בית פורומים בחדרי חרדים נתניה

ראובן מימון לראשות העיר?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2007 09:29 לינק ישיר 
ראובן מימון לראשות העיר?

בתקופה האחרונה מקפיד ראובן מימון לטפטף לעיתונות המקומית כי הוא מחזיק בתוכניות להחלפת ראש העריייה במועמד חרדי. עד להשבוע נמנע מימון מלצאת בהצהרות כי הוא בעצמו עומד לרוץ לראשות העיר, אך ביום רביעי שעבר הוא ערך כנס פעילים ראשון בו השתתפו נציגים מכל שכבות הציבור הדתי. בין היתר נכח במקום הרב בטיטו - נציג יהדות צרפת, נציג העדה האתיופית, נציגי חסידות ברסלב ועוד.

הדיווח המלא על המפגש בגיליון הבא של חדשודתי.

מה דעתכם? האם מימון יצליח כבוד ממרים את המלוכה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2007 10:47 לינק ישיר 

בדיחת השנה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2007 21:42 לינק ישיר 

קשה להגיד שהוא יצליח
אבל מעריכים שאם הוא יעשה פעולת שטח חזקה
הוא יכול לכבוש את כס ראשות העיריה
אבל בשביל זה הוא צריך לאחד חלק גדול מהמפלגות ולמנות תחתיו גם נציגים שמציגים מגזרים אחרים לאוו דווקא דתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2007 23:45 לינק ישיר 

נתניה: חבר המועצה ראובן מימון הכריז על ריצתו לראשות העיר

שם עתון:  "השבוע בנתניה"
 אבי מוססקו (18/11/2007 14:16:59)  

בכנס שהתקיים ביום רביעי האחרון, בו  נכחו כמה עשרות נציגים מכל שכבות האוכלוסייה, הכריז חבר המועצה ראובן מימון,  על ריצתו לראשות עיריית נתניה ומועצת העיר בבחירות 2008.

מימון רץ למועצת העיר בבחירות 2003 כמקום שני בתנועת סג"ל המורכבת מש"ס וגל וכעת, לאחר שנפרד מהרב שמעון שר, הוא מתכונן לרוץ לבד.

אך ההפתעה הגדולה הייתה, בעת שהכריז מימון מפורשות כי הוא מתכונן ללכת על כל הקופה. קרי, התמודדות על ראשות העיר. לפי סטטיסטיקה שהציג, עם קצת יכולת ועבודת שטח, לדעתו, הוא יכול לקחת את הכסא המבוקש.

מי שעומד מאחרי מימון, הוא אזרח צרפתי אנונימי בשם בטיטו, שפרץ לתודעת הציבור רק לפני מספר חודשים, כאשר קשר עצמו בשלשלאות ברזל לספסל בכיכר ציון, בהפגנה כנגד מכירת החזיר.

בכנס שנערך ביום רביעי, נכחו נציגי הציבור הלובי בעיר, נציג חסידות ברסלב, עורך דין המפלגה, רב הקהילה הצרפתית מצפון העיר וכן נציגים נוספים. במהלך הערב  הציג מימון את ההסכם שגיבש לטענתו,  עם נציגי  העדה האתיופים והעדה הקווקזית בנתניה, שלדבריו הבטיחו לו שיתמכו בו לאורך כל הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2007 22:43 לינק ישיר 

אז הוא קשור לדבר הזה שהופץ בנתניה ?
http://bh.hevre.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2272403

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2007 00:34 לינק ישיר 

בס"ד

לאחרונה אני נוכח במספר ישיבות מועצה ומלבד ההנאה שאני מוצא בלהיות צופה בקבלת ההחלטות בעודן חמות מן התנור, אני אף מגלה כי הייצוג החרדי לוקה בחסר.

לנציגים החרדים אין כושר ביטוי (ושלא נדבר על עברית נכונה).

לי נדמה שהנציגים החרדים לא ממש לוקחים את תפקידם ברצינות, במהלך הישיבה הם מנהלים ביניהם שיחות סרק ואם כבר הם אומרים את דעתם זה רק בשביל שבמקומוני העיר יכתב שהם אמרו משהו.

אם כבר דימו את חברי המועצה כ"עציצים", אני אומר שהנציגות החרדית היא בגדר עציץ נקוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/11/2007 04:30 לינק ישיר 

לכן צריך לרעננן את חלק מחברי המועצה החרדים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/11/2007 17:56 לינק ישיר 

בס"ד

כשמדובר במפלגות החרדיות, לציבור החרדי אין ממש את הכוח להביא את השינוי האמיתי. הרב הוא הסמכות היחידה הקובעת מי יעמוד בראש המפלגה ולכן אם אותו אדם בעל קשרים בסביבת הרב סביר שהוא יבחר לעמוד בראש המפלגה.

לכן גם אם יהיה שינוי זה לא בגלל שהציבור בחר אלא הרב בו הם תומכים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2007 13:31 לינק ישיר 

(מימון בפוז'ה מיוחדת לאחד מהמקומונים בנתניה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים נתניה > ראובן מימון לראשות העיר?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext