפור יידעו שלעולם לא לעשות כך לילדים - והיה זה שכרנו.
נשלח ב-13/11/2007 01:06
על זה תמיד אני אומרת..
או מפהקת..
נשלח ב-12/11/2007 22:49
חחחח!!!! D=
(גם בחורה וגם שנונה %)
נשלח ב-12/11/2007 18:07
כל הכבוד עשני! ירבו כמותך בישראל!
רק שלא תהפכי לבחור ספרדי בעוד חמש דקות...
נשלח ב-12/11/2007 16:42
שמחה,
מסכימה עם דבריך!!!!!!
נשלח ב-12/11/2007 15:43
אני לא באה להטיף... אבל -- הרמה פה משעה לשעה יורדת... עד לאן פניכם מועדות?
נשלח ב-12/11/2007 14:46
טלית שלא תכלת, התבלבלת וכתבת על הבחורות פה בלשון זכר שיש להם תגובות "ריקות וקולניות" והם משועממים... יש לשון זכר ויש לשון נקבה. בלשון נקבה זה אמור להיות ככה: "נהנת מהתגובות הקולניות והריקניות של בחורות משועממות. ואגב גם לי יש אותה הנאה לעיתים.
נשלח ב-12/11/2007 12:52
עשני, אני מקווה שתפגשי מאוד גם אם ה"בחורה" הזאת. לעשות קולות בטלפון זה מאוד קל לחולי נפש מהסוג שלו.
נשלח ב-11/11/2007 23:43
צאו מהבלטה? %)
נשלח ב-11/11/2007 23:30
א. אנשים צאו מהבלטה ופיקחו עיניים! ב. אני אישית מכירה סיפור זהה שהתרחש בתקופה שהייתי בסמינר. אנחנו לא מדברות על אותו מקרה כלל. יש מקרים כאלו לצערי ( של הכפשות) ג. גם אם הסיפור מפוברק הדיון בנושא חשוב!
נשלח ב-11/11/2007 23:18
חמש דקות- אתה צודק. צריך לקבל פה אישור כתיבה כדי שאנשים כמוך לא יוכלו לכתוב פה!!!
דיברתי היום עם חרדית מבחוץ והיא בחורה! (ואפילו בחורה חכמה וחמודה מאוד!!)
בחור ישבה ספרדי אמרת?! ועוד התעקשת כ"כ. נו באמת. אל תשליך את הסיפור שלך על אחרים. תתנצל.
אז לכל הסקפטים- לא להאמין ל 5 דקות ולהגיגיו המנותקים מהמציאות. חרדית מבחוץ היא בחורה והיא לא שיקרה. אני מעידה. מי שמשקר זה 5 דק וצריך להעיף אותו כי הוא מתחיל ללכלך על ניקים סתם כי משעמם לו- לתשומת לב המנהלים.
נשלח ב-11/11/2007 00:42
חחחחח (=
אני קוראת ונהנת...
נהנת מהסיפור שלמען האמת הוא נשמע הגיוני למדי....
נהנת מהתגובות הקולניות והריקניות של בחורים משועממים...
העיקר שבסוף אחיה התחתן- סוף טוב הכל טוב!!!
נשלח ב-11/11/2007 00:02
אין בעיה, תשאירי מס' טלפון בפרטי ואצור איתך קשר בעז"ה.